Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M0onisia

przyjażń damsko-męska, istnieje?P

Polecane posty

Gość M0onisia

tak się właśnie zastanawiam:P jestem teraz w 1 klasie liceum i z jednym chłopakiem "przypadliśmy sobie do gustu":] może będzie z tego przyjaźń, on mi nie chce niczego obiecywać, wiadomo... macie przyjaciół-chłopaków? bardzo różni się taka przyjaźń od tej relacji dziewczyna-dziewczyna? ja nie wiem czy w nią wierzę, już 2 razy się pokłóciłam się z nim na temat przyszłej przyjaźni. ale rozumiem, że po tych załóżmy 2 miesiącach znajomości przyjaciółmi się nie zostaje:] i na pewno jestem bardziej wrażliwa niż on, on inaczej odbiera niektóre słowa...

Gość to juz 50 taki topik wiec
powtorze. Kto takiej przjazni doswiadczył ( np ja) ten bedzie twierdzic,ze istnieje. Kto nie, ten prawdopodobnie zaprzeczy.

przyjaźń nie jest od przypadania sobie do gustu a chłopak pewnie zdesperowany jest...

Gość M0onisia
hehe nie, on ma dziewczyne, a zresztą nie podoba mi się z wyglądu, ale z charakteru jest bardzo fajny;) przyjaciółki wiadomo jakie są, a z nim można szczerze porozmawiać, plotki go nie interesują, nie chce ze mną "rywalizować, tak jak to jest między dziewczynami...":D a dlaczego uważacie, że nie będzie z tego przyjaźni? ja jednak będę walczyć:)

Gość oczywiśce że pewnie istniej
choćby z takimi jak ja. Co są zbyt beznadziejni żeby jakakolwiek dziewczyna chciała od niech czegoś więcej niż znajomości

Pewnie, że istnieje. Trzeba mieć tylko odpowiednio brzydkie koleżanki :P

Gość istnieje
mam kilku przyjaciol-facetow,z jednym przyjaznie sie od 6 lat :)

moim zdaniem nie. to sie zawsze w miłosc przeradza, przewaznie w platoniczna. chyba ze kolezanka lub kolega sa wyjaaaaaaaatkoooooooooowo nieurodziwi. no ale w sumie po kilku latach przyjazni wyglad nie jest wazny. tak wiec, przyjazn damsko-meska nie istnieje. 🖐️

Gość hoxe_82
Ja mam przyjaciela od 3 klasy podstawówki chodzilismy do tej samej klasy mieszkal kolo mnie.Teraz mam 27 lat i do tej pory mam z nim częsty kontakt.Ja mam męża on ma dziewczyne.I obydwoje nie przeżywaliśmy jakiejś platonicznej miłości. Poprostu potrzebowalam takiego pseudo brata .