Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJjjjjjj

Moja zona uparła się na nowe Seicento....

Polecane posty

Gość AJjjjjjj

Jak jej wybić ten pomysł z glowy... 22 tysiace zl ,a na wyposazeniu nawet nie ma... wskaźnika temperatury cieczy chłodzącej i licznika kilometrów (dziennego). Nie lepiej za takie pieniążki kupić np Audi A4 z 1998 roku ? (podejrzewam,ze spala tyle samo paliwa)

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaaa

Gość plavovlaska
eee...seicento? a czemu tak jej zależy ??

Gość guccimimi
powiedziec, ze seicento to nie samochod tylko taka buda na kółkach :) oczywiscie, ze audi lepsze. Lepiej trzymajcie sie z dala od Fiata - mowi to posiadaczka awaryjnego Punto. :( a jesli to nie przekona Twojej zony, to powiedz jej ze niejaka kafeterianka guccimimi każdej zimy ma przymarzniete drzwi samochodu,nie raz wchodzi do auta przez tylne drzwi. i nie raz nie moze albo otworzyc drzwi albo ich zamknac,bo zamek się zacina. powodzenia!

Gość ludzie nie demonizujce
ale starego audi tez bym nie chciala lepiej jakis citroen c3 czy pogout 206

Gość AJjjjjjj
Bo nowy i ładny. Kurde on nawet kapsli nie ma.... i... instalacji radiowej (trzeba dopłacić 200 zł za instalacje)... Nie mowie juz o radiu... To ja w Skodzie 120 L (moje pierwsze autko) miałem radio, osłony na koła i licznik kilometrów (dzienny i taki ogólny)...Fabrycznie... W 1989 roku

Gość AJjjjjjj
Co do peugota 206... Psuje sie bardziej niz stare Audi... Zreszta 1998 rok audi to nie takei stare (jak nie wytluczone)

seicento za 22tys.? Co to za wersja, ze nawet nie ma podst. rzeczy? za te pieniadze mozesz naprawde kupic duzo lepsze auto, wieksze, bardziej praktyczne.

Gość AJjjjjjj
A teraz moja Skoda 120L ma jeszcze dodatkowo napis Ałdi na tylniej szybie, pluszowe kostki przy lusterku, i koncówke rynny przyspawaną do tłumika i to wszytko za 150zł u Antka w stodole zrobilem

Gość _czna
o ile sie nie myle to byl juz identyczny temat. autorze nudzi ci sie, ze co jakis czas zakladasz ten sam topik???

Gość w51
Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców dla naszego forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)

Gość AJjjjjjj
za dzielona kanape trzeba zaplacic dodatkowo... za zderzaki w kolorze nadwozia

auta z 98 roku bym jednak nie chciala... a ile beda kosztowac naprawy tego??? za te pieniadze mozna chyba jakies nowsze kupic moze nie o tak imponujacej nazwie jak audii?:D

facet nie potrafi zeonie wytlumaczyc. ja jako kobieta wybralabym male miejskie auto, ktore malo pali. nie wiem na co kobiecie mialoby byc audi i to jeszcze 98. tragedia. nie wiem dlaczego faceci fascynuja sie takimi gruchotami.

Gość ktos tam .........
Na pewno bedzie sie mniej psul niz z 1998 roku Seicento. Za te pieniadze to mozna tylko wlasnie kupic nowe seicento,albo audi 1998 rok,albo moze dacie logan. Albo matiza nowego :P Zreszta te nowe samochody nie beda juz tak trwale, bo firmy produkujace samochody by zbankrutowaly.... Musze z czegos zyc. Rynek sie nasycil. Kiedys bylo mniej samochodow, teraz idzie sie na ilosc nie na jakosc.

Gość AJjjjjjj
chyba spuszcze zonie wpierdol i moze wtedy przejdzie jej ten fiat

Gość ja wlasnie nim skanuje
a mi sie podoba Fiat 500 :)

Gość nie burak
Hmmm siecento malo nie pali. Stereotyp. W zimie ok 9 l. Maly, niebezpieczny (nie mowie, juz o braku poduszek w standardzie, itp). 10 letnie audi ma poduszki, wskazniki (nawet obrotomierz, ktorego nie ma we fiacie). No i o niebo lepsza konstrukcje (system PROCOTEN zabezpieczajacy pasazerow przy zderzeniu). Wiekowo moze starszy jest,ale technologicznie...do przodu. Seciento ma silnik 900, zmodernizowany z Cinquecento,a silnik Cinquecento wywodzi sie z Fiata 126 EL. Swoja droga moje audi spala ok 5 litrow ropy na trasie. A mniejsze seicento 7 litrow drozszej benzyny.

hehe juz widze jak jego zona obserwuje obrotomierz ;) jako kobieta nie chcialabym starego audi i tyle jest wiele innych fajnych aut, ktore mozna kupic za ta kase. wole mniejsze...poza tym audi jest strasznie obciachowe teraz.

Gość uuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp

Gość ludzie nie demonizujcie
jesli ktos auto wybiera pod wzgledem wygladu to chyba nie potrzebna dyskusja. wszystko zalezy od tego czy ktos chce jezdzic czy sie pokazac. male auto do jazdy po miescie w zupelnosci wstarczy. ja nie chcialabym jezdzic taka kolumbryna.

Gość zwykly czlowiek z oddali
Pokaż jej crashtest seicento. Gnie się jak puszka. Audi przynajmniej bezpieczniejsze. No i mimo ze rocznikowo starsze, to lepiej wyposażone i konstrukcyjnie nowocześniejsze. Wbrew pozorom Audi A4 to nie kolumbryna. Nie jest duży. Wersja Kombi (Avant) moze sprawiac wrazenie duzego. Pozatym Audi A4 jest zwrotne (nie tylko wymiary sa wazne,ale tez i uklad kierowniczy).

Gość Troche obiektywny
Za 22 tys masz audi A3 (troszke mniejsze od A4), z 2000 roku. Lepsze to niz Seicento z 2007. Wyposażenie : ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy. W seciento nowym za 22 tys, nawet wskaznika temperatury nie masz ani zderzakow w kolorze nadwozia

Trzeb było ustanowić rozdzielność majątkową i nie byłoby tych targów o coś o czym Twoja szanowna małżonka nie ma pojęcia :classic_cool: