Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda grubaska

SZUKAM OSOBY KTORA CHCE TAK JAK JA SCHUDNAC 15 KG?? SA CHETNE?

Polecane posty

Gość mloda grubaska

Witam!!! Od jutra biore sie za siebie chce schudnac ale stopniowo zeby w lato nie ukrywac sadla ktore i tak jest widoczne. Jesli jest taka osoba ktora zaznaczam od jutra zacznie sie ze mna odchudzac a potem dzielic rezultatami zapraszam chetnie poznam kogos w podobnej sytuacji:] moja diete zaczne od tego: zero slodyczy!!!

Gość ewcia223
a jaka dietke proponujesz?

Gość mloda grubaska
chce schudnac stopniowo narazie przez pierwszy tydzien bez slodyczy wierz mi trudno sie przyzwyczaic i tak od razu przejsc na kopenhaska a efekt jojo to najgorsze co moze byc stracony czas a tu jeszcze wiecej kg

Gość alveo
ja też bardzo bym chciała schudnąć ale nie mam silnej woli i nic mi nie wychodzi! 3 tyg temu zrezygnowałam z cukru, ograniczam słodycze i białe pieczywo i nic! nie mam czasu na ćwiczenia i nie mam motywacji. muszę schudnąć z 15-20 kg. jak to zrobić?

Niestety ale oprócz słodyczy i chleba musisz ograniczyć w ogóle jedzenie. Nie jedz do uczucia przepełnienia, spozywaj kilka małych posiłków tak by nie czuc głodu w ciągu dnia etc... Pozdrawiam

Gość alveo
boze jak ja bym chciała ważyć tyle co ty sweet! mam takie napady głodu wieczorem ze nie panuje nad tym!

Gość mloda grubaska
hej zaczniemy od jutra te ktore chca schudnac niech postanowia potem bedziemy sie dzielic wynikami odp.

Gość alveo
napiszcie mi jak powinno wyglądać moje racjonalne odżywianie od jutra żeby schudnąć. co można jeść, czego absolutnie nie! może jakieś suplementy i jakie ćwiczenia?

Gość mloda grubaska
jak najmniej tluszczu zero slodyczy duzo warzyw hamuja apetyt no i malo owocow bo go zwiekszaja woda mineralna ng malo weglowodanow ogranicz pieczywo i ziemniaki

alveo ja po prostu ograniczam jedzenie. Jem wszystko tylko w mniejszych ilościach. Da sie do tego przyzwyczaic ;) A no i od niedawna kręcę hula hop :D Oczywiście zdarzają sie dni kiedy pochłonę sporo słodyczy (wyjścia ze znajomymi, przed okresem :o) ale w przeliczeniu na cały miesiąc to i tak bilans jest ujemny i chudnę :) Nie potrafię byc na diecie, w której mam ustalony jadłospis i muszę zjeść \"cos\" i tylko to.Na samo słowo dieta (jeszcze jakaś rygorystyczna) robię się głodna :D Jak mam czasem ochote w ciągu dnia to i kawałek czekolady zjem ;) W taki sposób chudnie się łatwiej i przyjemniej bo zazwyczaj zakazane owoce smakują najlepiej i jak na diecie wytrzymasz i nie zjesz słodkiego to potem się na to rzucisz i zjesz 1kg tego słodkiego- przynajmniej ja tak miałam ;)

Jedyna wada mojej metody (choc patrząc na całokształt to nawet zaleta bo nie ma jojo) to dłuższy czas gubienia zbędnych kilogramów.

Gość alveo
halo dziewczyny!!! jesteście? od dziś zaczynamy! sprawdzam liste obecności: mloda grubaska ewcia223 już wam przeszła ochota na zgubienie tyc wstrętnych kilogramów? ja jestem już po bananie, jogurcie z otrębami i kawce. a wy? zapraszam wszystkie chętne. 15 kg w dół!!!

