Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam

karmienie piersia

Polecane posty

Gość nie wiem co mam

witam! mam strasznie male piersi - praktycznie ich nie ma i zastanawiam sie jak to bedzie jak urodze dziecko i bede miala karmic je piersia... czy bez wzgledu na rozmiar biustu kobieta moze karmic dziecko piersia...? bo obawiam sie ze nie bede miala jak... :( moze dla niektorych z Was to pytanie jest smieszne jednak ja boje sie ze dla mojego malucha moje "piersi" nie beda przydatne...

biust Ci urosnie podczas ciazy, a na ilosc mleka nie ma wplywu wielkosc biustu przed ciaza. moja mama miala 2 siostry i najwiecej mleka miala ta z malutkim biustem (pozostale siostry mialy czym oddychac) - musiala sama odciagac bo dzieci nie byly w stanie takiej ilosci wypic

Gość 111111111
moja koleżanka ma wielki biust i nie karmiła nie ma znaczernia wielkosc biustu

kobitko to ze masz maly biust to nie znaczy ze bedziesz miala mala produkcje mleka,nie masz sie czym martwic bo nawet sobie nie zdajesz sprawy ile taki biust moze pomiescic mleka no i fakt ze ci pewnie urosna i to sporo!

Przed ciążą miałam mały biust. W czasie ciąży mi WCALE nie urósł. Po porodzie nagle miałam olbrzymie cycki... Karmiłam równo 10 miesiecy. Przerwałam z własnej woli, mleka miałam dużo. Łatwiej sie karmi osobom z małym biustem bo duży biust to czesto tkanka tłuszczowa (choc nie zawsze) zatyka kanaliki mleczne. Wiec nic sie nie martw, bedzie dobrze. Najgorsze co moze byc dla karmienia to stres, bo przez stres moze byc mniej mleka.

jana tylko mnie troche rozsmieszylo(to nie zlosliwie niemysl).tylko mi powiedz jak tkanka tluszczowa moze zapychac kanaliki?ja nie mam pojecia.moze nawal mleka robic grudki ktore trzeba rozmasowywac ale zeby tkanka tluszczowa zatykala kanaliki nie slyszalam

Gość ja też mam
bardzo bardzo mały biust i karmiłam tylko w szpitalu. Miałam nawał mleka, ale piersi mam tak małe, że synuś nie mógł złapać "cyca", a jak już złapał to mu wylatywał. Musiałam go trzymać wysoko, ręka mi cierpła dlatego ściągam mleko i daję butelką.