Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 od pępka po kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 małe odchudzanie :D ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 tak :D moja skóra wdycha antycellulitowe mazidło liczę na zmniejszenie w obwodzie o 2 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 też to robiłam i w obwodzie było ciut, ciut mniej, ale skóra - cudo :D jak pupcia niemowlaka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 gorąco mi :O czego się nie robi... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 spróbuj rolletica - taka maszyna do masażu, godzina kosztuje ok 20 zł - też super :D mój ostatni wynalazek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 Lusesita - słucham Twojej stopki, jak ja kocham tą piosenkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 good-bye cellulite nivea body zainspirował mnie program jak dobrze wygladać nago na tvn style gdzie przeprowadzono test i ten żel wygrał, chociaż był najtańszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 ja też uwielbiam tę piosenkę... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 a ile on kosztuje ten good-bye cellulite nivea body i czy to Twój pierwszy raz?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 :O :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 ucze sie : :) :( :) :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 w promocji około 30 zł nie, to nie jest mój pierwszy raz :P staram się chociaż raz w miesiącu przeprowadzić akcję za kazdym razem używam kremu takiego jaki akurat mam zamierzam zakupić specjalistyczne błoto stworzone własnie do tego celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 - jak lalka z sekshopu :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 ja miałam takie błoto coś tam coś tam ALGOMAR z salonu kosmetycznego, piecze jak diabli :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 o kurcze :O jak piecze i działa to ok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 piecze i działa, po prysznicu na 40-60 min., a jak prysznic zasyfia przy zmywaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=KHfyDxy8i5o - apologize do obejrzenia i posluchania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 ja słucham i buszuję po sieci :) no ale dzięki za linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 chyba zmyję bo mnie mrowi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeee Napisano Listopad 28, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4 a tu inna wrsja -slabsza wg mnie za to fajny teledysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 faktycznie wersja gorsza ale teledysk... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 drugi teledysk rzeczywiście super!!!! polecam, a i wersja nie najgorsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 28, 2007 aż sobie zmieniłam stopkę z miłości do tego teledysku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2007 :D chodzę po domu i szeleszczę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia27 0 Napisano Listopad 28, 2007 lusesita, odezwij sie za jakis czas jesli to przynioslo efekty, chetnie wyprobuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 29, 2007 mam gładszą skórę ;) nie wiem tylko czy taka sauna jest dobra dla moich popękanych naczynek :O chyba nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach