Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emy

jak o nim zapomniec???

Polecane posty

Gość emy

rzucil mnie i nie okazal wspolczucia tak poprostu chcial mnie wykorzystac jest na swiecie ktos w podobnej sytuacji potrzebuje wsparcia chetnie tez mimo bolu dam wsparcie

Gość dziwnie dziwnie ...
ja nie jestem i nie byłam w takiej sytuacji...ale trzymaj się! będzie dobrze! :)

czas leczy rany....po pierwsze sie wyplakac...po drugie zawziasc w sobie...po trzecie ..uzmyslowic ze to jeden z gatunku palantow...i szukac czegos nowego...tez to przerabialam ...i nic na sile...aaaaa...i nie kontaktowac sie...niech spada na drzewo jak nie umial docenic tego co mial...powodzenia!!!!

Gość emy 02
moze mam pecha niepotrzebnie o nim mysle

Gość chcialam tylko napisac
kiedys ci przejdzie, swoje trzeba przebolec. ja w takiej sytuacji szukalam ratunku w modlitwie...

Gość Superznawczyni tematu
SLUCHAJ JEDYNA OPCJA TO ZAJMIJ SIE SOBĄ A POTEM ZOBACZYSZ ZE ZA JAKIS CZAS ZOBACZYSZ GO CZY POMYSLISZ O NIM JAK O KIMS OBCYM KOGO NIGDY NIE ZNALAS, NIE BEDZIE CIE NAWET INTERESOWALO CO ROBI. :) ZOBACZYSZ. PRZESZLAM PRZEZ TO. CEN SIE WYSOKO :)

Gość emy
w modlitwie? czyli przeszlas to/?

WIEM! OBEJRZYJ SEX W WIELKIM MIESCIE, WSZYSTKIE SEZONY. MOMENTALNIE CI PRZEJDZIE. TO BEDZIE JAKIES 100 GODZIN ;)

tak, wiara i modlitwa, to mi pomoglo. bez tego chyba nigdy bym z tego gowna nie wyszla. czasem warto sie zwrocic o pomoc do sil wyzszych... jesli ktos wierzy oczywiscie. Oni naprawde nam pomogą i wesprzą nad w cierpieniu. U mnie sprawdzilo sie to rewelacyjnie. wczesniej ok. pol roku cierpialam, jak zaczelam sie modlic i prosic o pomoc, minelo niemal jak reka odjal ;)

"SEX IN THE CITY" TYLKO TO MOZE CIE URATOWAC. PAMIETAJ WSZYSTKIE SEZONY BEZ OPUSZCZANIA POSZCZEGOLNYCH ODCINKOW. dr SUPERZNAWCZYNI TEMATU

ja pamietam jak bylam w takim ciezkim stanie, to nawet ogladanie tego serialu by mi nie pomoglo... no ale nie bede sie sprzeczac 🖐️

jezeli bedziesz go oglądac przez caly tydzien to jak juz skonczysz, poczujesz sie jak po wakacjach :) Tyle popaprancow na swiecie a tam wszyscy zebrani razem

OFICJALNIE KONCZE Z KAFETERIĄ. ZABIERA MI ONA ZA DUZO CZASU. BUZIAKI, DO MOICH NASTEPNYCH MOMENTOW ZALAMAN (MAM NADZIEJE JUZ NIE W TYM ROKU)

Gość emy
zapomne o nim za wszelka cene musze zyc normalnie bo sie calkiem stocze a nie warto

Gość emy
ostatnio widzialam go 2 dni temu patrzyl mi prosto w oczy ja mu tez przez chwile zapomnialam o wszystkim co mi zrobil ale tego bolu nie zaleczy nic

Gość ja d17
nikt nie wie co czuje myslac o nim kocham go nadal jestem glupia bo wiem ze znowu mnie zrani to pewne

Gość mloda grubaska
faceci to gamonie

Gość mloda grubaska
widza tylko jedrne piersiska plaski brzuch i nogi pod sufit a mysla o jednym jak jej wsadzic penisa

Gość pewna siebie
masz normalne objawy uzależnienia, tyle że od idiotów mogę Cie pocieszyć, że Twoj spsob przezywania miłości jest stały i następne wrażenia będą podobne nie masz nic innego do roboty?

Gość emy
nie mam mysle tylko o nim co moge na to poradzic najlepiej jest powiedziec co innego jak sie nie przezywa tego

Gość pewna siebie
sama sobie to wywołujesz TY SAMA to robisz, wiec przestan marudzic masz co lubisz

Gość emy
jasne co ty tam wiesz pewnie masz kogos a jak go stracisz to mnie zrozumiesz

Gość p.kobieta.....
ona ma rację EMY skupianie się na nieszczesciach wywołuje następne kiedy zajmiesz się przyjemnosciami?

Gość emy
nie wiem ja go kocham

Gość pytajaca...
co w nim kochasz? 1. 2. 3. 4. ????

Gość emy
jest taki czuly jak mnie dotyka rozplywam sie ma piekne oczy cudownie mowi

Gość cichutki.....
Emy to Ty sama wzbudzasz w sobie te emocje. Nakręcasz się na ból i smutek wpędzasz się w rozpacz. To jest strasznie głupie ale tak nas nauczyli od małego. Masz tylko chwile obecną przeszłośc już nie istnieje, nie trać tej chwili na tworzenie bólu, nie idealizuj wspomnień. Chcesz posiadac tego faceta, chcesz żeby był tylko twój, wymagasz od niego by dopasował się do twoich oczekiwań. Uzależniłeś się od niego. To musiało spowodować ból. Prosze poczytaj sobie to, może pomoże ;) http://astro.eco.pl/przebudzenie.html Pozdrawiam

Gość pewna siebie
o czym mówi? kadzi Ci? Musisz mieć wyjątkowo niską samooocenę, skoro tak się rozklejasz na widok kadzącego faceta. jakoś nie widzę nic ciekawego w tym facecie....