Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony fochami

Dlaczego kobiety są takie zawistne ?

Polecane posty

Gość zmeczony fochami

po każdej kłótni, chcecie koniecznie pokazać facetowi kto ma mieć " zawsze racje" obrażacie się, chcecie go jakoś ukarać itd....tak się zachowują osoby które podobno kochają ?

ale to nie jest zawisc kurde zawistne jestemy ale wobec innych dziewwczat czyli tzw konkurencji;) a Ty nigdy nie chciales pokazac badz udowodnic ze ktos sie mylil?

Gość zmeczony fochami
ale nieodzywajac sie do niego ? albo nie odpisujac na sms ?

Gość dfdfdffd
ja tam się rzadko kiedy z kimkolwiek kłócę a już z moim wybranym nigdy a jak co to stosujemy zasadę "racja jest jak dupa: każdy ma własną"

z kim ty sie spotykasz ? laska jak stroi fochy nie zasluguje na szacunek, powinno sie taka olac moze wtedy zrozumie swoj blad i wroci z podkulonym ogonem:classic_cool: a tak powaznie to zostaw laske co fochy ci stroi, jak teraz tak tobi to co bedzie po slubie ? armagedon ? :-o

Gość dfdfdffd
fakt że słowo "zawistne" nie bardzo pasuje do kontekstu bardziej może "zajadłe" czy "zapamiętałe w złości" lub "zaciekłe"...

Gość zmeczony fochami
dla mnie to jest zawistne...pokazac przez cierpienie kogos swoja racje....ale dlaczego kobiety tak robicie ?

Gość dfdfdffd
"zaciekłe" też raczej nie prędzej "zaciekle walczące o swoje" kurde... widać że pracować mi się nie chce ale spadam stąd