Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurrrraaaaaaaaa

zlapac faceta na dziecko co sadzicie??

Polecane posty

Gość kluska serowa
ja sie ciebie pytam co bedzie jezeli on nie tylko nie wroci do ciebie ale zostanie z tamta i beda razem szczesliwi? ona mu juz ta zdrade wybaczyla. on sie pewnie teraz stara. no i ona zawsze tez moze w ciaze zajsc. wtedy bedzie miala nie tylko dziecko ale i ojca dziecka przy sobie

Gość hurrrraaaaaaaaa
ale oni i tak nie beda juz szczesliwi,co z tego ze mu wybaczyla?? ale to idiotyzm wybaczyc cos takiego,nie bedzie przy nim szczesliwa,predzej czy pozniej szlag ja trafi

20:11 hurrrraaaaaaaaa tamta nie bedzie szczesliwa bo po takiej zdradzie nie da sie ulozyc sobie zycia razem w szczesciu bo jak?? no a jkednak mu wybaczyla i on jest z nią to chyba im sie układa a dziecko to nie karta przetargowa mimo że to jego dziecko nie masz gwaracji że wróci ( i oby był mądry i trzymal sie zdala od ciebioe )

Gość kluska serowa
a ty bedziesz? przeciez przez dlugi czas kochal sie z inna kobieta. i to nie raz przez pomylke tylko wiele, wiele, wiele razy. w dodatku wyznawal jej milosc itd. bedziesz szczesliwa wiedzac ze z pelna premedytacja spedzal upojne noce z kobieta ktora kochal? zastanow sie.

Gość kluska serowa
myszka - z ust mi to wyjelas :)

Gość hurrrraaaaaaaaa
wazne ze ona bedzie sama i bedzie cierpiec

Gość hurrrraaaaaaaaa
co z tego ze sie moze i kochaja?? nie maja szans

zebys sie nie zdziwila i zebys to ty nie cierpiala sama z dzieckiem...nie slyszalas ze wyrzadzone zlo wroci do ciebie z zdwojona sila??poza tym naprawde jestes glupia:o

Gość kluska serowa
ja lubie takie glupawe dyskusje czasami jak jestem w nastroju. ale z toba nie da sie dyskutowac bo piszesz caly czas to samo. wlasnie o to chodzi ze wcale nie koniecznie bedzie sama, moze byc z nim. ale ty sie zacielas i w kolo macieju swoje. biedne dziecko. i nadal mysle ze to jednak prowokacja :D

Gość hurrrraaaaaaaaa
nie nie jest to prowokacja,wy tez wkolko to samo,poprostu napisalam co mysle,im sie nie uda i ja juz osiagnelam co chcialam,mam w sobie czesc jego jego dziecko a ona nie ma nic zrozumcie ze dla mnie to juz zwyciestwo

Gość hurrrraaaaaaaaa
i nawet jesli beda razem to ona szczesliwa nie bedzie

Gość hurrrraaaaaaaaa
a to ze akurat mi sie nudzi to fakt,bo pogoda brzydka itd ale to nie jest prowokacja tylko samo zycie

Gość a to ciekawostka
ciekawa jestem, co maja w glowie kobiety lapiace faceta na dziecko. zeby zwiazek byl "zwiazany" dzieckiem, a nie wspolnymi tematami, braterstwem dusz, podobnymi zapatrywaniami na swiat, zainteresowaniami .... to jakies zezwierzecenie cementowac zwiazek seksem i dziecmi.

Gość hurrrraaaaaaaaa
to samo co wy,poprostu milosc

Gość kluska serowa
kobiety takie maja w glowie siano a w oczach kurwiki :D

Gość juss
No brak mi słów.Idz sie leczyc dziewczyno.Jestes chora psychicznie i to jest niebezpieczne dla twojego dziecka.

Gość juss
I pomyślec ze normalni ludzie czesto nie moga mic dzieci...

Gość hurrrraaaaaaaaa
trudno ale tak jak pisalam zniszczylam ich milosc a to juz duzo przynajmniej dla mnie

Gość kluska serowa
juss - tak, to jest smutne

Gość kobieto asjhdisecf
opanuje sie idz do psychiatry bo Twoja glupota moze zagrazac zdrwoiu dziecka

Gość hurrrraaaaaaaaa
ide stad bo jestescie nienormalni stajac po stronie tamtych dwojga brrr

hurraaa facet zabral ci dwa lata i odszedl.to nie w porządku.rozumiem twoj bol i to ze to zrobilas.chcialas po prostu sie zemscic.dla kobiety dwa lata to za duzo.ale na dziecko trzeba bylo go lapac wczesniej.nie teraz.teraz to on spierdala na twoj widok.mysli,ze ty mu chcesz zepsuc zycie.bedzie uciekal.owszem w wypadku ciazy bylaby szansa jego powrotu gdybys dala mu czas i odczepila sie od niego.mozliwe ze by wrocil.bo jednak to dziecko.ale w tym wypadku nie wroci dla zasady. jestes normalna? nie moglas po prostu puscic sie z pierwszym lepszym i zapomniec? ewentualnie go o tym poinformowac.to madrzejsze niz seks z nim;/

to pewnie prowokacja ale ten temat.\"dwa lata ze mna i odszedl\" do jakiejs tam nowej,ktora zna ledwie miesiac. to przykre ze po takim czasie milosc siekonczy.niektorzy sie boja samotnosci i dlatego tak reaguja.chca zemsty.nie dziwie sie ich.a niby ich bol gdzie ma odejsc? jak sie pogodzic po takim czasie?nie wiem.ciezko i dziewczyna moze sfiksowac i tak reagowac.zniszczy im zycie,ale on tez jej zniszczyl.

a na dziecko to zlapala tylko Scarlet z kontunuacji pisarskiej \"przeminelo z wiatrem\" .a to nie jest wiek XIX a my nie jestesmy w skorze Scarlet,kobiety inteligentnej idealnej :)

Gość pracujaca
a moze tamta teraz zajdzie w ciaże...i jak myslisz ktore dziecko wybierze? wiesz ja na miejscu tamtej bym tak zrobiła