Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etyjetyjeety

boże umieram od płączu

Polecane posty

Gość etyjetyjeety

zostawiłam chłopaka po 2 latach, nie dawał mi normalnie żyć, żyłąm w klatce. On teraz napisał że jego śmierc bedzie dzieki mnie i mam to wytłumaczyc jego rodzicom 😭 jezuu😭 co mam robic 😭 😭

Gość apetiteeeeee
moj byly pisal mi dokladnie takie same teksty..... ze ma nadzieje ze bede o nim pamietac jak odejdzie.. ze o juz koniec... ze nie ma poc o zyc na tym swiecie - po czym wylaczyl komorke a ja nei wiedzialam co sie dzieje poszedl pic z kumplem a ja umieralam z nerwow plakalam i wylam

Jesli jest normalny powazna rozmowa powinna pomoc jesli nie to nie mozesz przeciez winic sie za jego decyzje pamietaj o tym ze zaborcza milosc jest gorsza niz wiezienie

Gość apetiteeeeee
on wie ze juz nic nie moze zrobic, widocznie dotarlo do niego ze nie zartujesz i ze to ostateczna decyzja i chwyta sie ostatniej rzeczy ktora ma nadzieje zrobi na Tobie wrazenie nie daj sie - wylacz telefon, idz spac zaloze sie ze nei jeden raz podczas zwiazku szantazowal Cie wlasnie emocjonalnie, ze wszystko bylo Twoja wina, ze musialas uwazac co mowisz i robisz aby go nie urazic a i tak bylo zle.... czy mam cos racji??

Gość H25
To jakies nowe wcielenie emo?

etyjetyjeety .... czy zostawiłaś go tylko dlatego czy tez dlatego że przestałaś go kochac? Ja bardzo kocham mojego chłopaka ale chyba musze go zostawić musimy sie rozstac dla dobra nas obojga, to takie smutne też mi się chce płakać

Gość stynka__
apetiteeeeee: ja mam dokładnie tak jak opisałas od 3 lat, czuje sie jak zamknięta w jakiejs klatce, nie mam przyjaciół, mam tylko jego, rzadko gdzies wychodzimy a sama nigdy w życiu nie mogłabym nigdzie wyjsc!!Wiem że sama się skazałam na taki los ale nie potrafię z nim zerwać, boję się o Jego życie, niechce go skrzywdzić.Moje życie nigdy się nie zmieni bo jestem głupim TCHóRZEM!!! P.s.Teraz to i mi się chce wyć :-(

Gość to moj maz
spoko.. moj ex popelnial samobojstwo codziennie przez 10 miesiecy.. i ciagle zyje :) Nie daj sobie wkrecac :)

jak miałam 16lat koles tez sie truł przeze mnie potem sie okazało ze zjadł opakowanie witaminek....a ja ze strachu powiedziałam mojej mamie a ona jego starej i zrobiła sie afera jak przyjechało pogotowie;)odechciało mu sie wygłupów...nie martw sie moze tylko straszy:)pozdrawiam

a przeze mnie facet sie pocial,naprawde,ale go odratowali,a wszystko przez to,ze odrzucilam jego oswiadczyny,a odrzucilam,bo mnie zdradzal