Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatrka

Chce sie wyzalic jest mi ciezko Co mi radzisz?

Polecane posty

Gość Kleopatrka

Pare miesiecy temu wrocilamz zagranicy Poznalam tu wspanialego chlopaka problem polega na tym ze Po 3 latach totalnej wolnosci i samodzielnosc wrocilam do malego mieszkanka mieszkam razem z rodzicami Denerwuje mnie to ze nie moge pobyc dluzej ze swoim chlopakiem o 22 on juz idzie do domu i tyle Brakuje mi tej swobody i wolnosci ktora mialam za granica Teraz nawet oni decyduja o ktorej mi internet wylaczyc (niezle co) Tak bardzo bym chciala spedzac noce ze swoim chlopakiem jesc z nim sniadanko i kolacje razem zasypiac i razem sie budzic Byloby wspaniale Iod cala moja historia Jest mi ciezko Jestesmy ze soba pare miesiecy slubu nie planujemy. Ja juz tak dluzej nie wytrzymam chce go miec tylko dla siebie Tesknie do niego kazdej nocy

Gość pzmg
ile Ty masz lat??

Gość Kleopatrka
Mam 23 lata

Gość Kleopatrka
i tak co noc z zalu i tresknoty wymykam sie przez okno i lece do najblizszej stacji by oslodzic sobie zycie dropsami z bp ;]

Gość Kleopatrka
zdarza mi się także wyć do księżyca, strasznie wyje a ze mną wszystkie psy w okolicy :classic_cool:

Gość Kleopatrka
Ten jeden i kazda glupia wypowiedz to podszyw

Gość Kleopatrka
hellischblodysrom a co sie takiego stalo ze masz takiego dola

Gość Kleopatrka
łącznie z tą o 23:53

Gość pzmg
jakkolwiek to nie zabrzmi w wieku 23 lat juz predzej zrozumiem wycie do ksiezyca i zajadanie sie dropsami z bp niz pozwolenie rodzicom na ograniczenie dostepu do neta. buzka w strone podszywaczy, mam do was slabosc =D

Gość zyczliwy66
albo postaw sie na twoim albo uciekaj od staruszków dziewczyno ty zycia nie bedziesz miala z takimi polacjantami domowymi ktorzy ograniczaja ci swobodę.