Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktylkosiępytam....

Trzymanie rąk przy sobie....

Polecane posty

Dlaczego faceci całując się nie potrafią powstrzymać się od błądzenia rękami po całym ciele, spotykam się z chłopakiem od niedawna, jest miły, czuły i delikatny także, gdy się całujemy. Ale, gdy robimy to intensywniej i że tak powiem głębiej;-) to zaczyna mnie pieścić, ja nie wiem jak się wtedy zachowywać, jest przyjemnie, nawet bardzo;-) Ale nie chcę dopuścić do sytuacji,gdzie on będzie oczekiwał czegoś więcej(wiadomo silnie się podnieci itd.) a ja nie będę(bo nie jestem jeszcze na to gotowa) chciała się z nim kochać... Jak mam postępować?

Gość nie zapominaj ze jestem
przerwij calowanie.proste prawda?

Piąte koło myślę,że będzie to zbyt drastyczne:-D...

Gość fanka nocnego jastrzębia
Walnij go delikatnie po łapce albo powiedz po prostu, że Ci to nie odpowiada. To działa, nie miej oporów, bo nie ma po co.:P

fanka nocnego jastrzębia, tylko,że ja się boję,że wtedy weźmie mnie za jakiegoś dzikusa:-P

piąte koło i chyba tak zrobię, dzięki za radę:-)

skoro jest przyjemnie, to co Ty sie martwisz na zapas? Mozna robic tyle fajnych, ekscytujacych rzeczy, które nie muszą sie kńczyć typowym seksem. Przez taki przesadny strach i gdybanie pozbawiasz siebie i jego wielu fajnych chwil. Troche pewności siebie - to Ty decydujesz i bez względu na to, jak daleko sie posuniecie, w każdej chwili możesz powiedzieć stop

klaudka 27 bardzo fajnie mi to wszystko wyjaśniłaś ;-) Masz rację, może z czasem do tego się przyzwyczaję i będzie coraz fajniej;-) Chłopak jest naprawdę w porządku, a po dzisiejszym spotkaniu, nie mogę zasnąc, czuję,że mogę wszystko, nie wiem jak wstanę jutro na uczelnię,ale co tam,:-P Dziękuję i pozdrawiam🖐️

Gość wlasnie zgadzam sie
calkowicie

Gość Ja też się zgadzam
:)

Gość znawca urody najprawdziwszej
daj sie pomarac i nie pierdol

Gość łoooooooo matko
Co to znaczy pomarać?:D

Gość evciak
A mnie się wydaje, że to są jeszcz wasze początki (piszesz,że spotykacie się od niedawna) i może Ciebie to po prostu krępuje:) Posłuchaj rady klaudki nie myśl, nie gdybaj, daj się ponieść chwili, a jeśli chłopak przekroczy jakąś granicę, to mu to powiedz:)