Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ewcia3344

DOBRY DERMATOLOG WARSZAWA

Polecane posty

Go艣膰 ewcia3344

WITAM PROSZE O JAKIEGOS LEKARZA Z WARSZAWY DOBRY W LECZENIU LUSZCZYCY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nie ludz sie nawet
艂uszczyca jest choroba uleczalna jak kazda inna choroba,ale nie dla lekarzy,wiec nie rozumiem po co szukasz kogos kto i tak Ci nie pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mog臋 poleci膰 Ci super dermatologa w Warszawie z przychodni www.tommed.waw.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanka_1
Mog臋 艣mia艂o poleci膰 pani膮 dr Magdalen臋 Olechowsk膮 w CM Panorama w Radzyminie (to kilkana艣cie kilometr贸w od Warszawy, ja doje偶d偶am w 20 minut). Pani doktor ma r贸wnie偶 specjalizacj臋 z dermatologii dzieci臋cej, tak偶e mo偶e do niej p贸j艣膰 ka偶dy tak naprawd臋. Bardzo sympatyczna, 偶yczliwa, szybko mo偶na si臋 dosta膰 na wizyt臋 (nawet w przeci膮gu kilku dni). Nr do zapis贸w 22 69 000 40 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolena65
艁uszczyca jest podoba w przebiegu do AZS i odpowiednio leczona mo偶e nie dawa膰 objaw贸w. Szukaj lekarza, kt贸ry specjalizuje si臋 w jej leczeniu. Pomocny b臋dzie ten ranking https://ranking.abczdrowie.pl/s/dermatolog/warszawa - masz tutaj spis warszawskich dermatolog贸w, ich opinie, cennik i specjalizacje. W razie czego mo偶esz si臋 przez stronk臋 um贸wi膰 na wizyt臋

Udost臋pnij ten post

W przychodni KEN na Ursynowie jest dobra poradnia dermatologiczna, mo偶na si臋 zapisa膰 na NFZ. Szczeg贸lnie polecam dr Ejmont, sympatyczna i rzeczowa Pani doktor, zawsze pomo偶e doradzi, nie patrzy na zegarek podczas wizyty, typowo ca艂膮 uwag臋 skupia na pacjencie. No i jak przepisuje leki to nie te najdro偶sze na dzie艅 dobry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrym gabinetem dermatologicznym w Warszawie jest www.high-med.pl, kt贸ry znajduje si臋 na Bielanach. W gabinecie tym znajdziecie wielu specjalist贸w, w tym dermatologa, kt贸ry pom贸g艂 mi pozby膰 si臋 tr膮dziku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Ci klinik臋 Dermedicus na Bemowie - http://www.dermedicus.eu/. Szczeg贸lnie pani膮 dr Bacz-Malinowsk膮, mnie bardzo pomog艂a, ciesz臋 si臋, 偶e na Ni膮 trafi艂am, bo wcze艣niej dw贸ch innych lekarzy nie by艂o w stanie mi pom贸c :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy Trakcie Brzeskim 57 B polecam dermatologa. To jest Centrum Medyczne doktorA i maj膮 tam najlepszych specjalist贸w. Numer telefonu i mapk臋 jak dojecha膰 znajdziesz na ich stronie internetowej https://www.doktora.pl/ :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalinaD
W Ober Clinic dr Kik-Rachuta najlepsza, u kilku dermatolog贸w ju偶 by艂am i dopiero ta Pani doktor na powa偶nie si臋 mn膮 zaj臋艂a. Przebada艂a konkretnie (o wi臋kszo艣ci bada艅 us艂ysza艂am po raz pierwszy), wywiad skrupulatny przeprowadzi艂a, bez patrzenia na zegarek itp. Uprzejma, z du偶膮 wiedz膮 i ch臋ci膮 pomocy, to da si臋 odczu膰. Leczenie skuteczne wdro偶y艂a, jestem ni膮 zachwycona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doktor Uzarowicz na konesera tylko i wy艂膮cznie! B艂膮ka艂am si臋 po r贸偶nych specjalistach, ale dopiero Pani Doktor mi naprawd臋 pomog艂a. A nie by艂o 艂atwo, nie b臋d臋 wdawa膰 si臋 w szczeg贸艂y. B臋d臋 j膮 poleca膰 wszystkim dozgonnie! <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrym dermatologiem jest dr Agata D膮kowska. Mia艂am 艂upiez rozowy gilberta czy jakos tak, pani doktor od razu to rozpoznala, inny lekarz u ktorego bylam wczesniej dal mi jakies masci itd, niepotrzebnie totalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam bardzo dobrego dermatologa od zada艅 specjalnych w tej przychodni www.cmprzyparku.pl w Warszawie. M贸j poprzedni lekarz nie m贸g艂 mnie wyleczy膰 z atopowego sk贸ry a obecnemu si臋 uda艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena

polecam Pani膮聽Tatian臋聽Livai, kt贸ra jako jedyna zdiagnozowa艂a m贸j problem sk贸ry. Bardzo mi艂a i profesjonalna. Przyjmuje聽na ul. Biela艅skiej聽12,聽Warszawa - ESTELL Medycyna Estetyczna.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bozenkka9921

