Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potencjalna klientka

komentarz na allegro SZOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

Polecane posty

Gość potencjalna klientka

(Kupujący) Negatywny czw 01 lis 2007 10:52:34 CET 248397973 Termin dramat!Nie rozróznia przyczyn niezależnych od związanych z brakiem oceny swoich możliwości( zachłanność)Wystawia komentarze odwetowe.Ja zapłaciłem od razu i chciałem mieć to za co zapłaciłem i o czasie.Chyba nic dp zarzucenia?? [Odpowiedź z:pią 02 lis 2007 20:17:57 CET] Mało wiesz kolego o robieniu interesów. Komentarz odwetowy może wystawie w odpowiedzi na twój komentarz odwetowy. Do zarzucenia możesz miec kolego sobie tylko stan zdrowia psychicznego. Masz jeszcze jakis komentarz do wystawienia w odwecie? co za cham ten sprzedawca Az strach na allegro robic zakupy poczytałam wiecej komentarzy tego sprzedawcy i jestem w szoku zamowilibyscie zdjecia u kogos takiego kto diagnozuje psychiczne schorzenie u klienta?

Gość nie kupuje u osob ze
slusznymi negatywnymi komentarzami ;) Sama mam jednego - odwetowego :O Wniosek jeden: nie oplaca sie wystawiac komentarzy negatywnych na allegro

Gość redda
ten to jesszcze w miarę delikatny, bywają gorszej treści

ja mam jeden komentarz neg trafilam na nieuczciwego kupującego, koleś licytowal, nie tylko u mnie zresztą, tylko dla zabawy, aby zepsuc aukcję, nie miał w ogole zamiaru kupiwac dałam mu nega, w odwecie tez dostałam nega, który psuje mi statystykę, tak to jest niestety 😭

Alicja z krainy TUSK ---> W ogole przestalam wystawiac jak mi cos nie pasowalo :( Bo co za ta "nadgorliwosc" mialam?? Negatywa w rewanzu. Konto goscia co prawda zostalo zawieszone... ale allegro komentarzy w rewanzu nie usuwa :O

Gość redda
Mam konto na allegro i nie wystawiam negatywów tylko po to, aby nie otrzymać rewanżu. Jestem i kupującą i sprzedającą. Kto po oszczerczym negatywie kupi ode mnie towar?

na szczescie sa ludzie, ktorzy potrafia czytac komentarze negatywne ze zrozumieniem - jezeli u kogos roi sie od negow i czytam,iz kilka jest baaardzo slusznie wystawionych - odpuszczam sobie takiego sprzedawce (tym bardziej,jezeli nie wybroni sie po ludzku w odpowiedzi na dany kom) - jezeli ktos ma kilka (w stosunku do pozytywow bardzo malo i np dawno), to sprawdzam,na jakiej podstawie wystawiony i dopiero wtedy stwierdzam czy oplaca mi sie ryzykowac interesy z takim sprzedawca itd. ogolnie juz dlugo sobie po allegro hasam i mialam raptem dwie niezbyt super transakcje z \"dziwnymi kontrahentami\",ale szybko zalatwione \"polubownie\" - z reszta to dawno bylo.. trzeba czytac ze zrozumieniem (wsio - nie tylko komentarze) i bedzie ok :)

nie wszyscy czytaja :P Ja czytam, nie dosc ze komentarze tego od ktorego chce kupic to jeszcze czesto komentarze osob, ktore kupowaly juz, a czasem zapedam sie jeszcze dalej ;) Ale niektorzy bywaja leniwi ;]

Gość redda
Bywają też komentarze niesłuszne. Jedna z moich klientek wystawiłam mi wprawdzie tylko neutrala, ale napisała w nim, że towar kiepskiej jakości, a w mailu powiadomiła mnie, że spódnica okazała się za mała. Kupiła pochopnie nie czytając opisu z dokładnymi rozmiarami, a walnęła neutrala o złej jakości. Odechciało mi się wtedy na długi czas allegro.

a ja juz tyle mialam hustorii na allegro, ze zaprzestalam kupowania tam :( czasem mi sie zdarza dla kogos cos kupic albo z odbiorem osobistym. Inne aukcje mnie juz nie interesuja :( Wole doplacic i miec pewniaka.

ja też tylko na terenie swojego miasta z możliwością odbioru osobistego kupuję, na resztę nie zwracam uwagi :) kiedyś kupowałam lustrzankę cyfrową, to miła Pani zaprosiła mnie do siebie, pokazała aparat zrobiła kawę, poplotkowała i to się nazywa transakcja perfekt :)

ja najmilej wspominam aukcje z panem u ktorego kupilam smycz dla psa z obroza ;) Skorzana smycz - za 10 zl... Poszlam do pana - bardzo mily, chcial zapraszac na kawe... i jeszcze gratisowo sliczny kubek dostalam :) Niestety... takich transakcji duzo nie mialam :(

kupilam smycz, a kubeczek dostalam :) To jest "tylko"? ;)

sprzedawca byl bardzo mily ;] Jeszcze chcial kawa poczestowac... Ale podziekowalam ;) Nie bede sie obcemu mezczyznie do domu ladowac przeciez :D

powiem tak - jak kilka lat temu kumpela mi pokazala allegro, to od razu w to wsiaklam - moment - jeszcze tego samego dnia obczailam prawie wsio zawsze wracam do allegro - jest w pi.z.du okazji! przy okazji hobbystycznie sama cos sprzedaje, a teraz jak mnie w Polsce nie ma, to kupuje i tak - i jak co, to dana rzecz nawet dopiero po 2-3 miesiacach widze, a nie nacinam sie,wiec da sie i warto :)

fajne jest to ze zawsze mozna jakis grosik na boku zdobyc tzn jak mam w domu jakis staroc ktory wymieniam na nowy to starą rzecz sprzedaję zamiast zanosić ją na wieczne kurzenie do piwnicy :) ale nie moge powiedziec żebym \"wsiąkła totalnie\" natomiast moja przyjaciółka ktora urzadza mieszkanie praktycznie całe wyposazenie kupuje na allegro i wszystkie ubranka dla dziecka

Gość dajcie linka
kupiłam na allegro prawie wszystkie meble do domu, sprzet RTV i AGD , bramy garażowe, drzwi , dużo ubrań, buty to już tylko tam, kamerę, aparat....nigdy nie spotkała mnie niemiła niespodzianka. raz buty były za duże ale sprzedawca w ciągu 2 dni je odmienił.

Gość KObza
ja duzo kupuję na allegro, a nacięłam się tylko na telefonie

Gość wcale sie temu ojcu nie dziwie
mnie zadziwia czasem po co ludzie tam handluja skoro nic nie zarabiaja jest tam taki jeden co sprzedaje zdjecia jako fotograf wiem ze sprzedaje je po kosztach a czasem nawet ponizej bo wiem ile kosztuje jedna odbitka (materiał chemia prad amortyzacja sprzetu ,halogeny w minilabie ,laser) wiec po co to robi? pracuje by sie nie nudzic czy po to by miec komentarze czy po co