Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

hej dziewczynki:):):):) eee mi jest smutno:( troll sie dzis caly dzien nie odzywal bo robi kumplowi mieszkanie:(:( a mi tak śmuuuutno jest :(:(:(:(

Dzisiaj spotkalam kolezanke z podstawowki, przy jej ndze 4 letni syn, drugie dziecko -13 miesieczne w domu, a ona mnie pyta: a ty kiedy sobie sprawisz dzidziusia...? jesuuu czy ja juz w wieku 22 lat muuuusze miec dziecko?? i czy koniecznie muuuusze miec męża..ja piernicze. Juz mnie to wszystko zaczyna smieszyc :D :D :D ihhahhahaa

ooo to ona sie szybko wziela za za mamusiowanie:):):):): Madaska no pewnie ze czekalysmy;)

uni no mam nadzieję,bo gdzie wy takiego kapitana znajdziecie drugiego??????/ hihihihihihihhihiihiiiiiii

cztery litery olej to! ja mam 24 lata i nie mam dziecka... i jest ok. nie przejmuj się gdy Ci tak gadają! Przecież nie będziesz się rzucała na faceta jak desperatka, bo dziecko chcesz sobie zrobić...

a tak swoja drogą dziołchy jakięś ciacho mi sie marzy,jakies ciacho mi sie sni,jak sie znajdzie gdzies koło mnie ,ooo jak dobrze mi.......... kuźwa co jo godom,co jo godom............. :) :) :) :)

no wlasnie pani kapitan:) a ja mam nownke dla was... nie zgadniecie co sie stalo?? moj troll zaprosil mnie do kina... sam od siebie... i drugi surprise... jedziemy z jego kumplem i jego dziewczyna... uhuhuh pierwszy raz sie to zdarza;)

czwóreczka ja mam 32 lata i córę 9 lat a druga 15 miesiecy i dopiero teraz twierdzę,że jestem w pełni dobra i odpowiedzialna matką,także nie słuchaj bzdur,bo na każdego przychodzi odpowiedni moment i czas,sama to wyczujesz....

hhe oj Madasia..a komu sie nie sni ciacho (mniam mniam). Choc ja to lubie takich wielkich facetow, wysokich i porzadnie zbudowanych ( z wyodrebnionym karkiem, zeby nie bylo ze jakiegos pudziana chce :p ) Choc teraz to chlopinki takie malutkie, chyba ze w moim regionie sami pigmeje mieszkaja :D Unitra, Mewik- 😘 😘

oj czwóreczka to chyba nie tylko u ciebie te pigmeje sie rozlazły,u mnie też jakieś same karakany,chyba że te chłopiska jak dęby do Angli na rurkach pouciekały tańczyć.... hahahahahahahahahahahaaaaaaa

hahhah. chyba tak;) no kurcze...nie chce malego chlopka!! i juz, zaraz tupne noga ze zlosci :p Ale boje sie ze cholera przyjdzie taki moment ze wezme co sie nawinie, tzn.chlopa jaki sie nawinie. jak sie nie ma co sie lubi.... :D :D :D

Witam , witam i o zdrówko pytam :) Uni ejj ja też chce fotki Twoje :D w zamian wyśle moje w czarnych włosach hehe :P ;) i witam Czwóreczkę 🌼 :)

czy ktos w ogole przeczytal to co napisalam wczesniej?? pewnie nie...:/

mój ma 187 chyba mnie wystarczy ;-) bo ja mam 167 a Ty cztery ile masz wzrostu??????????

Mewik to Ty niższa ode mnie jesteś o 1 cm hehe :D u mnie stan ja - 168 moj 2ga połóweczka 195

Unitra- chodzi o 183 cm? bardzo porzadnie, choc moj ostatni nabytek o ktorym musze mowic w czasie przeszlym mial 185 i uwazal sie za niskiego. No coz...cholera ne oszukujmy sie ze to co wieksze lepsze. Zreszta ja mam takie haslo: To co większe lepiej leży w dłoni i chyba sobie to w stopke wcisne:D :D :D Adzia-😘

a ja mam 168 cm wzrostu i nie naleze do drobnokoscistych pań;) 60pare kilo mowi samo za siebie hihi a ze w butach na obcasie chodze to musze miec wiekszego osobnika u boku :)

Uni to wspaniale, ze Cię zaprosił do kina tak sam z siebie!!!!! musisz go za to pochwalić i najlepiej nagrodzić jakims namiętnym...buziakiem ;-) pamiętaj!!! zachowania nagradzane będą powielane :-D

cztery litery :-D wiem cos na ten temat, bo ja kiedys maiłąm faceta mojego wzrostu (owszem miał kompleksy na tym punkcie, choc mnie jego wzrost nie przeszkadzał) ale jak miałam 10cm obcas to on głupio przy mnie się czuł :-p Adzia ja tez chce Twoje fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ej, a czy któraś z Was ma (oprócz madasi- bo ją już znalazłam ;-) )konto na nasza-klasa.pl ????????????

czwóreczka nic sie nie przejmuj ja też twojego wzrostu i po ciąży jeszcze nie doszłam do siebie,mam 6 dych na skali i sie tym nie przejmuję-narazie hihihihihihihiiiiii -na wiosne powalczę i znowu wrócę do 52 :P :P :P :P

madasia!!!!!!!!!!! do 52?????????????????? ŁO JESU!!!!!!!!!!!!!!! ja mam 167 wzrost i waże 60kg ale najmniej ważyłam przy tym juz wzroście 57 i wtedy byłam ok, a nawet mozna by ująć że szczupła. nie wyobrażam sobie ważyć 52!!! chyba bym kiepsko wyglądała... ale ja mam chyba grube kości (wiele za tym przemawia) a i mój trol oststnio mnie złapał na noge w okolicy łydki i stwierdził, że mam kość grubszą niż on :-o cholera!

no wlasnie co z ta nasza klasą????? kto jeszcze do mnie dołączy????????? ja tam juz około 160 osób mam na liście,skąd,kiedy?????? sama nie wiem,ale nawet moja pierwsza miłość się do mnie odezwała- laski 190 wzrostu,przystojniak-nadal :P- blondyn o niebieskich oczach,ale to nic worek na głowę i sobie wyobrazić mozna bruneta o ciemnych oczkach,nie??????? w mundurze śmiga tak jak ja..... i kocha mnie nadal :P :P :P :P :P

heh oj Ty po ciazy a ja bez ciazy tyle waze hihi ale najwazniejsze ze to akceptuje ja mam konto kurcze na naszej klasie, ale tak tam nie ma mojego zdjecia wiec .. Nie ujawinie mojego cudnego oblicza, nigdy , przenigdy, :D :D :D

dobra ja znikam,do jutra baby,całuje i sciskam,papa-tylko sobie zaraz nie pomyślcie czego-eeeeeeee do kogo ja to mówie,juz pomyślałyście :P :P :P :P :P

cztery litery wszystkie nie mogłyśmy wejść na kafe w tym momencie witajcie 🖐️ :-D

mewik jakaś ty obowiązkowa :P,swój dzionek od zameldowania zaczęłaś???????????? to mi sie podoba,brać mnie tu przykład z porzadnej naszej Ewy-mewy hihihihihihhihihihihihihhihiiiiiiiiii