Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLU 066

DOBRY GINEKOLOG Z OKOLIC WARSZAWY-POMOCY

Polecane posty

Gość ELLU 066

Dziewczyny bardzo proszę o podanie mi namiarów do dobrego ginekologa. Od kilku miesięcy borykam się z bardzo silnymi bólami jajników, które zaczynają się w połowie cyku (26-28 dniowe), kilka dni przed miesiączką mam brązowe plamienia.Oczywiście byłam z tym problemem u lekarza i wykrył on wtedy u mnie torbiel w jajniku. wykonałam badanie CA-125 i wyszło prawidłowo, również cytologia jest w normie a usg mówiło ze torbiel się wchłonął. Lekarz stwierdził, że jestem zdrowa i mogę starać się o dzidziusia(na plamienia polecił castagnus). W tym miesiącu problem powrócił, znów ból i plamienia nie mam już siły. Na własną rękę mam zamiar wykonać badania hormonalne ale potrzebuje lekarza który pomoże mi wyeliminować moje problemy i zajść w ciąże. Jestem z Sochaczewa, dlatego szukam lekarza z okolic Wa-wy lub Łowicza.dziękuje za wszystkie odpowiedzi!

Ja chodze do super kobiety ginekkolga.Jest naprawde rewelacyjna babka. dr Agnieszka Timorek-Lemieszczuk ul.Ładysława tel.022 825 43 04 zapisy telefoniczne.

Gość czyjeś slońce
a ile bierze za wizytę?

Gość Carmelina
A może kto polecilby mi dobrego ginekologa przyjmującego w medicoverze, który poprowadziłby ciążę

Gość Carmelina
Elu te plamienia w połowie cyklu i ból to przecież częsta sprawa - u niektórych tak sie objawia jajeczkowanie

Gość ELLU 066
Tak wiem że tak objawia się jajeczkowanie, ale u mnie te bóle nie ustępują i trwają aż do miesiączki, której pierwszy dzień jest istnym koszmarem. Dziękuje za odpowiedzi-może ktoś jeszcze mi coś doradzi, będę bardzo wdzięczna!

Gość ELLU 066
może ktoś jeszcze się wypowie?