Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

aa to moje osobiste żyzonka, żadne kopiowane z neta - żeby nie bylo hehe :) jeszcze jeszr najlepszego 👄 1oo lat ! albo 2oo !! wybieraj ehehe ;) 👄

madasia weź no sie odezwij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co u ciebie??????????????????????????????????????????

witam kochane,musiałam pobyć poprostu sama.... bardzo,bardzo dziękuję wam za życzenia :)-na was zawsze mogę polegać 👄 trol- jak pisałam w sobotę pojechałam do koleżanki,zostałam u niej na noc,bo nie miałam ochoty sie z nim widzieć w takim stanie jakim był. Przyjechałam rano w niedzielę,musiałam- trzeba było posprzątać mieszkanie i przygotować wszystko na popołudnie,bo razem z Misią robiłyśmy urodziny dla dziadków,cioci,wujków no i dzieciaków...... on miał mi pomóc.Nie pomógł, przyszedł do mnie rano z prezentem- powiedziałam mu że nie chcę od niego żadnych prezentów,że obrzydza mnie jego zachowanie- wyrzucił go do śmieci,wyzwał mnie od szmat,dziwek,puszczalskich.... i poszedł dalej spać Spał do 15,potem wstał, wykąpał się i wyszedł,wrócił w poniedziałek po pracy..... ja przyjełam zasadę olewatora od poniedziałku,bez nerwów i emocji, szkoda mojego zdrowia...

Madasia ❤️ dokładnie, szkoda Twojego zdrowia na takiego parszywca!! Jego głupota powala na kolana, ale nie daj sie, nie pozwól, zeby swoje nieszczęście (tak - on jest niewątpliwie nieszcześliwy, zagubiony i głuuuuupi) nie powól, zeby to swoje nieszczęście i frustracje przelewał na Ciebie!! Niech sobie sam z tym radzi!! madasia w tych trudnych chwilach życze Ci tego, byś umacniała swą więź z dziewczynkami, zebyś znajdywała rzeczy które cię cieszą, dostrzegała promyk nadzieji i dzieki temu pozytywnie spoglądała w przyszłość!!!!! ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻

dziękuję mewik,naprawdę dziękuję ci za takie słowa 👄 dodajesz mi kobieto otuchy :)

dzieki laski za wsparcie,przepraszam że tak zaglądam z doskoku,ale brakuje mi czasu,nadal sie z nim nie odzywam- on mysli ze to ja pewnie przyjde do niego i zaczne rozmowę,ale już tak nie bedzie,teraz to ja stałam sie wredna suka,jeszcze bedzie tego załowal,dla niego nie ma juz tamtej Madzi,rano próbowal sie do mnie przytulać,pogoniłam kota równo,strzelił focha i poszedł do pracy,on myśli że mi przejdzie,ale sie zdziwi....... pozdrawiam was wszystkie 👄

Kobieta, gdy zaczyna wątpić - przestaje kochać. to bardzo mądre słowa...... ja żyje w zwątpieniu juz za długo.....

madasia faktycznie to juz przeszło wszelkie granice przyzwoitości i trzeba stawic temu dzielnie czoła. Trzymam za Ciebie kciuki!!!!!! 🌻 ❤️

madaska wszystkie jestesmy z toba👄🌼 a te cytaty no...normalnie takie prawdziwe slowa ze az szok:)

jesteście czy was wywiało w ten piatkowy wieczór???????????????? jak cos to ja tu zaglądam cały czas .......

MAdasia- z Ciebie to madra kobieta:) cytaty super, chyba sobie jeden pozycze na opis gg;) Musisz byc twarda, skoro juz walczylas o Wasz zwiazek a on to olewal, teraz nie daj soba manipulowac. ja pewnie bym ulegla, ten typ tak ma, a potem zalowala...i tak w kolko. trzymam kciuki😘 pozdrowienia dla wszystkch dziewuch spod tej strzechy🌼 😘

dzięki,a za cytaty nie dziękujcie,to sa takie życiowe słowa,każdej z nas się kiedyś przydadzą- opisik na gg jak sie patrzy..... po to je wysłałam 👄

Madaśka trzymam za Ciebie kciuki nie daj sie badź twarda bo kim on jest żeby Tobą manipulować?? Nikim skoro tak postepuje. Trzymaj się kochana 😘😘

Hallo laseczki ! Wielka buzka dla WAS ;) U mnie majowo ❤️. Pan majowy wybaczym mi sylwestra , no i jest bosko :D a teraz siedze zupelnie bez natchnienia nad robota ktora na mnie czekala od ohohohoho albo i dluzej....

Czesc Dziewczyny:) co dobrego slychac u Was?:) u mnie spokoj, pelna stagnacja, zadnych szalenstw....bezruch jednym slowem. No, jutro spotykam sie z kolezanka..;) to szalenstwo:p buziaki papa

hej zołzy :) A u mnie.,.... zaczyna się tydzień szaleństwa (no prawie tydzień) Od jutra zaczynam imprezować, a kończe w sb na weselu!!! Tzn raczej w nd bo w sb to sie dopiero zacznie weselicho :) Odbije sobie za średnio udanego sylwka :D

Hej babeczki co tam u was czemu sie nie odzywacie?? mnie nie bylo bo bylam na treningach a jak wracalam z treningow to u mnie internet nie chcial chodzic bo bracia ciagle przez serwer w gry grali i u mnie nie chcial chodzic😠 No a tak poza tym to dzis jade sobie z olenka na lyzwy:):) i bedziemy sie bawic :)... hmmm..... ciekawe ile bede miala siniakow i upadkow hehe a moze ja w ogole na ten lod nie wejde:P

cześć dziewczynki,wiem mam braki z wpisami tutaj,ale naprawdę nie mam kiedy,trolisko chodzi grzeczne i potulne jak mysz pod miotłą,a ja zapowiedziałam mu ,że ide jutro na balety przez duże B,a on siedzi z dziewczynkami w domku :P :P :P :P :P :P nie było zadnego sprzeciwu,spróbowałby sie tylko odezwać nie tak hahahahahahahaha pozatym ja stoje przy swoim,a jemu nadal z tym źle,niech zobaczy jak to sie zyje w niepewności przez cały czas :P pozdrawiam was serdecznie i całuję gorąco 👄👄👄

nooooo i jak zwykle po dłuzszym czasie weszłam nie tym nickiem co trzeba ta do góry to oczywiście jaaaaaaaaaa oliwia06 - madasia

madaska ja ci chyba zaraz walne w łeb!!!!!! Jak to nie masz powodow aby zyc?? Przeciez dziewczynki Cię kochaja i one są powodem dla którego masz zyc!!!!!! I tak masz myslec nie inaczej!!!! sciskam mocno👄

unitra sorki nie zauważyłam tego,juz zmieniłam :P :P :P :P :P :P :P: P

cześć kochane :( nie uwierzycie co wam powiem :( jego zachowanie nie jest takie bo tak sobie chce,on poprostu ma kogoś i dlatego jest dla mnie taki..... 😭 wczoraj przyłapałam ich na gg,bosiuuuuuuuuu co on jej wypisuje na mój temat,wyzywa mnie od walnietych i wogóle,przeprasza ja że z takim bagażem chce tworzyć coś między nimi,mówi do Izuniu..... kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie,gdzie jest BÓG????????????????? poniżona,odrzucona......... jest zajebiście....