Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

maleńka niestety nie znam ceny :-o a cztery - wysle Ci jeszcze raz w wolnej chwili...

cholera ale jestem zmeczona... siedzialam 2 godziny i pisalam sciagi...az mi palce odpadaja...:( ale ogolnie dobrze sie czuje tylko za misiem tesknie:(:(:(:(:(

Taka jedna>>> ja nie potrafie nauczyc sie prawie calego zeszytu na pamiec wiec trzeba sobie radzic:P:P:P:P:P:P:P

Witam wszystkie:):) No właśnie nie da rady nauczyć sie całego zeszytu na pamięć a że ja nie wiedziałam co gdzie jest na tej ściadze a nie miałam czasu żeby poszukac bo babka za duzo pilnowała to biedna malenka nic nie ściagneła:(:(:( A szkoda mewik ze ceny nie znasz szkoda szkoda:P

dziewczyny działam na pełnych obrotach i się nie wyrabiam :-o w pracy jak nigdy zawalili mnie robotą!!!!!!!!!!!!! codziennie latam jak głupia żeby wszystko pozałatwiać! Dobrze, ze już wczoraj skończyłam kupowanie prezentów. Ale czekają mnie drugie duże zakupy spożywcze... no i jeszcze choinke chciałam kupic, zeby był w mieszkanku klimacik :-) a do tego ozdoby dochodzą (w zeszłym roku mieliśmy miniaturową choinke ;-) ) kasa wylatuje z portfela jak dzika!!!!!!!!!!!!!!!! :-( chciałam tez jakieś pierniczki upiec, ale nie mam pomysłu... jak macie jakieś fajne, nieskomplikowany przepisy na jakieś pyszności świąteczne to poprosze!!!!!!!!!!! bardzo prosze :-D pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny:) mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku. obowiazki przedswiateczne mnie wykanczaja. Ale juz niedlugo uwienczenie wszystkiego🌼 buuuuziakiii

Witam 🌻 Widze ze wszystke zabiegane przed świętami: zakupy przygotowania do wigili ach jooo mnie tez to czeka ale nie w takim stopniu jak was nie mam swojej rodziny, znaczy sie chodzi o to żę dzieci i faceta:P i nie zarabiam na siebie:P

Malenka- ja tez nie mezata, nie dzieciata ale familii trzeba pomoc:) Jak dluzej bede tyle czasu spedzala z odkurzaczem i mopem to chyba sie w nich zakocham:p

Cztery litery przynajmniej bedziesz miała wspaniałego partnera odkurzacz zawsze posprząta tylko trzeba go troche naprowadzić:P Ojj duzo mam pracy właśnie skończyłam smazyc ryby teraz jeszcze musze dwa ciasta upiec a w poniedziałek sałatki itp:) sprzątniete już mam:) Ach te święta... Tak szczerze to narazie nie czuje żeby się zbliżały wydaje mi sie że te przygotowania to na jakieś urodziny może jak zaczniemy stroic choinke to poczuje MAGIE ŚWIĄT:):D Nie wiem czy się jeszcze tu pojawie dlatego życze wam DZIEWCZYNY Zdrowych, wesołych, pełnych rodzinnego ciepła świąt spełnienia wzystkich marzeń, UDANEGO SEXU oraz szczęśliwego NOWEGO ROKU. Zapomniałabym o szampańskiej nocy sylwestrowej:):D

hej babki:):):):) u mnie porazka dzis przywiezli meble do kuchni i jest od zajebu spratania:(:(:(:(:(:(

Cztery litery... nie ma juz hasla:) napisalam raz posta do redakcji aby zrobili tak ze tylko raz wpisuje sie haslo i potem jest sie ciagle zalogowanym;) widze ze moj post podziala:):):):):) hip hip hurrra:):):):)

Unitra- bardzo madrze wymyslilas:) bo to wspisywanie hasla przy kazdym kolejnym poscie bylo denerwujace. Ja popijam herbate z dosyc spora wkladka wina, szumi w glowie;) Malenka- tak to juz jest z tymi swietami, wciaz pelno pracy a efekty szybko znikaja...tylko dodatkowe kilogramy po swietach zostaja na dluzej hihi. buziaki, chyba zaraz klepne na klawiature/....ale mi milusioooooo 😘

cześć dziewczynki!! nie wiem czy do jutra się jeszcze zjawie, ale chyba nie więc Życzę Wam wszystkim duuuużo zdrówka i radości, samych pyszności i szczęśliwości :-D żeby się Wam wszystko po mysli układało w nadchodzącym Nowym Roku 2008 Buziaki i uściski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

