Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suusi

Czy to zboczenie?

Polecane posty

Gość suusi

Od pewnego czasu zauwarzylam ze czesto ogladam sobie pike za pomoca lusterka.Bardzo mnie to podnieca1!Czy to normalne?Prosze o opinie?

Gość kaszanka z ranka
Piki, halabardy, lance uwierz prosze tu kaszance W szpon nalogu wpadlas juz Od przepasci tuz tuz tuz Lecz lekarstwo jedno znam I dzis z checia Tobie dam Miast lusterka to szklo wez W pike wiec centralnie mierz Jak zobaczysz jezor Jej Krzycz ratunku, w pedzie wiej Bo ten potwor jak sie zbudzi Meczyl bedzie, korcil, nudzil Zabij klinem, naloz klodke Uff ...z glowy mamy jedna mlodke

Gość zapodaj fote to i my ocenimy
:)

Gość kaszanka z ranka
Takiej mlodzi wielki wrzod Robi dzisiaj tyle szkod Miast kultury "spadaj" powie Pusto panie w Twoje glowie Wszak niewiele to kosztuje Milym byc, wszak sie nie strujesz Ale po co jezyk rwac Jak mi powiesz, kurna mac Swojej starej plec androny Tolerancji w Tobie tony NIech Ci bedzie, ide sobie Z zartem klotni tu nie zrobie

Gość kaszanka z ranka
Lusesita, Luska, Lusia Ach wywnetrznic zem sie musial I po prawdzie wmawiam sobie Lusce jaki kawal zrobie Wszak nieznana mi persona Ale pewnie w Twoich szponach Sie niejeden tu zatracil Co fistaszkiem swym sie chwacil Wiec ja sposob tu obmysle BYm nie skonczyl marnie w Wisle I Cie kiedys raptem wezme W progi moje, a niech szczezne Bedziesz straszyc w moim zamku Miast tu siedziec o poranku ;)

Gość kaszanka z ranka
No i prosze, niebywale Luska kocha cialko cale Nim przejdziemy do konkretow Szczegolikow i sekretow Sie przedstawie... Jam kaszanka I z innego teraz garnka Sie zapytam, jak tam leci? Maz, kochanek, szwagier dzieci? Kiedy Twoja wolna chata? Czy nie natkne sie na brata? Ach wiem znow zbaczam z tematu Ty juz pewnie bez kabatu Zadam moze wiec pytanie Chyba krzywda sie nie stanie Bedziesz moja?

Gość kaszanka z ranka
Milego dnia;)