Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Dlaczego w liceach nie ma parkingow dla uczniow?

Polecane posty

my z prowincji ;-) dlatego potrzebujemy parkingu dla uczni, bo inaczej nie dojechali by do szkoly :-O

Gość zacznijmy od tego że to
pod moim liceum był, ale z parkometrem :D

Gość heidi-e
U mnie też są. Ja swoje mam gdzie parkować. Do jakiegos wsiowego liceum chodzisz.

Gość dziwię się ludziom
którzy mają problem z parkowaniem... nie stać ich na limuzynę z kierowcą? żenada... w dodatku robią wstyd swoim dzieciom, że muszą cudem dopychać się na miejsce parkingowe... uważam, ze tacy ludzie powinni stracić prawo jazdy, mało tego, powinno im sie komisyjnie odbierać pojazd

Gość dzika dzikuska
jezdzisz ciezarowka? lepiej nie w tych kozaczkach, bo Ci sie noga z hamulca omsknie.

Gość dziwię się ludziom
a jak tam mieszkanko w nowej plombie? urządziłas już?

skoro twierdzisz ze chryslera ciezko zaparkowac to znaczy ze sie nie nadajesz do jazdy:D:P

Gość dziwię się ludziom
którzy musza jeździć samochodem taty... żenada... jak im nie wstyd? żeby nie było ich stać na własną limuzynę? to nie do pomyslenia

Gość haniutaaa
dla mnie też żenułaa pełną gębą... w ogóle tylko jakiś plebs musi sie zniżać do POŻYCZANIA samochodu od ojca??? phi...

e tam, od razu od ojca pozyczane. Czasami mozna nie miec ojca, ale auto ;-)

Tak, nosze tipsy. I smutno mi, ze niektorych na nie nie stac. A poza tym jak sie wykonuje prace fizyczna, to one moga tylko przeszkadzac

Gość haniutaaa
Jezu, dziewczyno, na jakiej wsi ty mieszkasz... Tipsy są passe od jakiego roku... Nie załozylabym nawet gdyby mi za to zapłacili... No ale jeśli lubisz byc ofiarą mody lub fashion kaleką...

Gość haniutaaa
O matko! Normalnie umieram z zazdrości. Juz nawet zzieleniałam. Bycie totalną debilką jest teraz takie trendy. A mi to zupełnie nie wychodzi... choc sie staram ze wsztkich sił... Madziuska Jestes szcześciarą. Tobie to przychodzi tak naturalnie... Po prostu masz to we krwi... Zazdroszczę. Chlip, chlip...

czego maja ci zazdroscic? ze jezdzisz samochodem ojca do szkoly? buahahahahahha. biedne dziecko :o