Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

no to pięknie i z rozmowy nici,a taranem go ,gwałtem go bierz i nie czekaj na jego kumację :P :P :P :P

czy mi sie wydaje czy nasz umcymikator się wyniósł z naszego pokoiku?????????? :) :) :) :P

hie hie ale wiesz tak sama bez jego...\"kalasznikowa\" to nie ma co robic:P :D

ale jak sie tylko okazja natrafi,nima na co czekać,życie jest ci juści krótkie :P :P :P

boze tak malo czasu mi zostalo:P matko boska toś ty wrozka??:P:P:P::D:D:D nie no cos mu tam sugerowalam ale czy zakumal jak juz zasypial??:D

oj załapał,załapał juz ty sie nie bój wiesz co,baby nas olały,świnie jedne.. :(

no wlasnie zolzy jedne no... cholera pewnie wszystkie ogladaja \"szkole uczuc\" baby okropne!!

a co to znowu za horror????????????????????????????????????????????????????

to romasidlo:) fajny film podoba mi sie ale juz go tysiac razy widzialam:)

mhyyyyyy to może my tyeż powinnyśmy dla porządności usiąść przed tv i obejrzeć jak one oglądaja, a swoja droga to chociaż mogły napisać że ich nie będzie,mewik przynajmniej uprzedziła-grzeczna dziewczynka... :P

ja mam focha na mewik:P:P:P ja zaraz ide... ale nie przed tv tylko spac:)

cześć :-) jest tu ktoś?? Unitra w zęby dostaniesz za te fochy swoje! i nawet Cie już nie usprawiedliwie tym, ze chyba najmłodsza jesteś! Obrażalska jesteś jak nie wiem :-p Baby sa faktycznie wstrętne i dziwie sie przede wszystkim że nie pojawia się TAKA jEDNA i BRYLANTYNA aha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unitra Tobie na GG tez wysyłałam wiadomośc o przeprowadzce!!!!!!!!!!!!!!!!1 nie wiem czemu nie dotarło!!!!!!!!!! wszystkim wysyłałam :-p

to skoro do mnie nie dotarlo to moze znaczy ze nie powinno mnie tu byc??:P:P:P:P nie no nie jestem obrazalska zartowalam przeciez:):):):)

Mewik skoro tak ci sie moje zdjecia podobaly to wysle ci jeszcze inne to od kompa nie odejdziesz:P :D:D:D:D:D:D

Witam wszystkie:) Ale widze że tu nikogo nie ma:) To ide lulać. Jaki dzisiaj był męczący dzień:( Dobranoc:)🌻

ale zescie daly dupy baby okropne!!!! na co nowy topik skoro i tak was wiecznie nie ma!!!!!!!!!!!

Widze że dziewczyny skacowane po Andrzejkach i nie są w stanie zajżeć na forum;);) ojjojoj.

zolzy wstretne wkurzacie mnie i to niezle!!!!!! co z wami do cholery????!!!!!!!!!!!!!!

Gość a jaki problem

Uni dziękuje za fotki :-D ładneeeeeeeeeee 🌻 ❤️ ja byłam w weekend w szkole, więc wybacz mi ale jestem masakrycznie niewyspana i nie dałabym nawet rady w nocy posiedziec tu z wami :-o a tak poza tym... ZAWALILI MNIE ROBOTą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRYCZNIE MNIE ZAWALILI!!!!!!! I W DODATKU NIE MA TO JAK KTOś cIE PORZąDNIE WKUURWI W PRACY! JUZ MNIE GłOWA BOLI!!!!!!!!!! ale was witam z uśmiechem ! :-D wczoraj byłam u lekarza w związku z moimi zatkanymi uszami i mam niestety stan zapalny (nadal - po chorobie sprzed 2 tyg) biore antybityki i zakraplam uszy 3 razy dziennie. Ciesze się, ze nie musze iść do laryngologa na płukanie zmykam pracować jak się wyrobie to jeszcze zajrze 🖐️

nooooo babole wtrętne. Teraz dopiero przeczytałam maila. JEEESTEEEM !!!!! No toście tu poszalały zboczenice wstrętne :P Lomonka zdjęcia super. Dobrze Ci w tych włosach lasencjo ;) Mewik jak Twoje zdrówko? Mnie też zawalają robotą ostatnio. Ale wzięłam sobie wolne, niech sami robią ;) Uni, Madasia, Oleńka, Adzia 👄 ❤️

no no tak wszystkie zwolywaly a teraz same nie wchodza na kafe!! oj bedzie manto!!!!