Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON bez pseudonimu

Nurtująca sprawa

Polecane posty

Gość ON bez pseudonimu

Słuchajcie zastanawia mnie jedna sprawa... Jestem normalnym, zwyczajnym facetem... Miałem kilka kobiet w życiu, ale od jakiegoś czasu zauważyłem, że może podniecac mnie inny facet, tzn tylko genitalia i sex miedzy dwoma facetami, bo zakochać sie w innym facecie nie da rady. NIgdy do takiego seksu nie dojdzie (nie odważyłbym sie) ale czasem lubie sobie oglądnąć seks gejowski. Miałem dziewczyny, normalnie funkcjonowałem w związku, ale czasem (tylko czasem) przychodzi taka chcec na odskocznie i oglądanie seksu miedzy dwoma mężczyznami. Jestem bi? To bez sensu bo jestem ukierunkowany na kobiety i chce mieć żone, dzieci i normalne życie. Wiem, że nigdy nie dojdzie do żadnych przygód z facetem z mojej strony, ale po prostu lubie sobie czasem oglądnąć coś takiego na necie. Jak widze nagą kobiete to mi staje od razu, a jak faceta to też mi drgnie;) W sumie to nie jest jakiś powazny problem bo nie utrudnia mi życia. Wiem ze meżczyzn obrzydza jak np jeden facet robi drugiemu loda, a mnie to nie obrzydza wcale(kiedyś jak zobaczyłem to pierwszy raz to prawie sie zrzygałem). Dziwne. Wiem, że NIGDY nie bede z facetem, NIGDY nie pokocham mężczyzny, a jednak mam takie cos... Gdyby przyszło co do czego z gościem to chyba by mi sie zrobiło niedobrze i nic by z tego nie było. Podobają mi sie kobiety, ich ciało podnieca mnie, wiec o co chodzi? Nigdy nikomu do tego sie nie przyznam, to może tu na forum ktoś mi coś o tym napisze. Prosze tylko o poważne odpowiedzi.

Gość a to ciekawostka
jak podnieca was widok narzadow plciowych u przedstawicieli tej samej plci, to wcale nie oznacza gejostwa czy bi. po prostu utozsamiacie sie z tymi obrazkami, jakoby to byly twoje narzady, doprowadzone do podniecenia. co do ogladania seksu homoseksualnego jest chyba podobnie, seks taki jest niczym onanizm dla ogladacza, bez rozproszenia obecnoscia postaci plci przeciwnej :)

Hmmm no raczej tez tak mialem,ze lubilem ogladac 2 facetow w akcji. Potem po pijaku zdarzylo mi sie przespac z facetem, mimo ze wczesniej tez gadalem ze sie zrzygam a tu prosze bylo milo. Teraz juz wiem ze jestem BI, Ty chyba raczej tez pozdro

Gość kaszana o nawet jakiś
taki kolo co zapodał swoją komórę nie odpowiada, jesssussssss

Gość też tak miałem
też tak miałem. Miałem nawet stalego partnera pomimo że byłem z dziewczyną... Niestety partner wyjechał :( A z innym się nigdy nie odważę...

Gość a ja jak byłem w wojsku
to zjednym kolegą zamknelismy się w szatni i zrobilismy sobie dobrze reką. Nawzajem jeden drugiemu ;-) Ale zebym był zaraz Bi? Nic z tych rzeczy. Teraz mam zonę i 3 dzieci

Gość KOBIETTA
I bardzo dobrze. KOCHAJMY SIĘ! Make love - not war.

Gość och wy .k.u.r.w.y
swinie pedaly j.e.b.an.e porzygam sie

Gość Także Kobieta
Widzicie Wam się niedobrze robi na myśl o męskim członku, my my (kobiety) musimy. Ale dlaczego dziwisz się jak żona z Twoim obleśnym członkiem nie chce, skoro Tobie samemu chce się rzygać na jego widok. WSPÓŁCZUJĘ...

Gość upupupupupupupupupu

Gość ej sorry
ale dla mnie jestes zwyklym gejem ej

Gość zwykłego geja
nie pociągają kobiety :)

Gość och wy .k.u.r.w.y
wszystko co nie zgodne z natura jest chore

Gość KOBIETKA hetero
MIŁOŚĆ JEST ZGODNA Z NATURĄ. Nienormalne jest rzygać na widok męskiego członka, a potem wkładać go swojej ukochanej. Jak można robić coś takiego komuś kogo się podobno kocha. Pozdrawiam wszystkich kochających się niezależnie jak to robią!

Gość ON bez pseudonimu
Podnosze. Prosze o więcej komentarzy i dzieki za poprzednie.

Gość Nikt sie nie wypowie

Gość Nie widze w tym ...
co napisales nic nadzwyczajnego, to żaden problem, normalna sprawa.

Gość z i e w a m

Gość ON bez pseudonimu
Czyli norma? Nie przejmować sie i żyć dalej?