Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwia mnie PO

PO zmienia zdanie w sprawie Rospudy

Polecane posty

Gość zadziwia mnie PO

..w sprawie karty obywatela i w sprwach innych które obiecali w czasie kamapanii Czyzby znów obiecanki cacanki tylko po to by sie dostac do ,jak sie okazuje,do "koryta'?

Gość zadziwia mnie PO
nawet sie tusk nie pofatygował by byc w poniedziałek we Francji i chociaz udawac ze zalezy mu na EXPO Juz udawac nie musi Juz ma to ,czego tak pragnął A kumanie sie z Rosja w okresie "rosyjskiej burzy" odbieram delikatnie mowiac jako nietakt Czy tusk wie na czym polega bycie premierem?

Gość a może tak by było lepiej
wg ciebie bycie premierem to obrażanie się na wszystkich, zrażanie innych do naszego kraju, nie ustępowanie itp?

Gość zadziwia mnie PO
a twoim zdaniem bycie premierem oznacza gloszenie pustych słow bez pokrycia?

Gość zadziwia mnie PO
a moze bycie premierm polega na ustepowaniu? no jesli tak to powodzenia w ustepowamiu

Gość Poczatek konca
jakto nie zaczał? to kiedy zacznie? juz pokazał ze jako premier olał ekspo wcale tam nie jadac Oczywiscie szuka winnych Tak najwygodniej

Gość Poczatek konca
skoro nie jest premierem to czemu mowia do niego Panie Premierze Skoro nie jest premierem to kim ? tylko cudakiem?

Gość expo tuskowi wisi
Do francji jechac mu sie nie chciało ,ale do londyny by agitowac a potem by dziekowac za poparcie owszem ,tak taka sama droga tylko parcie mniejsze Jemu nie zalezy na Expo w polsce On juz dostał to co dostac chiał Interes Polski sie nie liczy Jego posadka jest najwazniejsza i aby ja zdobyc pojechałby wszedzie Gdyby wybory Expo odbywały sie przed wyborami z pewnoscia by tam był ososbiscie jako kandydat i usilnie zabiegałby o Expo

Premier jest zajęty dokonywaniem cudów teraz i na Expo nie miał czasu:classic_cool: Zresztą szczerze mówiąc Expo to jest wielki festyn, zabawa, święto już nie tyle sztuki i kultury, co wydarzenie popkultury... Więc trzeba je odpowiednio zareklamować, trzeba mieć jakiś pomysł, jak przyciągnąć uwagę głosujących, wyróżnic się na ich tle. A polska delegacja jak kujony w klasie, cicho siedzi pod ścianą, a jak się okazało, ze nikt na nich nie głosował, to się jeszcze obrazili i zaskarżyli decyzję:O To nam na pewno zjedna sympatię:classic_cool: Z takim nastawieniem, to nigdy nie zrobimy ani Expo ani niczego innego.

28.11] 10:54 stonoga gracja jeszcze nie zaczal byc premieram a juz sie nie podoba.nie podniecajcie sie tak, to tylko pollska Zaczał zaczął ale na swoj sposób ,czyli nic robic nie bedzie dopoki Łaszyn nie powie i nie napisze mu co ma robic i mowic