Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ja....

wyslalam mu zdjecie a on....

Polecane posty

Gość ...ja....

mnie opieprzyl , ze" gdyby tak szef zobaczyl", bo wyslalam mu do pracy.Ten "on" to moj maz, zdjecie bylo w stringach, napisalam mu ze czekam na niego i bardzo go kocham, czy to naprawde przesada??Wogole nie komentowal, tylko kiedy zapytalam, zwrocil mi wlasnie ta uwage... Czy to serio przegiecie co zrobilam??Jakie macie zdanie na ten temat??

Gość chyba przegiął.....
chyba że wysłałaś na adres szefa? albo firmy??? mógł nie otwierać prywatnej korespondencji skoro tak się boi...

Gość w ogole nie myslisz
trzeba było szefowi wysłac,może mąz by awans dostal

Gość fdse
raczej przesada.

Gość M0onisia
jak dla mnie jesteś pozytywnie zakręcona:P ale może ma rację, jeśli szef jest jakiś "nieludzki", to się nie dziwie twojemu chłopakowi:]

Gość Bóg powiedział...
teraz już wiem dlaczego kobiety szukają mężczyzn zaradnych ! bo są same niezaradne życiowo i muszą mieć kogoś, kto będzie na nie zarabiał w zamian za dawanie dupy ! A ty esteś niezaradna życiowo bo twój debilizm mnie teraz dobił doszczętnie ! Idiotka z ciebie ! Spadaj.

A mój powiedział,że chętnie zobaczyłby moje zdjecie i nie widzi w tym nic złego, że żona czeka na męża , nawet dając mu takie dowody jak autorka :D.