Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bramborzyca

Rzucić wszystko,przejechać pół Polski dla...faceta?

Polecane posty

Gość bramborzyca

No właśnie. Czy warto? czy to nie zbyt duże ryzyko? Jesteśmy razem łącznie 3 miesiące :) i dzieli nas odległość 400km. Widujemy się w weekendy. Wtedy jest bosko. Zakochałam się. On też. Czy warto zaryzykować, rzucić pracę i zacząć wszystko od nowa w nowym mieście? Czy nie myślę zbyt emocjonalnie? Mam 25 lat (jeszcze:)), on jest o rok starszy. Jak myślicie?

Gość rzucic jesli
jesli dasz rade się tam "ustawić" to jasne że tak

ja tak zrobilam poszlam na studia w jego miescie przeprowadziłam sie 200 km i nigdy nie załowałam i nie załuje :)

Gość ktosik cosik
nie rób tego dla niego bo potem przy kłótni bedziesz mu to wypominac :O ale chcesz tego dla siebie chcesz sie sprawdzic i spróbowac czegos nowego to dlaczego nie ;) powodzenia

sama idea nie jest zła - jesli to jest miłość i coś więcej ma z tego być, to będzie trzeba prędzej czy później podjąć taką decyzyzję (Ty lub On). Ale jak dla mnie trzy miesiące to jeszcze za wcześnie, bo krok jest dośc duży

3 miesiace tylko.. ja bym jeszcze poczekała troche.. ale jeśli jesteś pewna to jedź do niego:)

Gość ketlina27
rzucić,ja tak zrobiłam,z tym że dzielilo nas 500km:)od 2lat jestem szczęsliwą żoną,czasem wrto zaryzykowac i pokierować się sercem

Gość bramborzyca
No właśnie - te 3 miesiące... z moim poprzednim facetem spotykałam się (tak, spotykałam, nie mieszkaliśmy razem) 8,5roku. I co? i nic. on po tym czasie nie byl nawet gotow ze mna zamieszkać ani podjac zadnej powazniejszej decyzji. nie chce obecnego faceta oceniać miarą wcześniejszego bo są zupełnie inni.....

Gość emy
ja z milosci zrobilabym wszystko a warto jesli jestes pewna ze on tego naprawde chce

Gość Stoję przed podobnym dylematem
Zadano mi pytanie i teraz... Hmmm...

Gość ghgfhg
3 miesiace i juz milosc? I takie plany zyciowe?

Gość bramborzyca
ja wiem, ze mu zależy. to on do mnie jeździ taki kawał co tydzień, po pracy w piątki wyjeżdża jest u mnie wieczorem, w niedziele musi wracać do siebie. pożegnania to koszmar. wiem, ze on chce razem mieszkać. kiedy mu poiwedziałam, ze się waham, zrozumiał- ale był strasznie zawiedziony. boję się tego, że na razie patrzę na niego i świat przez różowe okulary. za jakiś czas dopiero zacznę zauważać jego wady. boję się, ze się nie uda kiedy dopadnie nas codzienne życie :(

nic nie dzieje sie bez przyczyny. chwytaj okazje i ryzykuj. zebys pozniej nigdy nie powiedziala \"a moglam tak zrobic.....\"

Gość Sploszona sarna
Stanelam przed podobnym wyborem. Podobny staz, tylko odleglosc nieco wieksza i chyba wiecej zmian. Decyzje juz podjelam - jade. Zawsze moge wrocic, zmienic wszystko jeszcze raz. Wiem, ze zalowalabym, gdybym nie sprobowala. Jednak o tym, czy warto, kazdy musi zdecydowac sam.