Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

chwalę się swoim dzieckiem

Polecane posty

fajny maluszek i gadatliwy!imie sliczne sama chce tak nazwac syna w pszyszlosci!gratuluje i jest sie czym chwalic.

Jak każda matka jestem zakochana w swoim brzdącu :D i mogę na niego godzinami patrzeć, fajnie, że już jest taki komunikatywny, juz się nie mogę doczekać, jak sobie normalnie pogadamy :)

pomaranczki sie wlaczyly wiec nawet nie wdawaj sie w dyskusje i tak ich nikt nie zrozumie i ja juz nawet nie probuje.a maluszek sliczny przystojniak

co racja to racja :) dzięki za komplementy, naprawdę to bardzo miłe :)

Gość rozpiera cię radość...
ok ale nie rozumiem ale czy za miesiac bedzie nowy filmik i tak do pełnoletności?jestem uprzedzona do takiego chwalenia sie dzieckim. pewnie to pierwszy maluch potem wszystko sie zmieni

fajny jest. Mój Szymon tez tak miał teraz krzyczy bo mu się spodobało.wszystko jeszcze przed Wami;)

Śliczna dzidzia. ;) I wcale się nie dziwię, że go pokazujesz, bo jest uroczy. :D Gratuluje Dzieciątka. ;)

hihih zajefajny chlopczyk ja tez mam malego chlopca ktory 16 skonczy 5 miesiecy :)

pomaranczka niewiadomo o co ci chodzi... bo np. moje to 2 dziecko i tak samo jestem zakochana.przewazie zazdrosc wynika ze zlosliwosci, jesli nie podoba ci sie temat i filmik nie ogladaj i nie wchoc -proste?

Gratuluje Szymusia:) sliczny chlopczyk, masz prawo sie chwalic. A jak to kogos denerwuje, to niech nie oglada! Po co te komentarze. Pozdrawiam.

sliczny chlopczyk! moja corcia tez tak slicznie gada i jest prawie w wieku Szymonka :-) 12.12 skonczy 4 miesiace wiec sie nie dziwie ze sie chwalisz swym maluszkiem bo ja tez uwielbiam \"rozmawiac\" ze swoja corcia:-) pozdrowienia dla Szymonka

Gość
film nieciekawy , maly raczej nie rozmawia z aparatem ale widac , ze sie go boi ( przynajmniej ja odnioslam takie wrazenie) , poza tym pewnie to ladne dziecko ale w rzeczywistosci , na filmie wyglada dziwnie ( moze to swiatlo , moze to dlatego , ze zamiast oczu ma jakies czarne dziury) jak juz pokazywac swoja pocieche , to tak , zeby mialo \'\'rece i nogi \'\'

dziękuję wszystkim za miłe słowa... Szymon nie boi sie aparatu, tak samo mówi do mnie, więc albo lubi aparat, albo boi się własnej matki :o Nie wiem skąd tyle jadu w ludziach, ale mam to w dupie :p

Gość
to nie jest jad a tylko opinia a od wyrazania opini jest wlasnie forum

akurat nie twoją opinię miałam na myśli :) na twoją odpowiedziałam :) Mam na myśli te co piszą że im sie chce wymiotować itd... bez sensu

Bardzo slodki ten twoj maly!:) miedzy twoim Szymkiem a moja Zosia tylko dzien roznicy i mnie tez ciesza wszystkie jej postepy! razem z mezem ogladalismy twoj filmik i mielismy duzo radochy, przyjemnie sie oglada takie maluszki! pozdrawiamy, niech sie chowa zdrowo!:)

Gość Domi..
Powiem tak.. Każdy ma prawo do chwalenia się swoim dzieckiem, tak samo na necie jak i w realu.Internet nie jest tylko do siedzenia na kafeterii i pier**nia głupot do ludzi którzy nie robia nic złego.Szymek jest slicznym dzieckiem i jako podwójna mama nie widze niczego dziwnego w zachowaniu takiego dziecka.Sama mam córeczke w wieku Szymka i tez potrafi sobie tak "rozmawiac" wiec albo obie mamy nienormalne dzieci albo wszystko jest ok. Pozdrawiam wrednych kafeteriomanów / ki i błagam UWAŻAJCIE ZEBYSCIE SIE SWOIM JADEM NIE UDŁAWIŁY... P.S..JAK SIE KOMUS NIE PODOBA TO MA JESZCZE TRZY INNE STRONY SWIATA DO OGLĄDANIA 🌼