Jak macie jakie艣 znamiona czy pieprzyki to trzeba je regularnie bada膰. Ja co roku po lecie zapisuj臋 si臋 przychodni Wilmed w Warszawie, na Wilanowie na takie kontrolne badanie. Trzeba regularnie sprawdza膰 wszystkie zmiany sk贸rne, by w razi czego m贸c dzia艂a膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Domi

Znajoma chodzi do dermatologa w Lux Med. Jest bardzo zadowolona bo na wizyty nie czeka miesi膮cami jak w innych przychodniach a wizyt臋 umawia przez Portal Pacjenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nina Kowalska

Ja sama mam pakiet w Lux Medzie i te偶 umawiam si臋 na wizyty przez Portal Pacjenta. Poza tym mog臋 online zamawia膰 recepty, konsultowa膰 si臋 z lekarzem w razie potrzeby czy te偶 odebra膰 wyniki bada艅. Bardzo fajna opcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sza艂wia

aj dobry specjalista.. ciezko bylo mi kogos znalezc bo ja patrze na caloksztalt, bardzo polecam doktor Oksane (gabinet Bellderma) na prawd臋 bardzo dobrze wspominam wizyt臋 chocia偶 m贸j problem to nie by艂a taka znowu bu艂ka z mas艂em...w szczeg贸艂y wchodzi膰 nie chc臋 ale powiem tylko 偶e mo偶na porozmawia膰, powiedzie膰 o swoich wahaniach i wszystko zostanie rzetelnie przekazane przez pania doktor, dla mnie najlepsza w calej warszawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iza
Dnia 20.09.2019 o 18:26, Go艣膰 sza艂wia napisa艂:

aj dobry specjalista.. ciezko bylo mi kogos znalezc bo ja patrze na caloksztalt, bardzo polecam doktor Oksane (gabinet Bellderma) na prawd臋 bardzo dobrze wspominam wizyt臋 chocia偶 m贸j problem to nie by艂a taka znowu bu艂ka z mas艂em...w szczeg贸艂y wchodzi膰 nie chc臋 ale powiem tylko 偶e mo偶na porozmawia膰, powiedzie膰 o swoich wahaniach i wszystko zostanie rzetelnie przekazane przez pania doktor, dla mnie najlepsza w calej warszawie

sporo dobrego s艂ysza艂am o tej doktorce..mo偶e sie w koncu prze艂amie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ofelia

Do Belldermy cz臋sto chodz臋 na Icoone, najbli偶szy termin mam przed 艣wi臋tami. Zgadzam si臋 co do dr Oksany. Zawsze lubi臋 z ni膮 porozmawia膰 jest bardzo sympatyczna i bardzo stawia na profilaktyk臋 chor贸b :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wszystkim osobom rozgl膮daj膮cym si臋 za sprawdzonym dermatologiem na terenie Warszawy polecam wybra膰 si臋 do centrum medycznego med-expert.pl Sama mia艂am problem z uci膮偶liwym tr膮dzikiem. Tam pomogli mi w jego pozbyciu si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyzia
Dnia 7.11.2019 o 08:05, Go艣膰 Ofelia napisa艂:

Do Belldermy cz臋sto chodz臋 na Icoone, najbli偶szy termin mam przed 艣wi臋tami. Zgadzam si臋 co do dr Oksany. Zawsze lubi臋 z ni膮 porozmawia膰 jest bardzo sympatyczna i bardzo stawia na profilaktyk臋 chor贸b :)

Mieszkam na Goc艂awiu i te偶 odwiedzam Bellderm臋 :) 艢wietna klinika, pe艂na profesjonalist贸w - a wszyscy cudownie u艣miechni臋ci i 偶yczliwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysia

ja ci moge poleci膰 poradni臋 dermatologiczn膮 w Radzikowska Clinic na Domaniewskiej. Sama do nich regularnie chodz臋 z AZS. Wcze艣niej jeszcze dodatkowo mia艂am problem z tr膮dzikiem, ale z tym bez wi臋kszych problem贸w sobie poradzili艣my 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂atka

ja ci mog臋 poleci膰 doktor Pszonak. Przyjmuje w Derma Clinic na P艂atniczej na Bielanach. Najlepsza dermatolog z jak膮 mia艂am do czynienia. Podchodzi do pacjenta bardzo kompleksowo.

Udost臋pnij ten post