Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Kwiatek

Niezapominajka, pogadamy?

Polecane posty

Gość Kwiateek
to zmykaj, ja nie napiszę, bo chciałem sie tylko zabawić, ale mi juz przeszła ochota na bzykanie Ciebie, widziałem Twoje foto, wielorybie!! szukam kobity z klasą, taką jaką ja mam piszci na maila dziewczyny churchill@onet.eu może Was wybiorę do swojego charemu

tu na forum nie bede o przyczynach zlego humoru pisal. akurat odechcialo mi sie wszystkiego.

Gość Kwiateek
ej Ty ja jestm jeden, nie widać? i nie chcę otrzymywać maili od Ciebie...Niezapominajko, mnie lepiej zapomnij i mail migotka23@interia.pl dla mnie nie istnieje

Gość Kwiateek
Niezapominajka oj nie popłacz się, a Ty masz 47kg, chyba 1 Twoja gora tyle waży a nie Ty cała... jesteś pusta i się narzucasz mi tylko, spadaj dziewczyno, znudziłaś mi się!!! chcę inną...poszukam sobie jej tutaj

Gość Kwiateek
bo tak mi się podoba...a zresztą czy nie miałaś już sobie iść? spadaj z mojego topiku!!! won!!!

Gość Kwiateek
al ona mnie kocha i chce mi dupy dać... ciekawe dlaczego nie dociera do ciebie że mam cie gdzieś, spadaj kurw...o !!!

Gość Kwiateek
odpisuj samej sobie, bo tu nikt Ciebie nie chce!!! a ja szukam sexownej kobiety a nie wieszaka hehehe 47kg dobry blefff.... ja jestem piękny i cudowny hehehe nie Ty :)

Gość *stokrotka
kwiatek ja też jestem z Łodzi :)

Gość *stokrotka
bardzo nerwowy jestes, nie chcesz już pogadać?

Gość Kwiateek
to napisz do mnie maila, i prześlij swoje foto, podawałem, już adres :) ta noeezapominajka jest bez sensu widzisz jak się przyczepiła? jak rzep psiego ogona...niech juz mni puści bo mi duszno :) pomożesz ją wywalić?

Gość Kwiateek
nie jestem nerwowy tylko nie lubie jak ona sie tak przyczepia, bo ona mnie nie interesuje, a tego zupełnie no rozumie. despratka jakaś

Gość *stokrotka
chętnie napiszę, ale wieczorem:) a zdjęcia to akurat mam bardzo ładne :) to dwa najładniejsze Ci wieczorkiem wyślę ;) a ty masz ładne fotki, to znaczy na których ładnie wygladasz?

Gość Kwiateek
napisz mi maila na churchill@onet.eu to mój mail i pogadamy sobie, ale powiedz pomożesz mi ja wywalić??

Gość Kwiateek
mam 1 ładną, też Ci wyślę wieczorem, ale Ty pierwsza ok?

Gość *stokrotka
mam nadzieję, ze jesteś bardzo przystojny, bo ja na to zwracam szczególną uwagę:)

Gość *stokrotka
kwiatku forum jest dla wszystkich i myślę, że ona sama powinna zrozumieć, że dla niej nie ma tu już miejsca;)

Gość *stokrotka
kwiatek jesteś jeszcze?

Gość *stokrotka
jak ciebie już nie ma to ja też sobie idę:)