Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teleankieterka

Ślub kwiecień/maj 2009 - kiedy sala ?

Polecane posty

Gość teleankieterka

witam zdecydowalismy sie z chlopakiem na wesele chcemy wstępnie w okolicach kwietnia lub maja 2009 bo wtedy jest chyba mniejsze oblężenie niż w miesiącach wakacyjnych w związku z tym mam pytanie , już do tych, które albo po ślubie albo po przygotowaniach ;) czy jak za miesiąc, dwa zaczniemy szukac lokalu to nie będzie za późno ? w kwietniu chyba nie ma takiego wysypu wesel jak w lipcu , czy sierpniu nie ? :D mieszkam w małym mieście, takich lokali sie nadających jest może z 10 albo nawet więcej a co z zadatkiem ? czy od razu trzeba bajońskie pieniądze wpłacać ? jak to jest ? podpowiecie ? ;)

Gość teleankieterka
przepraszam za dwa identyczne tematy ale tamtego mi nie chciało wysłać i zniknęło to co napisałam więc napisałam drugi raz a potem sie okazało, że tamten jednak jest ;)

Gość teleankieterka
hop ? :(

Gość teleankieterka
ej kobietki noooo :( tyle z was już obcykanych w tym temacie i żadna nic nie pomoże ?? 😭 nie lubię Was :P

Ja zamowilam 3 tyg temu na czerwiec. ostatni termin w tym miesiacu. Na reszte wakacji jedna wolna sobota. Wiekszosc pozadnych lokali ma oblożenie. Ale maj czy kwiecien nie sa mocno oblegane wiec spoko. Radze jednak zabrac sie za wybor sali przed swietami. Podobno w Boże Narodzenie jest strasznie dużo zaręczyn i w połowie stycznia wiekszosc terminów jest juz porezerwowana.

Gość teleankieterka
Złota Rybka === na czerwiec 2009 czy 2008 ????? ej nie róbcie jaj, ze taka masakra z tymi weselami bo aż się odechciewa :O :O a zadatek wpłacałaś ?