Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

bo jak widziałyście na zdjeciach,panowie mikołajowie dzisiaj tańczą jako - chipendels-i :P :P :P :P :P :P :P :P :P i robota na mnie spadla,ale ja sobie to odliczę- :P jako ulgę na dzieci w styczniu hahahahahahahahhahahahahahhahahaaaaaaa dostanę pełną kwotę na dwie- huraaaaaaaaaaaaa ! to bedzie jakieś 2300aaaaaaaaaaaaaaa

Madasia 🌼 Dlaczego? :D Hihi Hej Dziewojki ;) Cztery Litery 🌼 Ja też 22, też solo, też po załamaniach i tez kocham Włochy haha :D;) Aj dziewczyny wkurwiona jestem, chyba juz nie popracuje za długo, popieprzone to szefostwo jest, szkoda gadać :O Planuje jakąs słodka zemstę za olewactwo mojej osoby :] No to zbieram się na zakupy (sorka ale nie w humorze jestem eh) Wieczorem chyba będe pić :P to wpadnę ;) Bużka :*

dobra laski ja uciekam,bedę wieczorem,teraz jadę po Domę i uciekam z dziewczynkami na poszukiwania mikołaja w nowym Parku Magnolia :D,ponoć niezłe prezenty maja byc papapapapapapaaaaaa :P :P :P :P :P :P

Madasia Ty to jestes wulkan energii:D Lomonka- no widzisz....troszke mamy podobne gusta i przejscia. Ja wciaz slysze ze mezczyzna jest potrzebny, wszyscy uwazaja ze wymagania co do faceta mam z kosmosu, ale juz tyle razy sie nadzialam na palantow ze postawilam kreche na tym wszystkim. :)

hej laseczki, a u mnie Mikolas szczoteczki elektryczne do zubów przyniósl hihihi i meega wieeelkie serduszkowe marcepanowe czekoladki :D Loomonka, witaj na moim forum :) :*

czwóreczka, ze mnie faktycznie wulkan,ale szkoda mi czasu na siedzenie w domu i gapienie się w tv,było super,dziewczynki zadowolone jak nie wiem,warto było,dla nich poświęcę wszystko- no może prawie wszystko :P ale frajda niesamowita,padam na twarz oczywiście teraz ale same kiedyś zobaczycie co to znaczy uśmiechnięte i zadowolone z zycia dziecko,wynagradza swoja miłością i radością wszystkie niepowodzenia życiowe...... :) :) :) :) :) :) :) dziewczynki nie ma was????????? czyż byście zaprosiły tych mikołaji do siebie???? impreza??? beze mnie????????:P :P :P :P :P

Moj mikolaj w slipkach nie dojechal , pomyslil drogi, skrecil na rzeszow;) Ja poleglam przez tv, w ogole ostatnio nie ogladam, wiec dla poczciwosci pasuje choc pare razy na miesiac popatrzyc w to pudlo, zwlaszcza ze sie oplaca abonamenty itd. Ja wiem co znaczy usmiechniete dziecko, mam kochanego chrzesniaka, mieszkamy w jednym domu, mam go na codzien, i widze jak sie cieszy z nowych rzeczy albo z tego ze wszyscy sa w domu i moga podziwiac jego popisy solowe;)

no to czwóreczko wiesz o czym mówię :) a tak wogóle jak masz ochotę do nas tak bliżej dołączyć,to podaj swoje gg,bo tu nie o wszystkim można pogadać,my to sie zołzunie znamy juz jak stare konie,dziewczyny na pewno cie miło przyjmą

halooooo dziewczynkiiiiiii jest tam kto?????????????????????????????????????????????????????? pozasypiałyście z tymi mikołajami?????????????????????????????? dziasiaj już 7 grudnia oni już dawno do siebie powinni wrócić,puście już to co ich :P a trzymacie jeszcze w ręce :P i nich lecą hihihihihihiiiiiii :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P oj niegrzeczne dziewczynki...... :P

hoł hoł hoł wieczorny mikołaj przyniósł mi różowo błękitną piżamkę :-D cos ten mikołaj w tym roku chyba mnie potraktował jak 10 lat młodszą ;-) ale fajnie :-D

mewik????????? jesooo myślałam ,że zabrałyście sie z nimi do tej Laponii,nareszcie,a pizamka kochanie zawsze sie przyda,ja zaczęłam znowu sie lubować w takich z Myszką Miki,kaczorem Downaldem ... :P

Hej kobiety:) ja juz od rana na nogach ale dopiero teraz pisze:) ok prosze, oto moj scisle tajny nr gg 6003097, mam nadzieje ze nie wpadnie w niepowolane rece hihi:) ja noc spedzilam sama, Mikolaja brak, nawet renifer sie nie pokusil:D

madasia ... ja mam w owieczki :-) ;-) cztery litery :-) a możesz podac maila?? to Ci przysle numery gg, które mogą sie pojawiac na gg (tzn spis naszych dziewczyn) ...a może madasia Ci wyjasni jak robimy konferencje czasem na gg :-D bo ja kurde nie mam za bardzo czasu (w grudniu mam sporo więcej roboty - mam nadzeje, że dadzą mi podwyżkę!) :-p

czwóreczka masz wiadomość na gg,wieczorem ci prześle listę czarownic z nr gg mewiczku to znowu impreza:P :P :P :P :P trza opić ta podwyżkę hehe

dziewczynki proszę ładnie przyjąć nową czarownicę czwóreczkę, testa na zołzę zdała :P wiec sie nadaje :P :P :P :P :P :P podałam jej nasze gg,ona swoje tez podała tutaj,wiec odezwijcie sie do niej laseczki i wciągajcie ja w nasze grono,to nie rozkaz lecz ładna prosba 👄 zrozumiano??????????? :P :P :P :P :P :P :P :P

madasia ale podałaś czwóreczce naszą tabele??? czy jak??

a podwyżki na razie nie opijam, bo nie dostałam ;-) :-p ale tak sobie myslę, że jest nadzieja ;-) :-p

taaak, prosze sluchac Madasi :D jestem poczatkujaca czarownica, mam miotle ze sztachety plotu sasiada, wlosy w razie potrzeby zafarbuje na niezbedny kolor...kota tez mam:D

mewik wieczorem podam wszystko czwóreczce tak jak trzeba bo teraz musze juz uciekać,do wieczorka laseczki,papa

madasia ok :-) cztery litery napisze Ci coś na gg i prosze o odpowiedź :-)

mewik a co to za tajemnice na gg???????????// kuźwa jak zwykle mnie wywaliło z konferencji nie wiem dlaczego chyba wyłączę tego tlena bo mnie wkurza

Witam dziołchy :):):):) 🌻🌻🌻🌻🌻 Właśnie co to za tajemnice?? Oj ja dzisiaj też jestem nie w humorze nie wiem dlaczego:( Kiedy te długie i samotne wieczory sie skończą??

malenka z nami jesteś samotna???????? no wiesz??????? jak mozesz??? phi,samotna :(

HEj. ja niedlugo ide do lozeczka. Moze glupio zrobilam ale umowilam sie na spotkanie z eks;) nada sie przyjaznimy czy jak to tam nazwac. Samotne wieczory..skad ja to znam

Oj Madasia właśnie dlatego że jestem samotna przyszłam do was żeby nie być już samotna z Wami nigdy nie będe sama:) Tutaj zawsze ciepło i w ogóle :P:P:P Zawsze ktoś się znajdzie kto rozgrzewa:)

a to ty nie z naszych zołz???????? czy wogóle nie dostałaś nie tylko tu??????????