Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

eeeeee Adzia się jeszcze pojawi jak nie dziś to jutro tak myslę, ze ona nie z tych ;-)

Arabidopsis o ty robaczku coś wiesz na ten temat :P to pisz nam tu szybciutko.. :P

ja zaraz będe tez spadać niestety, bo mi kuźwa zimno się zrobiło :-o

madasia bo wiesz jak Cie jakis fagas wkurzy to wystawiasz tyłek i zostaje porażony blaskiem :-D żaruje ;-) (pamiętasz ten zwrot??)

laski ja też uciekam,bo mój mi kable chce ciąć od kompa hahahhahahahahahahahahahahaaaaaaa do jutra dziewczynki,buziaczek słodki moje lasencje :P

Gość Arabidopsis
dobreeee.Ale lepsze byłoby do naświetlewnie tyłka np.promieniami UV Albo inne promieniotwórcze coś tam

Gość Arabidopsis
a mam mam ,jeszcze dużooo innych ;) Ale to może pozostawie do jutra Dobranoc-owocnych snow :P

YO LALE! :P:P:P Ara (mogę skrócić;)) Witaj nieznajoma...lalo :P (tak wiem, odbija mi :P) Nie było mnie wcześniej, dopiero wróciłam :( Fajny temacik ! :D No...to się zameldowałam haha :P Ide lulu zZzZzZz ;) Wpadnę jutro :):) Buzka :*

witaj malenka :-) ja dopiero teraz, bo od rana na kompie w pracy nie mogłam odanleźć tego tematu na kafeterii :-o

Lomonka jak zwykle około północy się zjawia ;-) Lomonka kiedy sie pokażesz jako brunetka?? :-D

cześć laski oczywiście myslę że wieczorem bedzie tu lepszy ruch??????????? wstydźcie sie taki fantastyczny temat załozylysmy a wy co???????? nic nie doceniacie naszych starań,meldować misie tu wszystkie po 20 i nie ma zadnych tlumaczeń, ze nie mogłam,macie być,zrozumiano????????????!!!!!!!!!! jak coś to mowi sie -tak jest pani kapitan hhihihihihihiihihiihihihiihihihhihihhhhiiiiiiiii 👄

tak jest Pani Kapitan! 🖐️ (cholercia zapomniałam, ze madasia to kobieta w mundurze :-D )

no i co??????????????????????????????????????????????????????????

no jestem,musiałam dzieci spokojnie do snu ułozyć- bo ze mnie poza mundurem to dobra matka jest :P

Gość nikolaUS
---->Arabidopsis thaliana?

Gość nikolaUS
--->madasia masz na myśli moje pytanie do Arabidopsis? JEśli tak, to muszę, Cię rozczarować. To pytanie tylko dla wtajemniczonych:)

ok,ok ale prywata to nie na forum ok??????????? tu sie gada o wszystkim i o niczym ale tak zeby inni wiedzieli o co chodzi :P