Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ENDA

Mój narzeczony jest właśnie w delegacji z szefową, która na niego leci.

Polecane posty

Mój narzeczony jest właśnie w delegacji z szefową, która na niego leci. Zamówiła nawet pokój 2-osobowy z 2 łóżkami, ale moje kochanie powiedzialo, ze wraca jeśli nie zamieni na dwie jedynki, no i zamienila. A narazie nie chce zmienić pracy, ponieważ bardzo dobrze zarabia i w innej firmie nie dostanie tyle kasy, a chcemy w przyszłym roku kupić ładne mieszkanie. Dziewczyny poradżcie co zrocić z tą babą. Dodam, że nie jesteśmy małolatami, oboje jesteśmy po rozwodzie.

Gość kluska serowa
ty nic nie zrobisz. facet musi jej pokazac ze nie ma szans a i moj tez jest teraz w delegacji. tylko ze u nich tam jest "zlot" i jest ich tam strasznie duzo. pol hotelu zajeli, albo i caly. tez nie mam pewnosci ze tam sie jakies fajne mlode dziewuszki nie kreca. ale ufam ze jak by cos to nie skorzysta. wazne ze twoj narzeczony nie chce. to dobrze o nim swiadczy

czy kupno ładnego mieszkania jest dla ciebie ważniejsze niż pewność że twój narzeczony cię nie zdradza ?!

Nie wiem, czy można nazwać to molestowaniem. Po prostu nie dociera do niej, że jesteśmy zaręczeni. Walczy o niego. A firma jest jej, więc.... Moj Skarb chciał już nawet się zwolnić, zebyśmy byli razem i żebym nie miała wątpliwości. A dziś systematycznie o wszystkim mnie informuje.

Gość NAGDAAAAA
POWIEM ALBO SEX ALBO WYPOWIEDZENIE .....JAK MYśLISZ CO ZROBI TWóJ Mąż ?????????????????????????????????

robaczku na razie jestem pewna, że mnie nie zdradza, bo jeśli by tak było, to ona szybko poinformowała by mnie o tym, żebym zostawiła chłopa :)

Magdo zostawi by tą pracę , bo już wczoraj to zrobił, ale dzis porozmawialismy i podjęliśmy decyzję, żeby jeszcze pracował, ale mimo wszystko nie jest to dla mnie komfortowa stytuacja:(

Dziewczyny, nie macie podabnych sytuacji. Jestem ciekawa waszych opinii.

Gość A jaki...
wiek jest podatny? I chyba to niejedyne kryterium? ;-)

Gość to amanciku mi powiedz kotku
hehe a Koziorozec podatny?? 27.12.1975???

Gość Ja mamm
podobna... ale to tylko kierowniczka... wiem, ze leci na niego.. ale jest brzydka...:) Za to bardzo mila...:O i duzo przez to nadrabia niestety.. Jednakze nie mial jeszcze propozycji wspolnego pokoju:P Strasznie mi to dzala na nerwy.. wypytuje o mnie..jak nam sie uklada itp itd:O Och cizkie te nasze losy...

Jego szefowa jest po 30-tce, nie jest ładna ani zgrabna, ja jestem młodsza od niej ok 6 lat. Znamy się, jest dla mnie mila ale widać, że ma na mnie alergię. Trzymajmy się dziewczyny!!!!!