Gość mloda grubaska
ja juz zjadlam jablko i 2 ogorki kiszone

Gość amanka
no to moze i ja sie przylacze,tylko nie wiem czy wytrwam ;) dzis mam latwiej,grypa zoladkowa jakas mnie capnela i na sniadanko mam herbate i no-spe :D

Gość mloda grubaska
najlatwiej jest schudnac w czasie choroby wtedy sie jesc nie chce ja mam jedynie kaszel

Gość tosiakowa
Mloda Grubaska! Ja sie dolaczam. ale musimy jakis miec system. system punktowy czy cos takiego....cos aby sie zmobilizowac i konkurowac ze soba

Gość tosiakowa
jogurt i banan na diete? pierwsze slysze...to sa przeciez kaloryczne produkty

Gość tosiakowa
ja kupilam sobie mixer i bede prowadzic diete detox. no i godzina na maszynie do biegania.

Gość Clare
Ja tez chce schudnac 15 kg.......jem malo a mimo to nie zrzucam kilogramow...kupilam sobie chrom w tabletkach zobaczymy co z tego bedzie....pozdraiwam wszystkich

Gość mloda grubaska
masz racje ale jak ma wygladac ten system

Gość mloda grubaska
co do jogurtu i banana to jak na poczatek dobry sposob moja kumpela jak sie odchudzala zjadla na sniadanie tylko banana a potem zemdlala w pracy

Gość mloda grubaska
jak wam idzie dziewczyny ja juz schudlam pol kila

Gość Clare
ja nic jeszcze nie schudlam....echhh

Kochane nie bierzcie chromu - jest rakotworczy!!! Jest masa innych domowych sposobow - ocet jablkowy, sok z czarnej rzepy ale na litosc boska odstawcie ten chrom! Ja schudlam 15 kg tylko ograniczajac jedzenie bez zadnych konkretnych diet. Do szczescia brakuje mi jeszcze ujac sobie 5 kg ale na razie mi sie nie chce. Zycze wytrwalosci!!!

Gość alveo
kochane już jestem! przez ostatnie dni nie miałam dostępu do forum, ale już jestem! chcę schudnąć 15 kilo! od wczoraj mam w domu wagę i zamierzam zobaczyć na wyświeltaczu magiczne 55 kilo! nie stosuję diet typu banan i jogurt lub banan i nic. zamierzam jeść regularnie 5 posiłków, rezygnuję ze słodyczy i cukru, piję wodę i nie jem po godz.19. nie wiem czy znajdę czas i siłe na fitness, ale może kupię płytę z ćwiczeniami i bedę ćwiczyć w domu. codziennie chodzę ok 2,5 kilometra. CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!

Gość kalenderka
witam, ja też chciałabym tyle schudnąć, próbowałam już różnych diet, ale nie za bardzo mi to wychodziło:O dlatego postanowiłam odwiedzić dietetyka i już w następną środę idę na wizytę. Mam nadzieję, że mi to pomoże. Znacie przypadki, którym pomógł włąśnie dietetyk?

Gość alveo
kalenderka----> nie znam takich przypadków, ale sama też o tym myślałam. pójdę ale dopiero po nowym roku bo teraz nie mam forsy, a ta wizyta jest prywatna. myślę że dietetyk pompże

Gość kalenderka
ja się już zapisałam, mam wizytę w środę, a jej koszt to 150zł w tym wszystkie pomiary i ułożenie indywidualnej diety, mam nadzieje że tym razem mi sie uda i wierze w to, że mi pomoże. Diete mam zamiar stosować od stycznia bo miedzy czasie to wiadomo święta i nie da rady sie trzymać, ale jak już będe po to napisze Wam tutaj co i jak ;)

Gość NASTĘPNA 34
ALVEO? CZEMU JESTEŚ ALVEO?

witam drogie Panie chetnie sie do was przyłacze. zawsze wygladalam dobrze i warzyłam 58 kg przy wzroscie 175. wygladalam swietnie. jednak od 4 miesiecy jest inaczej... waze 65 kg i choc wygladam niby dobrze to stasznie zle sie z tym czuje, przybyo mi troche w bioderkach i na brzuchu a chcialabym sie zmiescic wkoncu we wszystkie ciuchy.. najgorsze jest to ze nie znam umiaru w jedzeniu.. słodyczy nie jadam-albo zadko raz na jakis czas sie trafi to cos skubne pomozmy sobie nawzajem pozdrawiam :)