Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pisałam na konferencji, zę mam problem, bo nie mam pomysłu na prezent dla mojego trola, a ma w czwartek urodziny

no troche mi się wydaje że to nie będzie takie super rozwiązanie, bo kolacyjke pyszną gotowałam 4 wieczory z rzędu, w sexy strój też się ostatnio ubrałam (walentynki), więc taki pomysł nie będzie akurat w tej chwili oryginalny :-( cos musi być innego :-O

taka jedna na samochodziki bym go może i zabrała, bo faktycznie lubi (chyba jak każdy facet) ale u mnie w miescie nie ma nic teraz w tym stylu :-( ratunku witaj, mówisz, ze mam go do hotelu zabrać?? :-D

z tym hotelem pomysł oryginalny, ale czy w czwartek akurat da się wyciągnąć... hm... tylko co zrobie jesli się uprze, że chce zostać w domu albo cos głupiego wymysli...

taka jedna to już by była przesada!!!!! ja się nie będę tak poświęcać ;-)

ja nie wiem kurde, bo chce, zeby to było cos oryginalnego, ale nie chce też mu pokazywac, ze tak straszliwie się tym przejełam i się tak mocno wczuwam

Musze głośno pochwalić Adzie, która mi dzielnie i długo wymyslała pomysły i propozycje, na serio starała się mi pomóc! Dla Adzi kosz kwiatów 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ale w efekcie zamówiłam mu cos takiego http://www.toys4boys.pl/Powerball-Neon-Pro-item92.html i okazało sie to świtnym prezentem dla niego, dla faceta, który już wszystko ma i nic mu nie potrzeba. Cały dzien się wczoraj tym bawił ;-) był zachwycony, bo za sprawą tej zabawki trenuje sobie ręce, na serio silnie to oddziałuje! Mnie ręka już bolała po 5 minutach zabawy tym.

w kazdym razie prezent udany ;-) + na wieczór winko i kolacyjka.

czesc zolzy👄 co u wa sie dzieje?? u mnie wielkie zmiany...nie jestem juz z M...... podjelam decyzje i mam nadzieje ze nie bede jej zalowac... jak narazie lez troche jest ale przezyje... najbardziej boli mnie to ze go zranilam...😭

cześć moje zołzuchy,a co tu taki pomór?????????????? co sie dzieje z tym zlotem czarownic????????????? laski????????????? :(

Uni.. 🌻 uśmiechnij sie ,życie sklada sie z podknięć i podniesień z ziemi...... dzisaj potknęłaś sie... jutro sie podniesiesz i nastanie nowy dzień... :) zobaczysz.......

beda narazie smutne dni ale mam przyjaciol na ktorych moge liczyc:):) wiec nie bedzie tak zle:):):)

HEj dziewczyny:) Musze nadrobic zaleglosci w czytaniu topiku, zajrzalam tylko na prezen Mewika dla Jej Mezczyzny i to jest super abawka, moj kolega mial cos takiego, tylko faktycznie lapka boli. U mnie jakos leci, tkwie w sesji, poprawkowa mnie nie minie, kolega i kolezanka wyrywaja mnie z domu, bo niedlugo bym sie chyba zakisila:p Acha, wiosna juz niedlugo bo kwiatki mi w ogrodku wyszly na powierzchnie oraz mialam muche w pokoju;) typowe oznaki wiosny hihi milego dnia:)

Unitra trzymaj się, bedzie dobrze! Coś Cię skłoniło deo takiego posunięcia, więc jest to dobra decyzja, czułas widocznie, ze to musisz zrobić. Madasia a no widzisz cisza taka, dziewczyny nie chcą pisać, to już nie to samo co kiedys :-( cztery litery zycze szybkiego i pozytywnego zakończenia sesji!!!! dobrze, ze masz przyjaciół, co Cię wyciągają z domu :-) oni Ci zycie ratują! ;-)

hej:) widzę ze Mewik jak zwykle na posterunku:) buźki kochana:* ja dziś na popołudnie do pracy więc wpadłam poczytać co u Was... Unitra- będzie dobrze 🌻 Już kiedyś chyba któraś coś wspominała żeby nowy topik założyć... myślę że to byłby dobry pomysł...może byśmy co ruszyły z kopyta hehe Adzia :D Ty ropucho:D:D:D z poważaniem oczywiście:] haha :P

no ja wpsominałam !! zbierzmy się któegoś wieczorku i załóżmy ten topik..i cytuję Syrę \"ruszmy z kopyta\" :D

uuuuuuuuuuuuuuuuu widze jakąś rewolucje he he brawo brawo!!!!!! podobać mi się!!!!!! :-D :-D :-D