Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Witaaaaaaam ! :D i o zdrówko pytam :D Summer z poważaniemmmmm !! :D Taka jedna no to ładnie poszalałaś :D a plany na sylwka... ja wybieram się z moim Korkiem do domu jego kolegi,którego na szczęście znam :P Już sobie zażyczyli abym zrobiła moją pyszniutką sałateczkę :D na dodatek dowiedzialam się jak mnie nazywają downy SMERFETKA ahaha :P a jak tam u Ciebie ? :) Podrywasz kogoś ? :D Lomonka Limonka Ty nie udawaj, że czasu nie masz i wpisuj się częściej :D Mewik płytka nagrana? :) Nooooooo! korzystając z okazji chciałam wszystkim Zołzom życzyć Szczęśliwego Nowego Roku, by troski z poprzedniego poszły w zapomnienie a uśmiech gościł każdego dnia na ustach :D ALLELUJA!! :D

witam z rana:D jeśli chodzi o sylwestra to ja może się nie będę wypowiadać hehe...Powiem tyle że się wkopałam ....Nie za bardzo chcę iść tam gdzie idę i normalnie w jakieś bagno weszłam i nie moge wyjść...:P:P:P Tzn mam nadzieję że w momencie gdy wybije godzina O będę mogła zwinąc żagle i ucieeeccccccccccc..... Adzia Biedroneczko Ty moja :D 🌻 pozdrowienia od różowego przyjaciela:D Taka jedna {kwiat] :*:) Oczywiście chciałam być pierwsza z życzeniami ALE moja droga koleżanka:> mnie ubiegła :P:p Kochane WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Udanego sylwestra... to po pierwsze:) no i aby ten nowy rok dla każdej z Was był wyjątkowy.... Szczęścia, MIłOśćI!!!!!!!!! I wszelkiej pomyślności:P:P AMEN!

u mnie sylwek wyglada tak ze bede z moja olenka chlaaac u mojego misia he he;) kobity wszystkiego naj w nadchodzacym nowym roku:) duuuuuzo picia, zeby chlopy was sluchaly a tym co chlopa nie maja zycze wytresowanego mena;) buziaki zolzy kochane👄👄 aha i jeszcze jedno....: UDANEGO SEKSU PRZEZ CALY ROK sasasasasasasasasasaasasa ;)

dziewczynki ja tylko na chwilkę,odezwę sie po sylwku ,bo juz uciekam,papa Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by sie zdało. Trzeba opić wszelkie troski, by następny ROK 2008 był BOSKI!!

hej babeczki:) kurwa mam takiego nerwa!!! moj brat mnie tak wkurzyl ze mnie normalnie rozpierdala!!!!!!!!!!! najchetniej bym jego i ta jego zdzire zatlukla na miejscu!!!!!

Witam kochanie zołzunie po raz ostatni w tym roku:):) Życze Udanego Sylwestra do Rana z butelka Szapmana wiadrem wódki by ukoic wszystke smutki:) Udanego seksu przez cały nastepny rok pociechy z facetów lub dla tych które ich nie mają żeby miały ich jak najwięcej i miały dużży wybór aby wybrac cos ciekawego :):):) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W 2008 ROKU!!!:):):) 😘😘😘😘😘

Uuu Bo ja tańczyć chcęęę może nauczysz mnie jak tańczy sie ? ja bujm sie bujam sie :D Jeszcze raz najlepszego zołzy!! Sił by pokonać przeciwności losu oraz wiary i nadzieii !! Zawsze sie przyda nie :D haha :D Summer, 👄 :D Unitra ale po co te nerwy :P to porzadna knajpa ahaha :P Cierpliwosci na nowy rok zycze :) Ratunku ja nie mam plusa ;> Wszytkim śle buziaki penetraki :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczyny:) a i fajnego smsa mi wczoraj kolezanka przyslala i to tez dla Was:) Dziewczyny w Sylwestra pijemy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi którzy nas stracili, debili którzy nas rzucili i farciarzy którzy nas poznają :) No wiec...do dna! :D :D :D

