Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Gość umcymikator
Domyślam się, że nie macie problemów z osiąganiem orgazmu? Z tego co czytałem niechęć do seksu bierze się u kobiet z powodu trudności lub niemożności jego osiągania. Mądre książki czytałem:)?

umcymikator jesli o mnie chodzi to nie mam z tym problemu, ale facet musi byc dobry w te klocki i mnie rozgrzać, to wtedy szaleje, a jak jest kiepski to mi sie nawet nie chce starać co kolwiek osiągać ;-)

umcymikator ty nie czytaj książek tylko sie zadawaj z takimi jak my,wszystkiego cie nauczymy i wszystko ci wyjaśnimy jak masz jakies wątpliwości,nie bądź książkowym molem,co z ciebie wyrośnie w przyszłości??????????????? :P

Gość umcymikator
aha, miałem napisać jaki ja jestem....no cóż...nic szczególnego:) wysoki przystojny inteligentny brunet z wyrafinowanym poczuciem humoru, nietypowymi acz rozległymi i przewlekłymi zainteresowaniami, ronantyk, nieco zakompleksiony i cholernie samotny...marzy o przytulaniu, cieple, no i oczywiście seksie ale to chyba jeszcze nie prędko:)

umcymikator natychmiast pozbądź się kompleksów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no jak juz zacząłeś tu znami pisać to możesz sie spodziewać w niedalekiej przyszłości hahahahahahahaaaaa juz my cie tu rozprawiczymy,tylko nie wstydź sie pisać :P

Gość umcymikator
próbuję ale samemu mi to jakoś nie wychodzi, instynktownie czuję, że do pełnego uleczenia niezbędne jest dziewczę:)

Gość Arabidopsis
Kurde gdzie takich jak umcymikator można znaleźć?? a w ogóle to są jeszcze tacy czy jesteś ginącym gatunkiem?? :)

Gość umcymikator
Dziwne, że was tu wcześniej nie widziałem. Rozmawiałyście ta samą paczką na jakichś innych topikach? W ogóle czemu na uczuciowym a nie erotycznym:)?

są są tylko trza ich sobie samemu wypatrzyć,bo oni nie maja odwagi cie zaczepić-nie mówie tego uszczypliwie :)

Gość umcymikator
Arabidopsis Myślę, że jestem ginącym gatunkiem. Spotykam czasami podobnych do mnie ale nie posiadają wszystkich tych cech, które posiadam ja i w takim nasileniu jak ja:)

umcymikator miałyśmy juz kilka,w tym samym gronie,ale my oprócz tego seksizmu to tez całkiem normalnymi babkami jestesmy,tu sie tak rozbrykałysmy :P :P :P

Gość Arabidopsis
właśnie !! Bo teraz faceci boją się kobiet ( szczególnie tych wiedzących czego chcą ) ;) Smutne acz prawdziwe

Gość umcymikator
Wyluzuj? Hm ale ja lubię by właśnie taki poważny. Ja również żartując zawsze jestem poważny. To taki mój styl:) Lubię to:) Poważny to nie zawsze znaczy smutny:)

Gość Arabidopsis
umcymikator - skromny to Ty jesteś nie ma co :)

to nam się powazny umcymikator trafił a jak walisz kite to tez z powazna miną??

Gość umcymikator
Mam nadzieję, że wreszcie znajdę dziewczę moich snów:) Niechaj ta chwila już nadejdzie!:) Raz..........dwa............trzy.....BUUUM!!!! :)

Gość Arabidopsis
jestem :P

Gość umcymikator
"walisz kite"? Raczysz tu mieć na myśli tzw ipsacyję, inaczej zwnaną nijactwem?:)

umcymikator ale my nie lubimy smutnych ludzi,a zwłaszcza mężczyzn- uśmiech i dobra zabawa albo nie masz czego szukać w naszym gronie 👄

Gość Arabidopsis
hej hej hej.Dajcie mu się wykazać .A może się chłopak rozkręci?? ;)

No Panie Umcy..k ;) here i am :D Lale (:P) foto poszło na maila :D I witam serdecznie w ten zimny wieczór ;) MARIKA! ZOŁZO! ODEZWIJ SIĘ ❤️