Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu pytam

Czy wasi eks widują się z dziećmi?

Polecane posty

Gość po prostu pytam

Tzn. chodzi mi o to czy chcą sie z nimi widywać. Czy zabiegają w jakiś sposób o kontakty. Czy może jest to na zasadzie skoro nie ma matki to dziecka też nie. Chociaż podobno je kocha

Gość kaleen
Mój przyjeżdza raz na dwa tygodnie na godzinkę. Może i by chciał częściej ale nowa baba robi mu danceńskie sceny bo... "nie zyczy sobie, by spedzał czas w domu byłej żony". Wczoraj zadzwoniłam do niego, by zaprosic na pierwszy dzien świąt i ona odebrała telefon i powiedziała, żeby to sobie wybiła z głowy bo on ma teraz PRAWDZIWĄ RODZINĘ (a mój syn to "na niby" ) i z nią spedzi święta i ich nienarodzonym jeszcze dzieckiem. Jak przyjechał do syna na 8 urodziny to nawet butów nie zdjął bo ona siedziała w samochodzie. Po 15 minutach zadzwoniła na komówrkę i kazał mu wychodzić. Nawet nie poczekał na tort i nie zaspiewał synowi sto lat. Kiedyś sie tym przejmowałam, płakałam po nocach bo żal mi było synka. Dzwoniłam, prosiłam, by przyjechał... teraz mam to gdzies. Uwazam, że lepiej mu bez ojca. TAKIEGO ojca, który zapomniał o własnym dziecku przez jakąs babę, nie zyczyłabym nawet najgorszemu wrogowi.