Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

nie za ma co???????/ malenka ty nie jesteś od nas z poprzedniego topiku????????? pozmieniały laski nicki i nie mogę sie połapać... ;p ;p

Ja sobie tu chciałam humor poprawić a tu nikogo nie ma ojjojoj nieładnie kobitki nieładnie:):) W takim układzie ja ide lulać:) Dobranoc 😘😘

No hej:) U mnie są przelotne opady rano umyłam u siebie w pokoju okno a potem zaczęło padać i moja praca poszła na marne:(:(:/:/:/ Potem umyłam okna z tej strony gdzie krople deszczu nie dochodzą.

hej babeczki:):):) bylam dzis na treningu:):) hehe 3 godziny pracy ale mam jeszcze energie:):):) jednak nie jade dzis do kina.... jedziemy jutro sami we dwojke;);););) a dzis pojade na urodziny wujka:) dalam dzis wolne temu mojemu menowi niech sobie chlopak modpocznie;);););) sam chcial przyjsc ale powiedzialam mu zeby sobie odpoczal;) dobra ze mnie kobita co??:)

no widać sobota-wieczór,zadnej tu ni ma, tylko ja bidna mamcia tu czatuję sama,bo w końcu dzieci juz śpią,jak tak możecie się bawić beze mnie????? ja bym tam bez was nie poszła :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

No moje dzieci jeszcze nie śpią ale posiedze sobie tutaj z Toba:) Unitra nawet poszła dzisiaj na impreze ta alkoholiczka jedna:P:P Ach te wieczory...

dziewczyny mowie wam ale byla imprezaaaaaaaa normalnie czad:):):):):):): a dzis smigam do kina z moim menem:):):):) wczoraj bylam na 3 godziny na treningu a potem bibaaaa:)

No tak niedziela wszystkie zajete sobą i nie tylko soba :P:) i dlatego ja jedna tutaj sobie siedze ale co tam przezyje:)

joł joł joł:D melduje się...trochę późno ale...lepiej późno niż wcale no nie:P

aloha.🌼 jestem....wykonczona, zdechnieta, bleee musze cos zjesc bo padne z glodu. Pusteczka tu dzisiaj, tylko niektore wytrwale kobiety zostaly;)

witaj madasia!!! 🌻 ja w tym roku w ogóle nie czuje tych świąt :-( w zeszłym czułam juz od mikołajek a w tym kicha jakaś! w dodtaku mój trol nie chce choinki - mówi, ze szkoda kasy na drzewko,a i ozdoby trzeba kupic, bo nie mamy... a ja chce choinke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mi starczy kasy to kupie i nawet nie bedzie wiedział kiedy ona stanie i zabłyszczy u nas w mieszkanku!!!!!!!! he he he postawie na swoim!!!!!!!!!!

hej babeczki calusy w usteczki👄 hehe widze ze pustawo troszku tutaj:P ale bylo fajnie wczoraj w kinie:):):):):):):):):):):):):):):) mowie wam juz normalnie jest suuuper:):):) j tez jestem teraz bardziej wyrozumiala dla niego:):):) teraz jest tylko ciagle smiech, zero fochow no chyba ze tak na zarty ale tak na powaznie to nie ma:):):)

ej no co wy?? ale dalyscie teraz duuuuuuuuuuuupyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! no bez jaj gdzie wy jestescie?? hęęę?? tylko ja i mewik jestesmy??

Unitra jak Ty się brzydko wysławiasz!!! ;-) dziewczyny dały...ciała! ;-)

No dobra niech bedzie daly...ciala:P:P:P:P:P Ej no wezcie ja mam wam duuzo do opowiadania a wy co:P

jesteeem, ale tutaj pustki. wiecie..postanowilam zrobic sobie prezent i kupic cudne wdzianko albo seksowny gorsecik albo haleczke...fiu fiu. Ale sie ktos kiedys ucieszy:D