Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

a dziewczyny jakie macie noworoczne postanowienia ? :D ja za nr 1 miałam znaleź prace i kurde znalazłam hehe :P )farcik) nr 2 mniej narzekac i marudzić Bąblowi (ciężko ciężko bedzie :P jak cholera :P ) 3 przytyc hehe 4 ... kupic nową prostownice hahahahaha :P bo moja już lewa :D i za wypłate trzeba nabyć :D

a Summer to teraz w pracy :D (tam też ma wielbicieli :D :D :D ) ale nic nie wiecieeeeeee ahahaha :D SUmmer ;> przepraszaaam z poważaniemm heheh :D :D :D ❤️

i musze sie pochwalić dziewczyny że sałątke co zrobiłam wszystkim smakoała nawte teraz kolega mojego chce przepis :D :D :D i wszscy "alee ostraa ale zajebistaaa aaaa: :D cały stół zastawiony i moja sałacia w ilościach misek "2" ahaha poszła pierwsza :D

witam dziewczyny w nowym roku:D widzę że koleżanka Adzia zdradza intymne szczegóły z mojego pożycia...eeee życia lol :P:P:P:P Sylwester jak najbardziej udany:) Naprawdę już dawno się tak dobrze nie bawiłam..Starzy znajomi...Dawna miłość :D:D:D:D Wspomnienia...haha nie no ogólnie super było:D Nie chwaląc się rzeczywiśćie się o mnie bili cwaniak...:P:P:P Normalnie dobrze się z tym czułam :D:D:D:D Adzia Ty plotkaro wstrętna 🌻 :P:P:P Mewik 🌻 i całuski dla reszty :***********

Adzia i nie przechwalaj się tak tą sałatka bo napewno była beznadziejna:P:P:P :D:D:D 🌻

hej hej:) MALE sprostowanie!!!!!! Ja sie miescilam w drzwiach hehe tylkoe ze troszke w glowie sie krecilo i prawie w futryne od drzwi przygrzmocilam hie hie:):):) dziewczyny mowie wam ale jazda byla hie hie:):):):) Unitra nie dosc ze juz dziewica nie jest to tez nie jest juz abstynentka alkoholowa jejejejejeje:D:D:D:D:D:D buziole;)

Mewik 😘🌼 Tak UNi nie mogła się w drzwiach zmieścić chyba jej sie podwajały i nie wiedziała gdzie idzie:P:P No ogólnie fajnie było poznałam tam wszystkich i jest si:) byłysmy heszcze to tu to tam no i jak tak ciagle wychodziłysmy z ciepłego pomieszczenia na dwór i odwrotnie to to nas troche skreciło no i nie pamietam do końca koncówki o czym rozmawiałyśmy z Uni w łózku i przez tel z kolega ale pewnie jakbysmy tak sobie jeszcze raz pogadały to może bym sobie przypomniała:) ma pewno sobie przypomne jak pogadamy o tym:)

aaaaaaaaaaaa napisałam posta i mi wcieło chuk :[[[[ mnie to skręcało dzisija jak szłam rano do pracy, czy potem jak do Bąbla jechałam , taki mróz że ja pierdziu teraz to ja mrozu ni śniegu nie chce nie bylo na świeta u mnie wiec spierdzielać :P bo zostanie ze mnie sopelek lodu Unitra no no no no :D to ostry sylwester widze było :D Seniorita :D Cztery litery juz kopiuje :) bo koledze pisalam dziiaj ;) takze jak gdzies bedzie forma męska prosze o wyrozumiałość :D Składniki :\' 4 piersi z kurczaka / bądź 2 podwojne ;) kapusta pekińska ogótki konserwowe puszka kukurydzy keczup pikantny majonez chilli / bądx ostra papryka przyprawa GYROS 2 ząbki czosnku piersi korimy w kosteczke posypujemy przyprawą, czekamy jakiś czas by porzeszly nia i smazymy usmamozne mieso dajesz na dno miski jak mieso nie bedzie jużgorące polewasz je 1 warstwą sosu a sosik robisz tak: mieszasz w misce keczup z majonezem, dodajesz 2 ząbki czosnku i przyprawiasz chilli (od serca jeżeli lubisz ostre ;) ) mieszasz i polewasz miesko na tą 1 warstwe sosu dajesz ogórki konserwowe pokrojone w kostke i kukurydze (wczesniej odsączoną :P ) i na to wylewasz reszte sosu i dajesz kapuste pekinska pokrojona i posupujesz ją vegetą ;)

malenka>>> teraz juz nie klam weszlam w te dzrwi i nic mi sie nie podwajalo tylko w glowie mi sie zakrecilo i troche mna zarzucilo to wszystko!!

