Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czteredziesciprocent

WARSZAWA ...

Polecane posty

to jest nasza stolica podobno piekne miasto tak podobno poniewaz jeszcza tam nei bylem :( az wstyd sie przyznac :( bylem wielu miejscach jak na swoj wiek 20 ,za granica w paru panstwach ale nigdy w Warszawie bardzo intryguje mnie to miasto chce je zwiedzic i tu nasuwa sie moj problem , bo to tak ma wygladac ferie zaczynaja sieu mnie cos w polowie stycznia mam samochod planuje zalac rope i w trase no ale jak juz tam przyjade to co mam robic wogole nie znam tego miasta pomoze mi ktos ,dodam jeszcze ze mialem taki plan sie tam przeprowadzic jak skoncze nauke no ale najpierw chce tylko zwiedzic pomoze ktos ... gdzie powieniem sie najpierw udac czy mam gdizes zostawic samochod , a pozniej co nie mam pojecia :/ ale jedno wiem ze to zrobie :) a moze ktos sie chce przylaczyc... dodam podkarpacie :/ nie lubie tego miejsca za bardzo ale RZeszow jest spoko :) no i miejscja urodzenia jak i paru inncyh rzeczy sie nie wybiera ...

warszawa jak warszawa.......myslisz ze jest ogromna a to pic na wode...chodz ja juz 3 razy sie zgubilam. to wa-wa wcale nie jest taka straszna :)

Człowieku - jedź w góry, w puszczę - odpocznij sobie - Warszawa to beton, hałas i syf z masą buraków za kierownicą.

no tak ale ja jak by nie patrzec do gor mam nie daleko i juz mi sie znudzilo wogle nie przapadam za takim czyms lubie ten halas tlok ten miejski zgielk ;/ wiem dziwne ale to lubie ... a buraki za kierownica sa wszedzie niestety :/

Gość ja też to uwielbiam
tem anonimowy tłok i szum dużego miasta. I powien Ci - jedź. Daj znać, czy jeszcze tu jesteś to wkleję parę linków. Ja do Warszawy jeżdżę często, tak sobie po prostu, bo uwielbiam tam być. I już.

no jestem jeszcze to jak mozesz to wrzuc cos no i powiedz czy jak jedziesz to masz tam jakis znajmoych rodzine ,bo ja nie ma nikogo i kurde nie wiem gdzie sie za bardzo udac jak juz przyjade :/ a pojade to napewno :)

Gość ja też to uwielbiam
To się może przydać do poruszania się po mieście. Komunikacja jest dobrze zorganizowana. http://www.ztm.waw.pl/

Gość ja też to uwielbiam
nie ma tam nikogo znajomego:( Mieszkam w hotelu przy samej Starówce. Jak na Warszawę - cena ok. Zaraz jeszcze coś wkleję

ja tez to uwielbiam ,wielkie dzikei jestem pod wrazeniem ;) te strpny bardzo mi sie przydadza przed wyjazdem :) naprawde wielkie Dzieki gdybym tlyko mogl sie odwdzieczyc

Gość ja też to uwielbiam
Nie ma sprawy:) Przyjemnego pobytu i wielu niezapomnianych wrażeń!!!

Gość ja też to uwielbiam
daj znać, kiedy jedziesz, to może się spotkamy w stolicy;)