Hej Kochane!!! Cholera nie mogłam znaleśc naszego wątku :P Ja też miałam urawanie głowy..i niestety tak będzie dalej :( Jutro i pojutrze mam wolne, a potem tyranko i sporo spraw mam do załatwienia przed nowym rokiem ;) A co najlepsze sylwestra spędzam w domu ;) No bosssko :P Ekhm.. wracałam dziś z pracy. Patrze. Na przystanku stoi...Mój eks :] Napewno wsiadł do mojego autobusu, ale ja obróciłam głowę i całą drogę sie nie oglądałam/nie rozglądałam itp :) A feeee. Mysląłam, że jest już dawno w Anglii, a duperk siedzi w PL :] Szkoda słów na debila :D Lece spać, bo wstałam o 5, wróciłam o 21 (:O) i padamz nóg. ZOŁZUNIE WESOŁYCH ŚWIĄT :*:*:* edit: Ej ja musze wpisac hasło :( ;) Bużka :*

Lomona>>> ale jak bedziesz chciala wpisac kolejnego posta to juz nie bedziesz musiala wpisywac hasla:):):) Buziole dla wszystkich zolzun;)👄👄👄

Witam 🌻 Jejku te swięta są nudne...:/ Powiedzcie czemu rodzice skazali mnie na takiego chrzestnego? Boże jak ja go nienawidze!!! z całego serca go nienawidze!!! Nie mamy nic więcej jak on i nie rozumiem czego tak zazdrości to on do cholery za granice wyjeżdza a cały czas ma cos do moich rodziców jakieś zazuty itp. NIENAWIDZE GOOOO niedługo mu to powiem jak nim gardze i ma zacząć swoje dziecko traktować jak dziecko a nie jak czarna owce! Wigili była okropna...

Gość *Adzia*
Witam Dziewczyny :) ja tam świąt nie lubię i cieszę się, że się skończyły :P zresztą co to za święta jak w tv nie było Kevina samego w domu :/ hahaha :) Pozdrawiam wszystkie :* hot hot Summer :classic_cool: :D

myslałam że dzisiaj nie wstane... spaaaaaaaaaaaaaaaać mi się chce! nie lubie chodzić do pracy :-o pozdrowionka dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja piernicze jakie nuuudyyy!!!!!!!! Wczoraj sie troche wkurzylam na trolla... bo mial do mnie przyjsc na caly dzien a juz o 17.30 pojechal sobie ze swoim bratem do wujka i ciotki😠.... i kurde oni chcieli zobaczyc moje zdjecie a ja sobie zrobilam zdjecie dla jaj w kapeluszu mojego taty he he i beka a on to zdjecie im pokazal.... potem do mnie dzwoni i mowi ze jego ciotka mowila ze mam z nim do nich przyjechac...:/ a wujek ponoc 15 minut siedzial i patrzal sie na moje zdjecie i tylko siedzial i patrzal i nic nie mowil.... ponoc tak zachwycony byl buhahahahaha:D ale ja tam za bardzo nie chce jechac bo jakis czas temu troll byl u nich i troche sie nasluchalam o sobie co oni o mnie mowili po tym co on im o mnie powiedzial... i wyszlo na to ze ja mu wszystko zabraniam ze niby mialam focha ze on tam kiedys do nich jechal i mi sie to niby ni podobalo i takie tam.... i wtedy bylo mi bardzo przykro.... a teraz nagle bardzo chca mnie poznac i tyle... i co tu zrobic....?? jakos dziwnie bede sie czula u nich skoro wiem ze tak o mnie mowili.........

Witojcie🌻 Z nudów z moją siostra układałysmy dzisiaj puzzle (2000) juz wczoraj zaczełyśmy a w sumie prawie nic nie ułozyłyśmy ciekawe czy w tym roku jeszcze zdążymy je ułozyc:P:P:P Uni moje zdanie na ten temat juz znasz...

przeciez po whisky nie ma sie kaca:P:P:P:P:P oj chyba jednak cos innego pilas:P

Hejka dziewczyny:) Ja nawet nie wiem kiedy te święta zleciały...Masakra...:P:P Zawsze sobie mówię że wejdę na topik i coś skrobnę...tylko jakoś mi nie wychodzi.. Albo nie ma czasu- praca- studia..albo zwyczajnie mam lenia i nawet nie chce mi się odpalić komputera:P U mnie jakoś leci.... Wiodę życie singla... Nie z wyboru:] ale coshh....Nie no nie jest tak źle ...nie będę tu narzekać jaka to jestem nieszczęśliwa..bleee..... NIE NIE NIE!!!!! Powoli się oswoiłam z nową sytuacją życiową...Jezuu jak to brzmi:P:P:P Byle do przodu... \"Co mnie nie zabiło to mnie wzmocni\":) Całuski dla wszsytkich Adzik- Hot Hot i jeszcze raz Hot:D:D:D 🌻 Mewik 🌻 Taka jedna 🌻 Uni 🌻 madasia 🌻 Ice 🌻 Lamona dzięki :) 🌻 no i dla całej reszty :***********

Gość proszę zdementować te kłamastw

Gość Summer Bąblu

Hejka babeczki 🌻 Jaka jestem zmęczona nie wiem czym :( Cały dzień łaziłam po sklepach byłam w Auschan (nie wiem czy dobrze napisałam :) ) jaki ten sklep wielki:)