Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLKA25

pomóżcie

Polecane posty

Gość KAROLKA25

może któraś z was wie co można wziąć od przeziębienia w ciąży. musze coś wziąć bo się zamęcze

Gość chyba tylko domowe sposoby
sa dobre podczas ciazy i trzeba uwazac z ziolami, bo niektore nie sa wskazane. Lepiej skonsultuj sie z lekarzem i niech ci podpowie jak masz sie kurowac

Gość KAROLKA25
lekarz byłby najlepszy tylko nie barzdo mam jak do niego się dzisiaj dostać

Na gardło napewno tymianek i podbiał,poza tym cytryna,czosnek,ciepłe mleko z masłem i miodem.....sama nic z leków nie bierz.

Gość chyba tylko domowe sposoby
to zadzwon do lekarza, niech ci udzieli konsultacji telefonicznie. :) Jesli nie uda ci sieskontaktowac z lekarzem pierwszego kontaktu, to sprobuj z ginekologiem :)

Gość Trentina
Herbatka z sokiem z malin

Prawdopodobnie przepisze Ci taki lekki antybiotyk,nie pamietam nazwy ale cos w stylu inhalatora do ust i nosa.On jest skuteczny i dopuszczalny w ciązy.Ale bez lekarza raczej sie nie obejdzie.

Gość KAROLKA25
dzięki dziewczyny.to wszystko przez męża on przyniósł jakiś wirus sam się wyleczył a teraz mnie dopadło

ja bralam te homeopatyczny oscillococillum sok z malin, cytryne, miód, czosnek, syrop z cebuli, masc majerankowa na katar.

Ja bralam paracetamol- lekarz powiedzial ze to bezpieczny lek , polozna tez potwierdzila , poza tym plukalam gardlo szalwia ( pomaga) i inhalacje z amolem

Moja kolezanka pila cieplo mleko z miodem i herbate malinowa.Lekarz jej powiedzial,ze nic innego nie mozna... Moze zalez to od tc.Ona jest w 4 msc...a ile to tyg to mi sie liczyc nie chce ;)