Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała biała myszka

co mam myśleć....

Polecane posty

Hej dziewczynki.Jestem mamą rocznego chłopca.Od prawie miesiąca spóznia mi sie okres, robiłam trzy testy ciążowe i trzy razy wyszedł wynik negatywny czy mimo wszystko moge byc w ciazy?????czy któras z was tez tak miała???? pozdrawiam was kochane....

Najlepiej iść do lekarza to przestaniesz myśleć. Może to być ciaża a mogą to też być jakieś inne zaburzenia.

założyłaś drugi taki temat.I po co? Szukasz tutaj ginekologa.Nawet jeśli go znajdziesz to co on Ci powie bez badania.Idż lepiej do lekarza to się wyjaśni co za burzę hormonalną przeżywasz.Bo nie myślę żeby to było klimakterium;)

a badania hormonalne? A tak wogóle to gdzie Ty chodzisz że lekarz daje skierowanie na cytologie a nie pobiera sam lub pielegniarka? I co poszłaś z tą cytologia do niego? I co zlecił dalej lub co powiedział?

nie unoś się tym że szukasz tu ginekologa.Chodziło mi o to że udzieli ci porady ktoś kto sie na tym fachu zna .Może tez byc położna.Ja jestem z trochę wyższych partii ciała.

Jak się idzie do gina to on stwierdza na podstawie badania usg czy jest ciąża czy nie. Nie znam sie na tym ale cytologia ciąży nie stwierdza.

mozna zrobić dopochwowe usg ,które stwierdza taką wczesną ciążę .Ale wg. tego co piszesz to @ spóżnia Ci sie miesiac więc zakładając że jest to ciąża to nie jest ona juz taka wczesna:)

tak wogóle jak nie chciał Ci zlecać badań hormonalnych to przynajmniej powinien zlecić badanie krwi żeby tą ciążę potwierdzić lub wykluczyć. Wszystko to dziwne co piszesz.

moim zdaniem powinnas zmienic lekarza skoro nawet nie jest w stanie co pomoc.badanie usg powinien ci zrobic jesli jest przypuszczenie ciazy tym bardziej jesli juz tak dlugo nie masz okresu.zreszta jesli mialas watpliwosci co do testow to powinien cie skierowac na badanie krwi i faktycznie tehormony