Gość okokokokokokllolllollo
odpowiedz jeszcze na to zalozycielko, jest bez jadu i zawisci, czysta ciekawosc...: "nie boisz sie, że teraz jakiś pedofil, oglądając Twojego bobaska.." "nie mogę zrozumieć, jak sie nie boicie zamieszczać zdjęcia czy filmiki z własnymi dziećmi, w necie pełnym pedofilii "

Gość Domi..
łoo matkooo....a TO dalej swoje ;[ kuffa a czy tylko na necie są pedofile? ja oglądając ten filmik osobiście nie zauważyłam żadnej nagości która byłaby pozywką dla pedofili..no chyba że musze sie wybrac do okulisty bo slepa jestem ;) RANY to ja chyba do kościoła chodzić niebede z dzieckiem bo jak słyszałam kiedys to paru księży okazało sie pedofilami...jesuuu a na spacer tez nie wyjde bo uj wie kto akurat zerknie na moje dzieci...AAAAAA ZAKOPIEMY SIE POD KOŁDRĄ!!!! TAM NAS NIKT NIE ZNAJDZIE!!!!! kur** tylko żeby mnie potem o molestowanie nie oskarżyli.... eeeehhhhh bądz tu człowieku mądry.....Gdyby nie tacy doradcy jak "pomarańczki" to bym zgineła jak ciotka w Czechach ;)

Gość Domi..
no jeszcze mi sie cos przypomniało... Dajecie sie ludzie poniesc fantazji..Oczywiscie nie neguje tego że są ludzie którzy nie grzeszą mądrością i wykorzystują fotki dzieci do wstrętnych rzeczy ale KUR** NIEDAJMY SIE ZWARIOWAC!! Jesli ktos zamieszcza zdjęcia badz filmiki swojej pociechy na stronkach www i robi to z głowa to nie widze w tym żadnego problemu.Każdy ma prawo do chwalenia sie wlasnym bobasem w sposób który wg niego jest dobry.Niema zle w głowie ta która zamieszca wiadomosci o swojej pociesze a ten kto miałby czelnosc to wykorzystywac do "brzydkich" celów. Ludzie wiecej dystansu do zycia, mniej zgryzliwosci i chamstwa wobec innych...forum jest jak najbardziej do wyrażania swoich opinii i uwag ale nie do obrażania innych. Skoro dziewczyna wybrała taki sposób podzielenia sie ze swiatem swoim najukochanszym dzieckiem to pozostaje to tylko zaakceptowac i nie oceniac!! Wyrażanie swoich opini a obrażanie to dwie różne rzeczy.... CAŁUSKI 🌼

ale jaki tu problem kazda prawie ma przy swoim niku fotki wiec o co chodzi jakbym umiala to iswoje bym dodala.nie ma po co dyskutowac bo jedni maja takie zdanie inni inne i jesli dziewczyny sie boja umieszczac swoich pociech zdjecia to maja prawo bo sa matkami i one odpowiadaja za swoje dzieci ale te ktore umieszczaja tez maja do tego prawo i nie powinno byc krytyki z zadnej stron.wolny kraj wolny wybor a matka sama wie co dla niej i jej pociechy najlepsze.

Tyna co ci powiem to ci powiem ale ci powiem DOBRZE GODOSZ !!! hehheeh każdy sobie rzepke skrobie a jak sie komus nie podoba to niech tu nie looka i JUZ ;P

Gość pomarańcza ale nie złośliwa
nie byłam ani przez moment wredna, czy złośliwa! Nie jestem czarnowidzem-jestem REALISTKĄ. Skoro wiem, że takie wstrętne rzeczy sie zdarzają- to nie narażam na to mojego maleństwa, a chwalę sie Nim między rodziną, znajomymi, a nie w necie, gdzie Jego zdjęcia mogą być obrzydliwie wykorzystywane:(