Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratatata24

Od kiedy werandowanie? Moge dziś pierwszy raz??

Polecane posty

Gość sratatata24

Moja córka ma 10 dni.W sobote chciałabym wyjść na pierwszy spacer. Czy moge ją dziś ubrac ciepło i około 10 minut przy otwartym oknie potrzymac?? I tak samo jutro?? I na ile wtedy w sobote mogłabym wyjść?? I czy to nie za wcześnie??

kurcze niew iem co ci poradzic bo ja wogole nie bawiląm sie w zadne werandowania tylko ubralam mala i poszlysmy na podwórko. Mysle ze jak jest ladnie i cieplutko to mozesz ubrac dziecko cieplo, wlozyc do wozka i isc na 10 -15 min na spacer. Ja bym przynajmniej tak zrobila.

Gość sratatata24
a ile miała dni i jaka pora roku była?? Myślałam tez o balkonie...tak na 10 min w wózku

poczatek kwietnia i miala 6 dni- zaraz po wyjsciu ze szpitala. Byla bardzo ladna pogoda wtedy. oo balkon to fajny pomysl nie bedziesz musialą nosic wozka a na jedno wyjdzie :) my na poczatku tez najczesciej spacerowalysmy po tarasie bo mi sie nie chcialo wozka po schodach nosic :D:D

Gość sratatata24
no dobra, to dzis będzie ten pierwszy raz:):) Zaraz sie obudzi to ubiore ja ciepło i wyjade na balkon. No i mam nadzieje ze wtedy w sobote tak na pół godzinki bedzie mozna wyjść. O ile oczywiście ładna pogoda będzie... dziękuje Ci za pomoc:)