Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola30

co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość mariola30

otoz nie dawno chcialam sie dowiedziec,czy moj maz mnie zdradza, zalogowalam sie na znanym portalu ze zdjeciem kobiety po 50 tce, bo takie mu sie podobaja( wczesniej tylko podejrzewalam ze mu sie podobaja teraz juz wiem)i moj maz oczywiscie odrazu napisal pod te zdjecie czy moze umowic sie z nia na kawe....mi juz z gory powiedzial ze jedzie na ryby akurat do tego miasta, co byscie zrobily wiedzac, ze wasz maz, chce sie spotykac ze starszymi kobietami?wiadomo po co na seks jak by mu sie udalo?

Gość mysle ze to prowokacja
bo pytanie typu "co byscie zrobily wiedzac, ze wasz maz, chce sie spotykac ze starszymi kobietami" jest infantylne ;]

Gość mariola30
to nie jest prowokacja to rzeczywistosc...niestety tez bym chciala zeby to byla nie prawda

Gość mysle ze to prowokacja
to nie zadawaj takich pytan z serii pytan retorycznych. Chcesz wiedziec co bym zrobila? Kopnelabym w D... Lojalnosc i wiernosc ponad wszystko :O

po pierwsze autorka nie prosila zeby ja oceniac tylko prosila o radę, takze teksty typu : \"bo pytanie typu \"co byscie zrobily wiedzac, ze wasz maz, chce sie spotykac ze starszymi kobietami\" jest infantylne ;]\" sobie darujcie. nie ma co robić kobieta o 7dmej rano tylko prowokacje pisac no prooosze Cie. mariolu ! ja na twoim miejscu zwyczajnie bym pojechala się z Nim spotkac. wyobrazasz sobie Jego minę? przeciez nie mozesz pozwolic na to, zeby facet Cie tak traktowal, zeby Cie zdradzal....to przykre, ale mysle , ze to dobry pomysl zeby jechac na to spotkanie. reszta potoczy się sama.

Gość pytanie bylo do forumowiczow
by odpowiedzieli na nie i poradzili... A jak mozna odpowiedziec na takie tendencyjne pytanie :O

Gość pytanie bylo do forumowiczow
jachac na spotkanie? marnowac czas, pieniadze i nerwy? Dla mnie to ponizajace ;)

Gość mariola30
tez sie na tym zastanawiam to ponizajace tam jechac,jest mi teraz bardzo przykro dowiedziec sie takie cos o swoim mezu

taaa. najleppiej zostawic to tak jak jest i dac sie zdradzac, przeciez w dzisiejszych czasach to jest na porządku dziennym. pozdrawiam.