Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzmg

czy nie wydaje wam się

Polecane posty

Gość pzmg

że prawdziwą miłośc człowiek sam sobie wybiera??

Gość pzmg
widzę, że temat nie porwał a ja mam naprawdę wrażenie, że to co nazywa się "zakochaniem" to kompletna bzdura, bo w rzeczywistości sami wybieramy z kim chcemy byc, to trochę tak, jakbyśmy sami wkładali sobie motylki do brzucha...

Gość evciak
Bardzo ciekawa teoria:)

Gość Kleopatrka
glupoty piszesz Prawdziwa milosc istnieje Ja kocham swojego chlopaka bardzo mocno Jestesmy ze soba gleboko zwiazani emocjonalnie Nie wyobrazam sobie zycia bez niego Kochac to znaczy zyc dla tej osoby byz z nia calym sercem pomagac opiekowac sie soba troszczyc sie o to osobe

Gość Hopsasasa
no i niby ile jestescie razem rok?:o Sorry ale o takim czymś że to prawdziwa miłośc to moze powiedziec moja babcia i dziadek po 50 latach pozycia a nie ty po kilku latach z chłopakiem:o

Gość Hopsasasa
Zgadzam się z autorem uwierzcie mi nie ma nic innego jak to ze zakochujemy się w tym w kim chcemy i kto nam najbarziej odpowiada a jak zaraz mi ktoś wyjedzie z tekstem ze uroda sie nie liczy to parskne smiechem i powiem ze jest fałszywy!~!

Gość pzmg
kleopatrka(masz trudną końcówkę:)) ja nie wnikam w to jak mocno kogoś kochasz tylko jak to się dzieje, że kochasz akurat jego. zresztą zastanówmy się tylko, któro wyznanie byłoby milsze : kocham cię i nie potrafię przestac(to trochę tak jakby wcale nie chciał) czy może kocham cię, bo tam właśnie chcę =D

Gość nie na temat
zauwazcie ze forum same sie moderuje i samo wstawia gwiazdki zeby brzydch słów nie było:) tyle ze takie piekne słówko ZAKOCHUJE przy okazji sie zagwiazdkowało

Gość pzmg
dobre spostrzeżenie, a ja sie gupia zastanawiałam dlaczego ktoś próbuje zaszyfrowac takie niewinne słowo hahaha