Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje zaraz

ja już nie wytrzymam, zwariuje zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zwariuje zaraz

Już nie chcę być w ciąży. Czuję się okropnie!!! Tragicznie!!!! Mdłości mam niezależnie od tego czy świt czy zmrok, głowa mi pęka, rzygam, nie mogę nic jeść, jedynie piję. Kiedy to się skończy? :(

Gość tajniak
trzeba było nie zaczynać się pieprzyć to i bachora by nie było.

Gość zwariuje zaraz
tekst godny autora.

Gość rikola4
wspolczuje,ja mialam mdlosci do 3 miesiaca,ale ja to mialam leciutkie mdlosci,musisz sie pocieszac tym ze w twoim ciele uksztaltowuje sie nowy czlowiek,czuj sie dumna,ze twoje cialo daje z siebie wszystko

Gość to sie wyskrob

Gość zwariuje zaraz
no właśnie jestem już w 3 miesiącu i nic nie ustępuje :(

Gość rikola4
u kazdego jest inaczej wiec niema co sie sugerowac innymi osobami,moja kuzynka miala mdlosci i wymioty do szostego miesiaca,moja siostra i mama nigdy nic niemialy,takze musisz cierpliwie poczekac,moj lekarz mowil ze skoro tak sie dzieje to bardzo dobrze bo oznacza to ze hormony pracuja prawidlowo,uwierz mi ze dziewczyny ktore niemaja mdlosci sie martwia dlaczego ich niema

Ja mialam mdlosci do 12 tygodnia. Nie moglam wstac z lozka, bo bylam bardzo slaba. Ciagle wymiotowalam, schudlam 6 kg. Moj lekarz pocieszal mnie, ze bardzo dobrze ze sa mdlosci,bo to znaczy ze ciaza dobrze sie rozwija. Okolo 13 tygodnia przeszlo jak reka odjął. Zaczęlam jesc i normalnie funkcjonowac. Do tego mialam mnostwo energi i ciagle cos robilam. Wiem i rozumiem, ze juz masz dosc ale badz cierpliwa bo to wszystko dla dobra Twojego Malenstwa!!!! Skonsultuj sie tez z lekarzem, bo czasami silne wymioty to zatrucie ciazowe. Zycze powodzenia!!!!

Glowa do góry-powinno minąc w 2 trymestrze.Ja takze strasznie znosilam ciążę i znoszę dalej.Jednak proponuję nastepujące podejscie:trzeba przez to przejsc i tyle.Jezeli ktoras z nas chce byc matka musi przygotowac sie na rozne dyskomfortowe(delikatnie ująwszy)sytuacje.Zycze wytrwalosci i optymizmu,pozdrawiam:) P.S. A wpisami takimi jak powyzej(na pomaranczowo) nie przejmuj się-banda nudnych buraków

Gość zwariuje zaraz
mam nadzieje że minie, jestem cierpliwa i silna, ale ten okres strasznie mnie wycieńczył, nagroda za to będzie cudowna :)

Zgadzam sie z rikola. Nie ma sie co innymi sugerowac, bo kazda z Nas jest inna. Badz dzielna i dbaj o siebie. Ja na mdlosci rano jadlam sucha bulke. Pozniej wyczytalam, zeby chrupac rozki do lodow. Kupilam takie w lidlu i chrupalam calymi dniami. Nawet mi przechodzilo. Powodzenia!!!