Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Nikt mnie nie kocha, ząb mi wychodzi, chora jestem .. ale i tak mi wesoło ..

Polecane posty

Gość powiedz powiedz czemu siala
:):):):):):):):) mnie tez nik nie kocha, zab mi tez rosnie, ale jestem zdrowa i w miare szczesliwa;) powtarzam sobie, ze nie ma co sie smucic, zycie na to za krotkie.

Gość Aggie czy
zab wychodzi Tobie czy Twojemu dzidziusiowi;-)?

Gość fdsvxcfjyt
idż do pracy to nie będziesz myślała już o głupotach i przestaniesz się użalać nad sobą !

właśnie teraz całe życie mi się poukładało. muszę tylko dogonać cudu i już!! i będę go miała!!!!!! to takie proste!! :-) :-) :-)

moja rada nikt mnie nie kocha -znaleźć księcia ząb mnie boli - wyrwać albo zaleczyć chora jestem - czosnek jest dobry na wszystko nawet na szefa ale i tak mi wesoło - no to dobry objaw wyjdziesz z tego

Aggie czy - mi ząb wychodzi.. dzidziusia nie posiadam.. powiedz powiedz czemu siala - to fajnie, że ktoś ma jak ja Eddie Wong - za kwiatuszka :) Sssilly maggot - ja nawat nie mam na kim oka zawisić, żeby ewentualnie muc kogos zdobywać.. piąte koło - jak wyrwać zęba skoro on jeszcze nie wyszedł.? a wogóle to chyba spać pójdę bo mi coś smutno ehh

fdsvxcfjyt-pójde do pracy jak jakąś znajde mi się nawet żartować nie chce.. wosk sobie na onecie lejnełam i mi drzewo wyszło.

Agiie, co Ty znowu wymyślasz, kocha Cię przecież tyle osób. Natomiast nowy ząb to super sprawa, będzie jeden więcej do podgryzania Twoich ulubionych chipsów :p Dobranocek :D

Piąte koło, Ty lepiej nie smutkuj tylko idź posadź więcej niebieskich róż. Jak będziesz nam je rozdawał to Ci się zrobi weselej :D

e tam Linger.. nikt to nikt .. przynajmniej nie znam tego kto mnie kocha.. nie wiem jaki gatunek.. no onecie to komputer leje ja tylko klikłam lej wosk..:P