Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

KTO ZAJMUJE SIę WASZYMI DZIEćMI, JAK WY PRZESIADUJECIE NA FORUM?????????????????

Polecane posty

do tak sie zastanawiam - ja mam takie dziecko! jako noworodek moja mala spala 3godz dziennie lacznie i tez nie wiedzialam w co rece wlozyc, teraz ma prawie 4 mc i tez nie spi duzo w dzien, ale przynajmniej sie przez 15 min, pol godz soba zajmie wiec moge cos zrobic:) ale mogloby byc lepiej; niestety, nie mamy dzieci spiochow...

Gość tak się zastanawiam
a jak Twoje dzieciatko nie spało, to co robiło? Bo moje wrzeszczy i tylko na rękach się uspokaja i nie ma mowy żeby zajęło się same sobą:(

Autorko, Ty chyba pierzesz nad rzeką, nie masz zmywarki i masz willę. Ja mam dwupokojowe mieszkanie, także nie muszę codziennie sprzątać. naczynia wrzucam do zmywarki i same się myją. Pranie segreguję, wrzucam do pralki i wyciągam prawie suche. Pranie wygląda tak, że tylko wkładam rzeczy do pralki i rozwieszam je na suszarce- zajmuje mi to dosłownie 20 sekund. Po mieszkaniu chodzimy w kapciach, a buty, w których byliśmy na powietrzu zostawiamy w przedpokoju, także podłoga nie ma prawa się pobrudzić. Zakupów nie robię codziennie, bo planuję z wyprzedzeniem posiłki i w prowiant zaopatrzamy się w hipermarkecie. Mąż wraca z pracy albo po południu, albo wieczorem, także wystarczy kolacja, ewentualnie jedno danie obiadowe. Nie muszę gotować trzy daniowych obiadów z deserem i przystawką. Moja córeczka sama ogląda bajkę, bawi się klockami, lalkami, a ja tylko jestem przy niej. Z braku laku oglądam telewizję, czytam książki i ku Twojej rozpaczy, mam fuul czasu na internet.