Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi sie

podoba mi sie pewien facet ale jestem zbyt niesmiala by dac mu to do zrozumienia

Polecane posty

Gość podoba mi sie

w ogole on mni nie zna.w takim razie potrzebuje jakiegos kierukowskazu, czy sie wogole nastawiac itp.zastanawiam sie nad wrozka.mysliscie, ze ma sens radzenie sie w tych sprawach wrozki?

Gość podoba mi sie
ale kiedys wrozka mi wrozyla i to co powiedziala o mnie bylo prawda a przeciez nic o mnie nie wiedziala.bylam w szoku, zreszta moi znajomi tez, bo pisala mnie doskonale.dlateg pmyslalam, ze moglaby mi pomoc w tym moim malym dylemacie.powiedziec, ze t ma jakies szanse, albo zebym jak najszybciej zapomniala bo on i ja to 2 rozne swiaty, ktory nigdy sie nie stykna.

Myrevin Jej na pewno pomożę ...pozbyć się kasy :classic_cool: Im dłużej tu siedzę tym coraz bardziej upewniam się w stwierdzeniu, że kobiety powinny siedzieć tylko przy garach :o

Gość podoba mi sie
spadowa

Wróżki są dobrymi psychologami i to, co tobie wydaje się nieprawdopodobne, dla niej jest chlebem powszednim....Nie idź do wróżki, bo stracisz kasę :(

{ że kobiety powinny siedzieć tylko przy garach } Co do ogółu nie podejmę się polemiki, bo dobrze znam raptem kilkanaście kobiet(jeśli to w ogóle jest możliwe). Natomiast bardzo proszę z tego grona wyłączyć moją byłą. Musiałbym na McDonaldsa sie przerzucić. Absolutnie nie powinna stać przy garach. :o

Gość podoba mi sie
ale wtedy ta wrozka co tak dobrze opisala mnie byla ta nasza wrozka, z kafeterii-poczatkujaca tarocistka.nawet mnie nie widziala, znalal jedynie moja date urodzenia i imie. makijaja -->wiesz, niby jest pare oosb ktore ja mniej wiecej znam i on tez(uczelnia) ale boje sie nawet tak te znajomosc rozkrecic, no bo moge sie zblaznic.bo mam skombinowac jego nr tel i napisalac smsa? a pozniej na wspolnych zajeciach(mamy jedne wspolne) bede sie czula jak idiotka. lecz z drugij strony bardzo mi zalezy by go poznac.

Gość podoba mi sie
czemu pousuwali posty?!?!?!:O

Myrevin Może zapędziłem się troszkę (ach...te gary:classic_cool:), ale już nie wytrzymałem :o Gdyby potrafiły przepowiadać przyszłość, to srałyby kasą a nie żebrały o drobne i żerowały na słabych i naiwnych ludziach mamiąc ich nie wiadomo jakimi wizjami przyszłości :o

Gość wefgwevwBV
barometr przegranego życia, powinieneś napisać 10 punktów w stopce:classic_cool:

Gość podoba mi sie
a ja widze 4 posty:Orestzy brak

Gość mam ten sam problem
na przyklad w jednym z tematow w spisie jest 6 odpowiedzi, po wejsciu mam tylko 2