Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE AKCEPTUJESIEBIE OD 3 dni

BRZYDKA JESTEm NIEEEEEEEEEEEE?

Polecane posty

Gość jadziaaa.
szczerze, to jesteś ładna. To co mi się nie podoba to kolor włosów i chyba nie malujesz rzęs? ładne ciuszki i będziesz gites, chyba że juz je masz? :P

Gość Hannie
na takim zdjeciu, wtakim oswietleniu i bez makijazu zadna nie jest gwiazda ;) ale ja tam widze w Tobie potencjal duzy, bo urode masz, tylko lekko oczy podkreslic i fryzure jakos ladnie...

Gość upsaupsa
tam nie ma zadnego zdiecia

Gość jadziaaa.
jak sie nazywasz?

ale nos:D sluchajcie a jaka fryzire wybrać najelpiej macie jakies przykłady??? bo ja siebie nie nawidze:P:D!!!!!!!!!!

Gość upsaupsa
nosz kurde wklej jeszzce raz tez chce popatrzec

pobierasz z tego linku numer 17

Gość niczym
przecież jestes ladna naturalna dziewczyna

to co moge zmienic w sobie??? bo sie nie lubie:(

Masz rewelacyjną cerę! Eeee, widać, że to takie zdjęcie robione \"na chybcika\", jesteś ładna. Zdjęcie kiepskie.

Gość oluszka888
up.

Gość autorkaaa..
rozjaśnij włosy! NIe jakiś blond jeśli nie chcesz, ale jasny brąz! I u fruzjera a nie sama

moze zmienie opisnie na swój temat ale włosy trzeba cos z nimi zrobic ale co plis pomóźie jakies fruzyery długi mam twarz.... powiedzmy ale inaczej bym ja nazwała...

własnie nie wiem czemu od trzech dni cos we mnie wstapiło zaczełam zauwazac ze inni sa piekni idelani cudowni a ja nie! moze to chandra a moze psychika a moze za duzo nauki... ale jaka fryzurka?

podoba mi sie:] tylko moze mniej wycieniowana ta góra zreszta zawsze mozna ją ujarzmić jakim żelem i zmienic bieg końcówek podoba mi si e:D Tylko teraz jesli taka fryzura to jaka na studniówke:D napaliłam isexD

No i roboty trochę z tym jest... Codziennie przed wyjściem z domu żel, guma, wosk... :/ Ale efekt rewelacyjny :) Na tej stronce masz więcej fajnych fryzur, poszukaj sobie czegoś. Ja niestety mam bardziej okrągłą twarz, więc taki fryz odpada. Ale teraz zaszalałam z kolorami :D:D:D

Gość No brzydka
I po co sie tu pokazujesz??Szukasz potwierdzenia???no to je masz

Gość Hannie
wiec tak: co do wlsoow, musisz przede wszystkim je ladnie wycieniowac. Sa piekne, blyszczace i dlugie, ale troche "klapniete" Ja bym ci wycieniowala mocno "korone", nie trzeba sie tego bac, bo dlugosc zostaje, tylko jest calosc ladnie uniesiona. Dobry fryzjer zrobi to tak : bedzie zwijal pasma na wierzchu w wezyki i nozyczkami obcinal je dookola, jak skonczy to, to co kawalekglowy zetnie bardzo cienka warste wlosow na takie bardzo krotkie, tuz przy glowie. to zrobi rusztowanie dla tych nad nimi. a wcale nie bedzie ich mniej, wrecz przeciwnie, wyda sie wiecej. skrocilabym tez troche grzywke, ale minimalnie,no i obciela tak zeby grzywka byla, bo narazie jest w niej za malo wlosow, ale jako ze sie slicznie podkreca na bok to przy minimalnie krotszej, tak do policzka, bedzie bosko. koloru generalnie bym nie zmieniala, ale pare jasniejszych o ton-dwa pasemek wygladaloby uroczo. takich troszke szerszych. jakbys sie gdzies wybierala na bal czy cos w tym stylu, gore tapirujesz, a dol krecisz i masz sliczne fale od polowy dlugosci. jesli chodzi o makijaz, to mysle ze leciutko ciemniej zaznaczyc ksztalt oka, tzn. na przyklad kreska na koncu powieki lekko rozmazana zeby nie byla razaca, zgodnie z kierunkiem oka. no i tusz, bo zawsze dobrze wyglada. podkladu nie potrzeba, cera piekna, jedynie pod oczy korektor bo troche inny kolorek tam masz

ja nie jestem skłonna do farb i nie wiem jaka do mnie pasuje ale może powie mi fryzjer Dziękuje wam pomocni ludziki:D i lece na spacer z psem:):):)

Gość Hannie
a ta fryzura w linku straszna i z pociagla twarza wybij ja sobie z glowy! nic nie bedzie wygladalo lepiej niz tradycyjna fryzura z dlugich wlosow odpowiednio wycieniowana

Gość w51
Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców dla naszego forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)

Gość No brzydka
Nie ma co takać nie ma co takać, I po co sie tu pokazujesz??Szukasz potwierdzenia???no to je masz

Gość Nie przyszła
szukac potwierdzenia w swojej brzydocie:)

Nie przesadzaj co... Chwytaj za tusz do rzes,cienie,pomadke i leć do fryzjera... Jeszcze Cie ludzie podziwiac beda :)