SEX SEX SEX SEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEXSEX SEX SEX

Zolzunie NA POMOC !!!! ( po raz kolejny) Nie bede opisywac co i jak , fakty sa takie ,ze nie dalam rady dojechac na Sylwka i Majowy zostal sam.Ma oczywiscie slyszny zal do mnie o to.Jutro wracam,on bedzie najprawdopodobniej w pracy (nie zaproponowal,ze przyjedzie na lotnisko ;( ) a jak powiedzialam,ze odbiore klucze od mieszkania od kolezanki (ma moj komplet) zeby on nie musial urywac sie z biura,to powiedzial ok... :( Co robic? Zakupy i super kolacje?

no Ratunku to dowaliłaś numer mu noworoczny niespecjalnie przyjemny dałaś i może faktycznie powinnaś mu kolacyjke wyszykować!! no i dodać, ze Ci przykro że tak głupio wyszło... tak mysle

Dodam, ze to ON. ON jest facetem mojego zycia. Chcialabym byc jego zona i chcialabym miec z nim dzieci.Dobrze sie z nim czuje i nigdy z nikim nie bylam tak szczesliwa...ale na sylwka nie mialam jak poleciec do niego , zawalily sie sprawy w ostatniej chwili... 😭

Ratunku widziałam Twój opis i jestem niestety nie mam plusa. A co do majowego powinnas go czymś zaskoczyc pomysł z kolacja jest bardzo dobry jakaś guztowna kolacja przez Ciebie przyżądzona i chwilka rozmowy powinno byc sii:) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i jeszcze raz zycze szczęsliwego Nowego Roku:) Naszczęscie dzisiaj jestem juz trzeźwa wiec literki mi sie raczej nie placzą:) Niektórzy po pijaku to w szeroki drzwi nie moga trafic co nie Uni?:)

Ratunku powiinno być dobrze, a on troche focha ma prawo strzelić ;-) napisz nam jak poszło :-D jestem pewna, że ok, ale napisz!!!!!! przecież się kochacie i dobrze wam z sobą, więc taka głupota nie powinna nic zepsuć!

a widze, ze Malenka i Uni dały czadu w sylwka!!!! Maleńka jak było?? Martwiłaś się, ze nikogo tam nie znasz czy coś w tym stylu... no i...?

Mewik a trzymam sie za dobrze, że tak powiem :D W sylwka w ogóle pić nie mogłam :O żaden alkohol nie przechodził mi przez gardło... więc........................................................................ i tak dobrze sie bawiłam ahaha :D Tańczyłam oczywiscie przy moich i mojego Korka rytmach (disco polo :D) jejejejeeeeeeeee :D Normalna muzyka tez leciala (czyt. hity dyskotekowe) też tańczyłam.. chwile :D no i techno.. a że tego nie lubie to nu nu nu nogą nie tupne przy łupaninie :P bleee :P ogólnie naśmiałam się dużo :) spałam godzine :) od 9 do 10 :) z M. leżeliśmy juz o 4 ale jego brat i pare osob piło jeszcze i specjalnie do nas przychodzili i zapalali światło i gadali :D tylko ze moj sie puszyl bo chcial spac a ja brechtałam :) i gadałam :D no i oczywoscie wśród imprezujących znalazła sie jakas larwa co sie przystawiała do mojego Bąbla ale Adzia ją jechała kiey sie dało :D ale że jestem dobrze wychowana życzenia noworoczne jej złożyłam :D życzyłam mózgu :classic_cool: :) tępić dziadostwo !! Ps. SUmmer też sie dobrze bawila hahaha :D nawet bili sie o nią :D ale jak coś nic nie wiecie :D a Ty jak tam ?? :) kacyk był ? :D

