Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula00

Pomożcie

Polecane posty

Gość paula00

Zawsze miałam regulrane miesiączki.... teraz spoźnia mi sie juz piąty dzien.... z moim chłopakiem około 2 tygodnie temu dotykalismy si ale on nie wprowadził członka do mojej pochwy... ale wkładał palce do mojej pochwy... nie bylismy ubrani ale gdy juz dochodził ja przestawałam go dotykac... jeden raz niestety nie poczuł ale od razu poszłam umyc rece... denerwuje sie poniewaz wczesnein mi sie nie spóźniał okres czy jest możliwosc ze zaszłam w ciaze? prosze o szybką odpowedź....

Gość jola78
myślę,że to od tego stresu ci się spóźnia wyluzuj a okres przyjdzie

Jak dla mnie to na 99,9 % nie jestes w ciazy to niemozliwe. Ja sama czesto kochalam sie w dni plodne i to stosujac przerywany. CO prawda moje przypadki nie sa tutaj niczego wykladnikiem ,ale zawsz eje pisze zeby uspokoic takie niedowiarki jak Ty. Mowie Ci na nie jestes w ciazy. Aby kobieta zaszla w ciaze naprawde musi byc wiele dogodnych warunkow np. Twoj mezczyzna musi miec ruchliwe plemniki w spermie ktora w nieco wiekszej ilosci sie w Tobie znajdzie Musisz miec dni plodne i to najbardziej plodne aby plemnikiczki zdazyly dotrzec do komorki Musisz miec odpowiedni sluz dla mozliwosci zaplodnienia. A u Ciebie Twoj partner nawet nie byl \'w Tobie\' wiec nie wiem czym sie martwisz?? Nie bylo zadnego kontaktu z jego czlonka z Twoja pochwa.

Gość załaman_
Ja współżyłam raz w gumce z finałaem na zewnątrz. Prezerwatywa nie obsuneła sie ani nie pękła. Nie dotykał mnie tam, ja siebie tez nie dotykałam, zero stycznosci ze spermą. Okres mi sie opóźnia i poszłam do gina. Po badaniu stwierdził u mnie ze prawdopodobnie jestem w ciązy pozamacicznej i skierował na usg:(

To rozumiem ,ze nie sprawdziliscie pozniej prezerwatywy czy miala jakeis fabryczne dziurki, bo sorry ale chyba to malo realne. I co w koncu bylas w tej ciazy pozamacicznej??

To moze z wczesniejszych stosunkow jestes w tej ciazy?? A na podstawie czego stwierdzil to ten Twoj gin??

Gość załaman_
Z wczesniejszych to napewno nie jestem w ciazy. Współzyłam rzadko i to w duzych odstepach czasu. Jesli zaszłam w ciaze to tylko podczas tego opisanego przeze mnie przypadku. Jak mi sie opoźniał ten okres to zrobiłam dwa razy test ciazowy i wyszedł negatywnie. Lekarz powiewdział ze w przypadku ciazy pozamacicznej test moze nie wykazac tej ciazy. W poniedziałek ide na usg. Kazał mi szybko to zrobić najlepiej prywatnie bo panstwowo musiałabym czekac na usg az do stycznia, a to juz bedzie za poźno. On nie jest pewny na 100% tej ciazy, ale badając mnie wykrył coś co by wskazywało na tą ciaze. Zresztą ten przypadek opisałam w topiku ktory załozyłam "USG a ciąza"

Nie rozumiem mojej poprzedniczki. Chcialas przestraszyc autorke postu?? Nie dosyc ze mozliwosc ciazy u Ciebie bardzo nikla bo nie bylo wytrysku w Tobie i jeszcze uzywalas prezerwatyw, he To jeszcze gin stwierdzil u Ciebie ciaze pozamaciczna. To musialas miec jakis okres, badz cos okresopodobne bo z tego co mi wiadomo to wtedy wystepuja roznego rodzaju plamnienia poniewaz sluzuwka nadal stra sie zluszczyc,gdyz ciaza rozwija sie w jajniku badz jajowodzie. Dla mnie nadal zastanawiajace jest to Twoje zajscie w ciaze. I jak opowiedzialas to ginowi swoj przypadek niewatpliwie bardzo zabezpieczony to jeszcze podejrzewal ciaze i Cie zbadal?? yhh

To ja juz nie rozumiem, zaczelam sie krytykowac ale w takim przypadku nie wiem co myslec. Moze zmienic gina??

Gość załaman_
Słuchaj ja sama jestem w szoku i nie chciałam przestraszyc autorki topika. Myśle ze usg wszytko wyjaśni i nie bedzie to ciąża. Lekarz moze faktycznie nie jest rewelacyjny bo mysle ze po dwoch miesiącach od zapłodnienia powinien być pewny ze to ciąza pozamaciczna bez skierowania na usg

Po dwoch miesiacach powinien, jak dla mnie to cos \'brzydkiego\' rosnie sobie na jajniczku i tyle. Trzymaj sie

Gość paula00
dziękuje za odpowiedzi