Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gnom

Wszyscy szukają dla kogoś księcia

Polecane posty

a ja poszukam golonki i piwa:P a co se będę żałował Zdzicha ukatrupili a on taką fajną golonkę robił ehh moje życie bez golonki flaków i piwa jest bez sensu :P

ja mam piwo...a poszukaj sobie moze ksiezniczke...taka co ci bedzie golonke codziennie przynosic...

a księzniczka mi potrzebna do szczęścia najpierw księżniczka potem królewna a potem to już tylko wychodzi na jaw co za wiedźma nie skorzystam wolę już żyć bez golonki :P

spotkałem i wcześniej czy później wychodzi co to za zmora ja dziękuję ja poczekam aż się klimat ociepli :P

ja tam jestem ksiezniczka i wiedzma nie bede jedyna moja wada to ze golonki nie mam

zaraz Ci topik założę, jak będziesz dalej takie bajki opowiadał ;P

a zakładaj ja stwierdzam fakty potwierdzone gnomim doświadczeniem każda niby księżniczka a to teraz pojąłem ja to se muszę nie księżniczki szukać bo taka księżniczka to raczej nie dla gnoma:P bo to ani się nie upodli ani golonki się nie naje bo to za tłuste i kaloriów przybędzie to ja teraz wszystko rozumiem :P

Gnomik ale przecież juz zastępstwo dla Zdzicha jest.. to sobie zastępce wyszkol.. ja tam idę spać..

zastępca to już nie zdzichu ja się tak nie bawię :P kumpla mi ukatrupili

mi też, ale że on się tak dał..;) tylu wcześniej się nie dał, a teraz tak poległ jednej nocy