ja też nie lubie techno :-D ja byłam w domu z moim trolem i bardzo się z tego cieszę!! dwa lata z rzędu bylismy na dużych imprezach i juz mi się nie chciało. Mielismy mozliwość iść na pewien bal sylwestrowy ale nie chcielismy za bardzo, później wpadlismy na pomysł, ze pojedziemy do Krakowa, ale zniechęciło nas, że to troche daleko, więc postawilismy na Wrocław, ale 31 rano doszliśmy do wniosku, ze nie jedziemy. Zostalismy w domu i było na prawde fajnie. przed północa wyszlismy na dwór i kawałaek dalej od miejsca gdzie mieszkamy znaleźliśmy super \"punkt widokowy\", z którego było widac całe miasto (a miasto leży w dołku, w dolince, a my mieszkamy na górce :-) ) więc widzieliśmy fajerwerki ze wszystkich stron. mój trol nie lubi szampana więc zrobił łyka i oddał mi reszte :-D a w domu popijaliśmy winko, więc troche sie nawaliłam, ale jakoś kaca nie miałam, troche mnie suszyło, ale nie było źle. a szczerze mówiąc takiego widoku na sylwestrowe fajerwerki jeszcze nigdy nie miałam :-D może kiedys na stoku w górach... ale cieszę sie że tak go spędziliśmy, że mój trol nie pił wódki na jakiejś kiepskiej imprezie, bo pewnie byśmy się posprzeczali a tak weszliśmy w nowy rok uśmiechnięci i szczęśliwi :-) Twoja bojowa postawa Adzia mnie zachwyciła :-D a Summer mogłaby cos skrobnąc o swoich przebojach sylwestrowych :-D

a Uni i Maleńka to co??? nie napisza jak u nich było??? ktoś się w futryne nie mógł zmiescić, tak??

Halloll :) W samolocie poznalam dziewczyne,ktora dala mi geniaaaaaaaaaaalny pomysl.Kupilam mu koszule....zalozylam ja na siebie , "zapominajac" o biustonoszu :classic_cool: no i szpileczki...no i .... kocha mnie ;) Buziaki Zolzunie ;)

Czesc Zołzy. Ja ze starym rokiem pozegnalam kolejnego frajera, samo wejscie w 2008 bylo kiepskie, troche zalzawione ale coz..stwierdzilam ze dobrze sie stalo:) Nawet dzisiaj znalazlam atrykul na ten temat... http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=10262#more Przeczytajcie;) Facet okazal sie niedojrzalym chloptasiem, pare miesiecy mydlil mi oczy zeby stwierdzic: chyba nie ma sensu tego zaczynac...bo i tak to zrypie, zranie ciebie. Przeslanie az nadto czytelne:D Zdecydowalam patrzec kazdemu mezczyznie w oczy( czego do tej pory ze skromnosci(wstydliwosci) unikalam) wiem ze kobiety sa odwazne..moja kolezanka zerwala zareczyny....4 lata razem, slub planowany na nastepny rok. Facet nie spelnil oczekiwan, zaczal pic z kolegami...przerosla go odowiedzialnosc. Wiec ona powiedziala Bon Voyage. podziwiam..inna to by dowlekla to do slubu a potem jeczala jak to sobie zycie spieprzyla:o Milego dnia :) 😘

Mewik no to ładnie :D mi sie marzy też taki sylwek.. gdzieś górach we dwoje w cieplym domku z kominkiem i duuużooo wina hahaha :D i bojowa owszem bo nie będzie się jaka parchata chlora stawała na moim terenie rozumiem wygłupy z koleżankami itd. tez sie wygłupiałam z jego bratem :) ale sa granice a że ona słuchała kuźwa ich troje \"keine grenzen\" to oo ale teraz miło wspominam :D bo Bąbel się brechtał jak ja jechalam :P a Ty Mewik kurde.. 2008 Twoj ślub :D kiedy dostaniemy zaproszenia ? :D :D :D Cztery litery ojj to koleżanka miała odwage wiele dziewczyn by tak nie zrlobiło tylko wyszło za mąż bo...... przeciez wszystko suatlone, zapolanowane, co rodzina powie bla bla bla ;] ale lepsze to niż męczenie sie przy jakimś fafiku :P