Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optymistka48

Poważna sprawa - oferta matrymonialna

Polecane posty

Gość Optymistka48

A czemu nie? Kochani, jestem fajną kobietą. Mam 48 lat. Jestem po rozwodzie, mam samodzielne świetne dzieciaki. Jestem pogodzona ze sobą, uwolniłam się od przeszłości. Tyle, że jest jedno ale. Jestem bardzo, bardzo samotna. Mam w sobie wiele nadzieji, radości, życia i ciepła i nie mam tego z kim dzielić. Może kogoś zaskoczę, ale szukam miłości od dobrych kilku lat i NIC. Kompletna posucha. Albo spotykam faceta-ściemniacza typu jestem byznesmen i mam kupę szmalu (nie interesuje mnie kasa i szpan), albo faceta typu mam-żonę-ale-jej-nie-kocham, czyli również ściemiacz. Żaden z egzemplarzy mnie nie interesuje A gdzie są fajni, samotni mężczyźni? Tacy normalni! O szczerych zamiarach, traktujących kobietę z szacunkiem! Ot co! Nie mam szczęścia do takich. Z uwagi na fakt, że pracuję w raczej sfeminizowanym środowisku, a moje próby sprowokowania losu do podarowania mi miłości spełzły na niczym niniejszym daję to ogłoszenie! Tak, drodzy Panowie. Pani pozna Pana Jeśli ktoś ma ochotę nawiązać kontakt niech pisze na gg 4043075. Wkońcu do odważnych świat należy

Gość radosna tęcza
Wszystko w życiu jest możliwe.Masz rację,do odważnych świat należy.Powodzenia!

kopijue swoja wlasna wypowiedz:optymistko,a probowalas jakis portale randkowe?albo tzw speed dating?jestem pewna,ze osoba taka jak ty,znalazlaby kogos wlasnie w takim miejscu!