Oj Uni Uni widze ze byłas tak pijana ze nie pamietasz jak było:) Przeciesz zartowałam sobie:0 ale jakby nie było futryne zaliczyłas:):D:D:D

to to pięknie!! 🌻 Summer widze, ze byłaś rozchwytywana :-D 🌻 Uni to się nawaliłaś ;-) 🌻 Malenka to się miałas z kogo pośmiać ;-) 🌻 Adzia ja też sobie skopiowałam przepis :-D 🌻 cztery litery nic się nie martw, \"śmierć frajerom!!!!\" ;-) Ja poprzednie 2 sylwestry tez miałam lekko zapłakane ... chyba każda z nas miała takiego sylwestra ;-)

przeopraszam bardzo ola byla tak samo nawalona jak ja a ja tej futryny nie zaliczyam tylko prawie w nia sie wrabalam:P

Mewik tak tak :D bierzcie i kopiujcie i jedzcie ten przepis wszyscy znaczy sałatke hehe :D

mna tez nie rzucalo!! raz sie zdarzylo i to po wyjsciu z lozka

Oj nie po wyjściu z łóżka tylko wyjściu z ubikacji i to już była długo droga i powiedzmy sobie szczerze ze trzeźwa nie byłaś:P:P:P

dobra zrob tu ze mnie pijaczke i taka co od razu odlatuje, zyga itp

Adzia :D:D:D:D:D lalala 🌻 mewik co tam u Ciebie?:> 🌻 Ice crem co się nie odzywasz nic?:>:>:> :***** ogólnie mam dziś dobry humor:D:D:D:D nie wiem nawet czemu:P:P buźki dziewczyny:***

ja mowilam ze jestes chlor ale nie mowilam ze sie w cos tam walnelas czy sieprzewalilas!!!!!!!!

🌻 oj Uni już wyluzuj, przecież nikt nie ma Ci tego za złe ;-) każda z nas też tak kiedys miała :-D bynajmniej ja i to nie raz ;-) \"ale to już było i nie wróci więcej...\" mam nadzieje ;-) 🌻 a dobrze u mnie Summer :-) dziękuje! cieszę się że masz dobry humor :-D 🌻 tak Adzia ...bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ;-) hie hie

a gdzie nasza Madasia :-( 🌻 hej Ratunku 🌻 to jaką miał minę majowy, jak mu wystąpiłas w tej koszuli i szpileczkach????????????????????

cześć dziewczynki :( szczerze mówię nie chciało mi się pisać,nie miałam nastroju ani weny ten sylwester to najgorszy sylwek w moim zyciu, jutro moje urodziny a ja nadal mam doła i dzisiaj jeszcze większego,mój po wspaniałym wczorajszym wieczorze dzisiaj znowu zach;lał i nie ma go jeszcze w domu jadę zaraz do kolezanki z dziewczynkami,bo nie mam ochoty z nim rozmawiać 😭

oj madaska co sie stalo?? o co chodzi z tym sylwkiem?? opowiadaj kochana👄

Madasia najpierw spóźnione ale szczere, z całego serca życzenia urodzinowe wszystkiego dobrego, dużo cierpliwości, samozadowolenia, szczęścia i zdrowia!!!!!!!! oraz spełnienia marzeń!!!!!!!!! Madasiu jestes kochaną kobietką i zasługujesz na szczęście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ nie moge uwierzyć, ze Twój Trol to zrobił!!!!!!!!!!!!!!!! a to parszywa gęba!!!!!!! jak on mógł!!! wiesz co, on strzasznie słaby jest!!!! Madasia jesteśmy z Tobą!!!! Napisz jak się trzymasz i co z tego wynikło.

Madasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:):) Aby wszystko w twoim zyciu ulozylo sie tak jak sobie tego wymarzysz:) pociechy z dzieciaczkow i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzoooooo MILOSCI i aby nikt juz cie nigdy nie zranil buziaki kochanie👄👄👄

Madaś - by serce zawsze miało dla kogo bić by rozum nie mówił, co innego niż serce by nadzieja zawsze była w Tobie by zdrówko nigdy nie zawodzilo by CI sie po prostu dobrze żyło...:* 🌼 :* :* :*